Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Rivage – Sorrento

Hotel Rivage er et ganske udmærket 3 stjernet hotel der egner sig fint til nogle dages ophold i Sorrento.

Central beliggenhed i Sorrento

pris pr. nat
Fra 741,-
pris pr. nat
Fra 741,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse Økonomi

Max gæster 2

Et økonomi dobbeltværelse er et almindeligt dobbeltværelse, men værelset kan være lidt mindre, eller ligge lidt væk fra alting. Med andre ord, hotellets billigste værelseskategori. Der er ikke balkon eller terasse på værelset.

Det er muligt at tilkøbe en ekstra opredning til en voksen eller et barn.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • God beliggenhed

 • Pool

 • God pris

Beskrivelse af Hotel Rivage – Sorrento

Sorrentos små hyggelige gader i det historiske centrum af byen er et besøg værd når du nærmer dig Sorrento. Her er små butikker med alskens varer, men specielt den lokale specialitet Limoncello, der er en italiensk citronlikør. Den er overvejende lavet af citronskal og sukker. Der er lidt rivaliseren mellem Sorrento og Amalfikysten om hvad der laver den bedste Limoncello, men den mest berømte er nok den fra Sorrento. Hotel Rivage ligger kun en kort gåtur fra centrum, og er du ude efter et prisbilligt ophold, men hvor du stadigvæk bor komfortabelt, så er Rivage et godt bud.

Stationen ligger lidt over 1 km væk, så du kan sagtens benytte Hotel Rivage uden bil, hvis du fx kommer med toget fra Napoli.

Udsigt mod Napoli

Udsigten fra værelserne er forskellige, så du skal til poolområdet for at få den gode udsigt over Napoli bugten, hvor du kan se både vulkanen Vesuv og millionbyen Napoli, der begge iøvrigt er et besøg værd. Vidste du fx. at pizzaen blev “opfundet” i Napoli og den allerførste pizza hed Magherita efter Napolis dronning, og bestod af farverne rød (tomaterne), grøn (basilikum) og hvid (osten) ? Der er tog fra Sorrentos togstation, og turen til Napoli tager en time. Alternativt er der et rigt udvalg af forskellige endagsture til salg i byen. Er havet stille, så var det måske også tid til en tur til Capri? Der er turbåde derover flere gange om dagen.

Værelserne på Hotel Rivage

Tag endelig et værelse med balkon, så har du mulighed for at sidde udenfor. Udsigten er varierende, hvis der er nogen, men der er trods alt en møbleret balkon. Alle ophold er inklusive morgenmad og restauranten servere endvidere frokost og aftensmad. Alle værelser indeholder badeværelse med brus, Tv, aircondition, minibar samt en lille værdiboks.

Skiftedag

Minimum 3 nætter, dog min. 5 nætter 16/5 - 8/8 og min 7 nætter 9/8 - 5/10

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Morgenmad
Pool (maj – september)
Små kæledyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Babyseng € 15 pr. dag (skal bestilles)
Parkering € 12 pr. dag. (skal bestilles)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Køleskab
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Hotel Girasole – Sorrento
  Campania-Sorrento Italien

  Hotel Girasole, Campania-Sorrento
  Det dygtige og altid venlige personale på Girasole yder en rigtig god service og byder dig velkommen med en varm