Stay LocalStay Local
Glemt password?

Agriturismo San Francesco – Castiglion Fiorentino

En vaskeægte agriturismo med hjertevarm modtagelse, gode produkter af egen produktion og dejlig pool. Her møder du toscansk gæstfrihed og madlavning, når den er bedst.

Der skal oprigtigt talt ikke så meget til i Italien, før du kan kalde dig ”agriturismo”: selv den mest beskedne produktion af olivenolie eller en mark, og så kan du få prædikatet. Sådan er det ikke på Agriturismo San Francesco, hvor de mere end lever op til alle idealer for den ægte bondegårdsferie.

Gård med stor egenproduktion

Her laver de nemlig både vin, olivenolie og diverse marmelader. Du kan også forsyne dig i deres store køkkenhave med dugfriske grøntsager, som smager vidunderligt. Det samme gælder for resten for de måltider, som Michela og familie tilbyder at lave til gæsterne. Ønsker du morgenmad eller en mindeværdig middag for hele familien, så er dette det helt rette sted.

Velholdt have med pool

I den velholdte store have finder du en pool (12 x 6 meter, 140 cm dyb) omgivet af solsenge og parasoller, men også en havepavillon, legeplads, borde og stole, petanquebane, bordtennisbord og selvfølgelig stor grill. Hvis du kommer i bil (hvad du ganske sikkert gør), vil du glæde dig over den overdækkede parkering og måske også over ladestationen til elbiler.

Lejlighederne på Agriturismo San Francesco

Der er fire velholdte og gedigent indrettede lejligheder på gården. Det er altid et godt tegn for vedligeholdelsen og rengøringen, når ejerne selv bor på stedet. Lejlighederne er som noget temmelig usædvanligt på landet i Toscana udstyret med aircondition, og wi-fi er her naturligvis også. Køkkenfaciliteterne består af gasblus, ovn, køleskab med fryseboks, kaffemaskine og brødrister. De har desuden alle myggenet for vinduerne, pejs og privat, overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen.

Prisniveau

3.298 – 7.238 kr. per uge

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 29/6 – 24/8 2019

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 50-60 €
Aircondition (hvis ønsket): 5 € per dag
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 100 m² stor. I stueetagen finder du stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs samt badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med to enkeltsenge og hems, et soveværelse med dobbeltseng og hems samt endnu et badeværelse med toilet og bruser.

Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 75 m² stor. I stueetagen finder du stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs samt badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med toilet og bruser.

Lejligheden ligger i stueetagen og er 52 m² stor. Den består af stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for en ekstra enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejligheden ligger i stueetagen og er 52 m² stor. Den består af stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for en ekstra enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Legeplads
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo