Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo La Crosticcia – Castiglion Fiorentino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Økologisk produktion

 • Supermarked og restaurant lige om hjørnet

 • Aircondition

De tre lejligheder på Agriturismo La Crosticcia er ikke bare en gammel gård, som er blevet istandsat og udstyret med aircondition, pool og anden behagelig komfort, de er del af større, økologisk landbrugsproduktion.

Det er virkelig usædvanligt, ja tæt på unikt, at finde en vaskeægte agriturismo på landet med kun 200 meter til nærmeste supermarked (og ikke engang et lille et af slagsen), 400 meter til nærmeste restaurant og 800 meter til den næste. Og så har du adskillige flere muligheder for både spisesteder og indkøb, når du efter 2300 meter kommer til Castiglion Fiorentinos historiske centrum. På italiensk taler man om valgets forlegenhed.

Toscanas mange muligheder

Men du skal naturligvis se andet og mere af Toscana end Castiglion Fiorentino og omegn. Muligheder er her nok af. Naturligvis er her masser af vingårde at besøge, ligesom uspolerede småbyer som Lucignano, Foiano della Chiana, Monte San Savino og mange flere, som bør opleves, ikke for borge eller museer, men bare for at nyde den langsomme rytme i de maleriske gader. De store, fascinerende historiske kulturbyer fortjener også besøg, og med 15 kilometer til Arezzo , 37 kilometer til Montepulciano og 60 kilometer til Perugia (og mange, mange flere), kommer du ikke til at kede dig.

Økologiske varer fra staldøren

De søde værter på Agriturismo La Crosticcia producerer mange økologiske produkter: vin, olivenolie, marmelader, honning og meget mere. Alt sammen kan du naturligvis købe ved stalddøren, men du har også adgang til gratis ”tag-selv-grøntsager” fra gårdens køkkenhave.

Lejlighederne på Agriturismo La Crosticcia

De tre lejligheder er er udstyret med aircondition, fluenet for vinduerne og wi-fi. Grill og vaskemaskine til fælles brug findes her også. I haven finder du en pool (12 x 6 meter, dybde 90-220 cm) med tilhørende solsenge, parasoller og badeværelse med bruser samt en lille legeplads.

Villa La Crosticcia – Lej alle lejlighederne på samme tid

Du kan også leje alle tre lejligheder på samme tid, så kan vi kalde det Villa la Crosticcia. Du får råderet over hele gården og 12 sovepladser, fordelt i de tre lejligheder. I bestillingsoversigten bestiller du Villa La Crosticcia. Den er naturligvis kun ledig, såfremt alle 3 lejligheder er ledige samme tid.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
Resten af året min. 4 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben fra medio maj – medio september

Betales lokalt

Depositum: 150 € (refunderes ved afrejse) – Villa 450 €
Obligatorisk slutrengøring: 30-60 € per lejlighed – Villa 150 €
Aircondition (hvis ønsket): 4 € per time pr. lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Agriturismo la Crosticcia, Toscana

Lejligheden er 49 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser, badekar og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole uden for indgangen

Agriturismo la Crosticcia, Toscana

Lejligheden er 60 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruset, badekar og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole uden for indgangen

Agriturismo la Crosticcia, Toscana

Lejligheden er 100 m2 stor og ligger på første etage. Den består af køkken-alrum (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab med fryser), opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruset, badekar og toilet samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo