Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Fabbriola – Loro Ciuffenna

Maria Pia og Luigi byder dig velkommen i deres smukke villa, som er opført i den bedste byggestil, før menneskeheden tabte sine illusioner. Du bor i højdedragene over den charmerende lille by Loro Ciuffenna med egen pool og storslået udsigt. 

Undskyld! Denne beskrivelse kommer ikke det utopiske ideal om objektivitet blot tilnærmelsesvis nær. Mine kollegaer mistænker mig for at have set for dybt i glasset, før jeg skrev den. Læs videre, hvis du tør.

Lino

La Belle Époque

Når jeg ser en bygning fra den smukke tid op til Den Store Krigs udbrud, tænker jeg kun på epokens skønhed, på alle drømmene om fremskridt og broderskab, på en paradisisk tilstand… i hvert fald for de få privilegerede, der havde penge nok og en dannelse, de færreste kan gøre sig begreb om. Undskyld igen, jeg bliver så rørstrømsk, når jeg tænker på den tid, dens arkitektur, dens mode, dens musik og dens litteratur. Jeg falder i svime over Art Nouveau, især i dens belgiske og franske varianter; tysk Jugend og dansk Skønvirke er for ofte lidt gumpetung, mens italiensk Liberty veksler mellem det florlette (visse pragtvillaer umiddelbart uden for Luccas mure…åh!) og det betontunge. Men tilbage til virkeligheden.

Midt i naturen med kort til byen

Der er dejligt fredeligt og svalt heroppe i højderne, 450 meter over havets overflade, hvor du nyder udsigten over alle olivenlundene og dalen. Du befinder dig her ikke i et område, hvor man producerer vin (undtagen til eget forbrug), men olivenolie laves her til gengæld meget af, og du kan købe ejernes egen, som er ganske fremragende. Med bilen har du små tre kilometer ned til landsbyen, hvor du finder flere restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Hvis du vælge at gå ned til fods, kan du komme frem af stier på under 20 minutter.  

Nyt og gammelt i Villa Fabbriola

Skønt møblementet i stor udstrækning er antikt og afspejler villaens ungdom, så har tiden langt fra stået stille i Villa Fabbriola. Der er blevet tilføjet fluenet for vinduerne, wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst pool. Men villaen er dog stadig autentisk i sit udtryk. Du fornemmer virkelig historiens vingeslag her, ikke som et forsøg på et genskabe noget for længst svundet, men som et vedvarende vidnesbyrd. 

Have med pool og tid til sig selv

I haven har du en god, fuldkommen indhegnet pool (10 x 5 meter, dybde 140 cm) omgivet af solsenge og stole, havemøbler, bordtennisbord, grill og pizzaovn. Et pragtfuld sted at slappe af efter at have kørt Toscana tyndt hele dagen. Eller bare at blive hele dagen…  

Villa Fabbriolas indretning

Villaen er 160 m2 stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du en opholdsstue med pejs, køkken-alrum (fire blus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser) samt et badeværelse med toilet og bruser. Du har også en stor overdækket terrasse med bord og stole, som indbyder til mange måltider med udsigt. På første etage er der tre sovepladser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Prisniveau

9.576 –18.088 kr. per uge

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 18/5 – 21/9 2019

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)

Ikke inkluderet i prisen

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 120 €
Opvarmning (hvis ønsket): 7 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo