Stay LocalStay Local
Glemt password?

La Casa di Peter – Stia

Vil du opleve det Toscana, som kun ganske få kender? Vil du nyde det autentiske liv på landet? Vil du undgå alle de andre besøgende, turistfælderne og det forlorne romantiske? Så skal du tage en tur op i Casentinodalen og bo i villaen La Casa di Peter, hvor der er plads til 8 personer. 

Grib næsten enhver guidebog om Toscana, og du vil finde side op og ned om regionens centrale områder, om de vidunderlige kulturbyer, ja sikkert også noget om de kendteste badebyer. Men du skal have fat i den meget nørdede litteratur, før du finder noget om den nordlige Casentinodal og byer som Stia, Pratovecchio og Poppi. Skønt du ikke har langt i luftlinje til Firenze, så går køreturen gennem et pas og ad små veje, og de 50 km tager derfor let halvanden time.  

Derfor skal du (ikke) bo her

Men du skal heller ikke komme hertil, fordi du gerne vil rundt til de kendte byer, som alle de andre besøger. Du skal komme hertil, fordi du søger fred, ro og autentiske småbyer, hvor tiden synes at være gået i stå, hvor imødekommenheden er stor, og hvor maden smager fantastisk.

Frisk luft for alle pengene  

Du skal små fire kilometer uden for den lille, charmerende by Stia og op i hele 800 meters højde over havets overflade for at finde villaen La Casa di Peter på skråningerne mellem skove og lysninger. Du kan være helt sikker på ikke at komme til at føle dig klemt inde her, for plads at boltre sig på er her i overflod, og det gælder også den klare, rene luft.  

Rustik komfort i La Casa di Peter

Villaen er helt igennem gedigent indrettet med et møblement, som passer fint til dens rustikke stil, men du skal da naturligvis ikke mangle wi-fi, opvaskemaskine, satellit-tv eller vaskemaskine. Og nu vi taler om den behagelige komfort, så kan ejerne også stå for at lave ægte toscanske middage til jer. Med al den gode toscanske vin kan det jo være rart ikke at skulle køre hjem fra restauranten, når man vil spise lokalt.

Have, pool og måltider i det fri

Ved villaen har du en stor, helt indhegnet have med gamle stenegetræer, pizzaovn, grill, lille legeplads, bordtennisbord og naturligvis en søformet pool (10 x 5 meter, dybde 110-150 cm), som for resten også er indhegnet, med tilhørende solsenge. Ved huset er der en dejlig terrasse med bord og stole til jeres mange måltider i det fri.
 

La Casa di Peters indretning

Villaens 110 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen kommer du via en overdækket terrasse med bord og stole ind i opholdsstuen med pejs og sovesofa til to personer, separat køkken (fem gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, kaffemaskine og opvaskemaskine) og et badeværelse med toilet og badekar.

På første etage (kun fire trin oppe) er der to soveværelser med dobbeltseng (det ene med egen veranda med udsigt), et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. I kælderen finder du et vaskerum med vaskemaskine.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 18/5 – 21/9 2019 - ophold min 5 dage resten af året.
Ophold lørdag-lørdag: 16/5 – 19/9 2020 - ophold min 5 dage resten af året.

Check-ind / check-ud

15-19.00 / inden 10.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug, 4 € pr. time.
Pool håndklæder (hvis ønsket): 3 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Legeplads
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo