Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Caselsa – Certaldo 

Stemningsfuld gammel gård opdelt i fem yderst rummelige lejligheder med aircondition, wi-fi og pool. Du kan ikke bo mere centralt i Toscana!

I det bølgende landskab uden for middelalderbyen Certaldo, hvor dit øje møder cypresser, olivenlunde og vinmarker, ligger gården Caselsa. Dens historie fortaber sig i historiens tåger, men det gamle tårn afslører, at fødslen går tilbage til middelalderen.

total pris
Fra 862,-
total pris
Fra 862,-

Tilgængelige Boliger

Treværelseslejligheden Boccaccio (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 70 m2 stor og ligger i tre plan i det gamle tårn. I stueetagen finder du et køkken-alrum, og når du kommer op på første etage, er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På anden etage er der endelig et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet

Treværelseslejligheden Decamerone (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 102 m2 stor og ligger på første etage. Den består af stort køkken-alrum, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet

Treværelseslejligheden Filostrato (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 82 m2 stor og ligger på første etage. Den består af køkken-alrum, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet

Fireværelseslejligheden Lauretta (6 personer)

Max gæster 6

Lejligheden er 160 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af en særdeles rummelig spisestue med stor pejs og spisebord til 16 (!) personer, køkken, opholdsstue, tre soveværelser med dobbeltseng og tre badeværelser med bruser og toilet

Fireværelseslejligheden Panfilo (6 personer)

Max gæster 6

Et selvstændigt hus i to plan på 130 m2. I stueetagen er der stue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt en stor hems med lille stue, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der endnu en lille stue, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Huset har en overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Meget rummelige lejligheder

 • Supercentralt i Toscana

Beskrivelse af Agriturismo Caselsa – Certaldo 

Stemningsfuld gammel gård opdelt i fem yderst rummelige lejligheder med aircondition, wi-fi og pool. Du kan ikke bo mere centralt i Toscana!

I det bølgende landskab uden for middelalderbyen Certaldo, hvor dit øje møder cypresser, olivenlunde og vinmarker, ligger gården Caselsa. Dens historie fortaber sig i historiens tåger, men det gamle tårn afslører, at fødslen går tilbage til middelalderen. Gennem århundrederne har man bygget til, indtil gården har fået det nuværende udseende.

Perfekt central beliggenhed i Toscana

Beliggenheden kan dårligt blive mere central i Toscana. Du har 12 kilometer til San Gimignano, 45 kilometer til Siena og 50 kilometer til Firenze. Du skal naturligvis også nyde godt af selve Certaldo, hvis centrum er 4,5 kilometer væk. Byen rummer en rækker fantastiske restauranter (”La Saletta” får vores varmeste anbefalinger med på vejen), og dens gamle del højt på en bakketop er som at taget ud af en tidsrejse 600-700 år tilbage i tiden.

Lejlighederne på Agriturismo Caselsa

Caselsa er i dag dog langt fra et antikveret museum. De fem særdeles rummelige lejligheder er således alle udstyret med aircondition, myggenet for vinduerne, wi-fi, og til hvert soveværelse er der et badeværelse. Ved hver lejlighed er der et dejligt, privat udeområde med bord og stole til de mange måltider i det fri; det kan enten være en overdækket terrasse lige foran indgangsdøren eller være placeret på gårdspladsen tæt på lejligheden. Køkkenfaciliteterne består af fire gasblus, køleskab med fryser og opvaskemaskine (og et par mikrobølgeovne, som vandrer rundt mellem lejlighederne…).

Du har naturligvis også adgang til grill, og den 12 x 6 meter store pool (dybde 140 cm) med solsenge og parasoller, som sikkert vil blive flittigt brugt.  

Skiftedag

Ophold min. 7 nætter i højsæsonen, ingen fast ankomstdag!
resten af året min. 4 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift, ekstra skift € 60-90 pr. lejlighed)
Barneseng (skal bestilles)
Husdyr ikke tilladt
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 120-170 € per lejlighed
Aircondition (hvis ønsket): 1 € pr. KwH
Håndklæder til pool 5 € pr. person (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  741,-

  Il Borgo Centro Vacanze – Guardistallo
  Toscana Italien

  Il Borgo Centro Vacanze, Toscana
  Leder du efter et centralt placeret sted i Toscana med gode lejligheder og pool ? Så tag et kig på Il Borgo Centro Vacanze, der ligger ved Middelalderbyerne Volterra og San Gimignano.