Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Caselsa – Certaldo 

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Meget rummelige lejligheder

 • Supercentralt i Toscana

Stemningsfuld gammel gård opdelt i fem yderst rummelige lejligheder med aircondition, wi-fi og pool. Du kan ikke bo mere centralt i Toscana!

I det bølgende landskab uden for middelalderbyen Certaldo, hvor dit øje møder cypresser, olivenlunde og vinmarker, ligger gården Caselsa. Dens historie fortaber sig i historiens tåger, men det gamle tårn afslører, at fødslen går tilbage til middelalderen. Gennem århundrederne har man bygget til, indtil gården har fået det nuværende udseende.

Perfekt central beliggenhed i Toscana

Beliggenheden kan dårligt blive mere central i Toscana. Du har 12 kilometer til San Gimignano, 45 kilometer til Siena og 50 kilometer til Firenze. Du skal naturligvis også nyde godt af selve Certaldo, hvis centrum er 4,5 kilometer væk. Byen rummer en rækker fantastiske restauranter (”La Saletta” får vores varmeste anbefalinger med på vejen), og dens gamle del højt på en bakketop er som at taget ud af en tidsrejse 600-700 år tilbage i tiden.

Lejlighederne på Agriturismo Caselsa

Caselsa er i dag dog langt fra et antikveret museum. De fem særdeles rummelige lejligheder er således alle udstyret med aircondition, myggenet for vinduerne, wi-fi, og til hvert soveværelse er der et badeværelse. Ved hver lejlighed er der et dejligt, privat udeområde med bord og stole til de mange måltider i det fri; det kan enten være en overdækket terrasse lige foran indgangsdøren eller være placeret på gårdspladsen tæt på lejligheden. Køkkenfaciliteterne består af fire gasblus, køleskab med fryser og opvaskemaskine (og et par mikrobølgeovne, som vandrer rundt mellem lejlighederne…).

Du har naturligvis også adgang til grill, og den 12 x 6 meter store pool (dybde 140 cm) med solsenge og parasoller, som sikkert vil blive flittigt brugt.  

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
resten af året min. 7 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift, ekstra skift € 10 pr. sæt)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 90-140 € per lejlighed
Aircondition (hvis ønsket): 0,50 € per kwh
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Agriturismo Caselsa, Toscana

Lejligheden er 70 m2 stor og ligger i tre plan i det gamle tårn. I stueetagen finder du et køkken-alrum, og når du kommer op på første etage, er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På anden etage er der endelig et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet

Agriturismo Caselsa, Toscana

Lejligheden er 160 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af en særdeles rummelig spisestue med stor pejs og spisebord til 16 (!) personer, køkken, opholdsstue, tre soveværelser med dobbeltseng og tre badeværelser med bruser og toilet

Agriturismo Caselsa, Toscana

Et selvstændigt hus i to plan på 130 m2. I stueetagen er der stue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt en stor hems med lille stue, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der endnu en lille stue, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Huset har en overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo