Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Fonte del Castagno – Sinalunga

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Midt i historisk centrum

 • Pool og dejlig have

 • En sand oase

Velholdte og godt møblerede lejligheder med frodig have og pool beliggende midt i Sinalunga. Du skal ikke gå mange hundrede meter for at finde et godt udvalg af restauranter og caféer. 

Det er ren luksus at bo i flotte lejligheder med en stor have og pool midt i en dejlig toscansk by, som er så tilpas stor at du kan vælge mellem mange spisesteder og barer, og samtidig er så tilpas lille, at rytmen er rolig og freden hersker døgnet rundt.

Velkommen til Fonte del Castagno

Den gamle maleriske bygning var engang noget så ydmygt som opmagasineringsplads og stald for et adelspalads, men dengang lagde man en ufattelig æstetisk omhu og grundighed i selv de mest simple bygninger, så i vore dage er her indrettet fire lækre lejligheder, hvoraf ejerne selv bor i den ene. Det gælder her som alle andre steder: Der findes ingen bedre sikkerhed for god vedligeholdelse og god modtagelse, end når ejerne selv bor på stedet. 

Oase med pool

Da Sinalungas historiske centrum befinder sig på toppen af en bakke, ligger den store have også i flere niveauer. Den er frodig og frembyder en fin variation mellem skyggefylde og solrige områder. Her finder du en 10 x 5 meter stor pool med solsenge og parasoller. Det er en sand lise for sjælen og kroppen at slappe af her efter en lang dag med udflugter, som ligger lige for, da Sinalunga ligger i en fin strategisk position for besøg af såvel det sydlige, det østlige som det centrale Toscana 

Lejlighederne på Fonte del Castagno

Lejlighederne har gode køkkenfaciliteter, myggenet for vinduerne, og et par af dem har også mulighed for aircondition. Wi-fi er her naturligvis også. Alle lejligheder har privat terrasse med bord og stole, mens de deles om grillen. Der er overdækket parkering til alle lejlighederne. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
Resten af året min 7 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 40-70 €
Aircondition (hvis ønsket): 8 € per dag (La Limonaia og Gli Archi)
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Fonte del Castogno, Toscana

Lejligheden er 36 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af lyst køkken-alrum (fem gasblus, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab) og sovesofa til én person, badeværelse med toilet og bruser samt en hems med dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition. Der er privat overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen.

Fonte del Castogno, Toscana

Lejligheden er 73 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer, i forbindelse med denne, adskilt af en muret bue, er der en spisestue med køkkenhjørne (fem gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og vandmassagebruser. NB: Adgang til badeværelset foregår gennem soveværelset. Lejligheden er udstyret med aircondition i soveværelset. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Fonte del Castogno, Toscana

Lejligheden er 75 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af stor stue med køkkenhjørne (fem gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og vandmassagebruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo