Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Campoleone – Lucignano*

Den maleriske Villa Campoleone har plads til ni personer. Her bor du absolut uforstyrret på landet tre kilometer uden for den charmerende lille middelalderby Lucignano. Du har gode udflugtsmuligheder i det østlige Toscana. Den velholdte villa har egen pool og god komfort. En dejlig base for en mindeværdig ferie i Toscana.  

Villa Campoleone ligger midt på sin store, private grund på en bakkeskråning, hvor du finder både skygge og sol, alt efter hvad du ønsker. I denne mindre besøgte del af Toscana møder du sjældent de store grupper, som traver alle de kendte byer tynde, for de har ikke tid til det afslappede driverliv, det ”dolce far niente”, som du kan nyde her uden tanke på at skulle nå tre borge og to museer om dagen.

Og dog mangler udflugtsmulighederne ikke

Her i det østlige Toscana kan du naturligvis let besøge klassiske højdepunkter som Siena, Arezzo og Montepulciano, og det bør du da bestemt også, men skal en ferie i Toscana ikke også være præget af den langsomme nydelse af så simple ting som det fantastiske landskab, vinmarkerne, de langsomme, vidunderlige måltider samt de talrige små og store ukendte byer, som byder på så meget atmosfære og stilfærdig kultur, at de kunne sælge ud af det? Snyd ikke dig selv for at slentre helt uforpligtende rundt i Lucignano, Monte Sansavino, Sinalunga og mange andre byer, uden at du pinedød skal se et eksemplarisk billede af Madonnaen fra 1200-tallet eller et fordummende torturmuseum. Næ, her skal du bare nyde livet, tage en kaffe eller et glas vin og berige tilværelsen med at iagttage, hvordan livet leves i en anden kultur end din egen.  

En gennemført god villa

Villaen er velholdt og velmøbleret. Så er det slået fast. I den store have har du din private pool (12 x 6 meter, dybde 100-140 cm), som selvfølgelig er udstyret med solsenge. Parasoller er her i grunden ikke brug for, da her er mange træer, som gør, at du altid kan finde områder med naturlig skygge. Ved villaen er der to overdækkede terrasser med bord og stole, så du kan nyde måltiderne (og de løse glas vin) i det fri. Grill er her naturligvis også. Og så er her for resten også et bordtennisbord, hvis I skulle få lyst til lidt fysisk aktivitet. 

Villa Campoleones indretning

Villa Campoleones 130 m2 ligger næsten alle i stueetagen, hvor du finder en stor, lys stue med pejs og rustikt langbord, separat køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, kaffemaskine og opvaskemaskine), et soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med toilet og badekar samt et badeværelse med toilet og bruser. Ud for stuen har du en stor, overdækket terrasse med bord og stole. På tagetagen (adgang via en vindeltrappe) er der et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for at tilføje en enkeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Villaen har selvfølgelig wi-fi og vaskemaskine, og også fluenet for vinduerne og tre elektriske vifter for det tilfælde, at det bliver rigtig varmt. På tagetagen er der envidere mulighed for at tilkøbe aircondition.

Prisniveau

9.548 – 18.998 kr. per uge

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 27/6 – 29/8 2020
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Pool åben fra primo maj – ultimo september
Kæledyr ikke tilladt
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 120 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Aircondition på tagetagen 0,50 € pr. kwh
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Legeplads
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo