Stay LocalStay Local
Glemt password?

Poggio alla Capanna – Capolona 

Poggio alla Capanna er et flot gammelt stenhus med plads til 6 personer beliggende med imponerende udsigt uden for Capolona i det østlige Toscana. Her får du pool, wi-fi, aircondition og al anden komfort.

Casentinodalen i det østlige Toscana forbliver dejligt ukendt for de fleste. Kun en meget beskeden del af de mange turister, som besøger Toscana hvert år, kommer nogensinde til Subbiano, Pratovecchio eller Stia. Faktisk kommer forbavsende få til den ellers så seværdige gamle kulturby Arezzo. Det kan vi kun glæde os over, for det betyder, at alt omkring Poggio Alla Capanna er mere uforstyrret, autentisk og afslappet.

De mange spændende byer

To kilometer uden for den lille by Capolona ligger det maleriske gamle stenhus Poggio alla Capanna på de frodige bakkeskråninger med fin udsigt over dalen, skovene og bjergene. Det er en beliggenhed, som inviterer til løbeture, vandring og cykling, men også til adskillige udflugter til de mange uforstyrrede byer i dalen. Eller måske skal I køre de 12 kilometer til Arezzo og længere sydpå til Montepulciano (60 kilometer), Pienza (70 kilometer), Siena (70 kilometer) og mange andre.

Lækkert hus med god komfort

Huset er meget velholdt og gennemført lækkert indrettet. Her er balance mellem det traditionelle som gulve i terracotta, fritliggende bjælker i lofterne og den store pejs på den ene side og flotte badeværelser, børstet stål i køkkenet og ægte tæpper på den anden. Som en stor sjældenhed på landet i Toscana er her også tænkt på aircondition i soveværelserne. Og naturligvis er her wi-fi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hårtørrer og meget andet.

Ejerne af Poggio alla Capanna bor selv i et andet hus på grunden sammen med deres hund. De sørger for, at poolen en ren og indbydende, passer haven og står til rådighed, hvis du har brug for dem. Men ellers holder de sig for sig selv og lader dig nyde livet.

Have med pool og udsigt

I haven finder du en skyggefuld terrasse med bord og stole til de mange måltider i det fri, grill og pool (8 x 4 meter, dybde 150 cm). Både terrassen, haven omkring huset og poolen er til dit eksklusive brug. Udsigten er betagende, en sand lise for sjælen.

Poggio alla Capannas indretning

Husets 120 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen finder du en stue med åbent køkken (fire gasblus, opvaskemaskine, miniovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, espressomaskine og køleskab med fryser), stor pejs og sovesofa til to personer samt et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng (begge udstyret med aircondition) og et badeværelse med bruser og toilet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 4/7 – 29/8 2020
Resten af året min. 5 nætter med fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder samt håndklæder til poolen
Slutrengøring
Opvarmning
Wi-FI
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Små kæledyr 50 € pr. uge
Aircondition i soveværelserne 10 € pr. dag (hvis det bruges)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo