Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Aurelia Residence – Rom

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Centralt rolig placering

  • Venligt personale

  • Altaner

Dejlige rummelige familie lejligheder lige ved Peterskirken midt i Rom. Tag familien under armen og bo i en lejlighed hvor der er plads til jer alle. Aurelia Residence får topkarakterer af kunderne, og det er ikke uden grund.

Du bliver mødt af Paula eller hendes humørfyldte personale, når du kommer ind i receptionen, og her mærker man virkelig at Italien er et land hvor det er nemt at rejse med børn. De elsker børn i alle aldre, og personalet er altid hjælpsomme, både med turforslag eller gode ideer til restauranter.

Aurelia Residence ligger på Via Aurelia, der snor sig nærmest helt ude fra landet og ind til Tiberen, forbi Peterskirken og Peterspladsen. Aurelia Residence ligger ca. 10 minutters gang fra Peterspladsen, selv morgenmaden kan nydes med kirkekuplen i baggrunden. Der er en togstation i nærheden (Stazione San Pietro) og et busstoppested med busser til centrum samt hovedbanegården Termini ikke langt fra hoveddøren, hvis du ikke vil gå turen ind til byen

Morgenmad med Peterskirken i baggrunden

Morgenmaden serveres på den hyggelige tagterasse. Regner det eller er du der om vinteren, kan det være den flyttes ned i stueetagen, men ellers er det en god måde at starte på. Her er alt der skal til, for at dagen starter med et solidt måltid.

Lejlighederne på Aurelia Residence

Lejlighederne er indrettet med badeværelse og et antal soveværelser samt stue og køkken. Romerne ved godt, at du nok ikke kommer til at tilbringe det meste af tiden i køkkenet, men har lejligheden mest for at familien kan få plads sammen. Køkkenet er derfor spartansk indrettet. Er du til to badeværelser, så er det superior lejlighederne du skal have fat i, ellers er alle lejlighederne nogenlunde ens indrettet. De fleste lejligheder har udgang til balkon eller udeområde og er udstyret med aircondition, telefon, tv, wi-fi, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er 6 forskellige størrelser og typer af lejligheder, og i ejendommen finder du i alt 25 lejligheder, der ligger enten i stueetage, på første, anden eller tredje sal.

Skiftedag

Fri skiftedag, minimum 3 nætters ophold

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Morgenmad

Betales lokalt

Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Aircondition
  • Opvaskemaskine
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo