Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Infinito – Sinalunga*

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Uendelig udsigt

 • Masser af plads

 • Lækker pool

Villa Infinito er udsigt så langt øjet rækker, otte soveværelser, ni badeværelser, pool, wi-fi og egen lille boldbane uden for dejlige Sinalunga. 

Denne store, gamle gård fra attenhundredetallet ligger dejligt i bakkerne på vejen fra det østlige Toscana til Siena. Villaen er virkelig flot sat i stand, og mulighederne for aktiviteter er usædvanlig gode: bordfodbold, bordtennis samt ikke mindst en bane med både fodboldmål, volleyball-net og kurve til basketball. Der er i det hele taget rigtig god plads i haven. 

Udsigt fra hus, have og pool

Udsigten fortjener speciel omtale, for den er i særklasse. Foran huset er der en 60 m² stor overdækket terrasse med bord og stole, og herfra kan du se bakker og dale med olivenlunde og vinmarker (mon ikke!), Trasimenersøen, bjergene Cetona og Amiata, og på klare dage kan du endda se Appenninerne, hvor de skiller Umbrien fra Marche. Der er nu heller ikke noget galt med udsigten fra poolen (12 x 6 meter, dybde 130-180 cm), der er omgivet af komfortable solsenge.   

Udflugter ad libitum

Beliggenheden er på flere måder også et godt argument for at vælge Villa Infinito. Dels ligger du her med Siena, Arezzo, Montepulciano, Pienza, Cortona, ja selv Umbrien inden for en times kørsel, dels ligger villaen så tilpas tæt på den lille landevej, at du hverken skal ud på de til tider strabadserende grusveje, men heller ikke generes af den yderst sparsomme trafik.  

Villa Infinitos indretning

Villaen er 300 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du et stort køkken-alrum med pejs, en opholdsstue med pejs, et badeværelse med toilet og badekar, et rum med vaskemaskine samt et soveværelse med dobbeltseng, en enkeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Der går to trapper fra opholdsstuen til hver sin separate del af første etage. Fra den ene kommer du op til to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og tre badeværelser med toilet og bruser. Fra den anden når du to soveværelser med hver to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og tre badeværelser med toilet og bruser. Dertil er der et anneks beliggende i stueetagen med soveværelse med dobbeltseng, en enkeltseng og badeværelse med bruser. 

Hvorfor bo på Villa Infinito?

Udsigten er som sagt svær at komme uden om, men selv hvis Villa Infinito havde ligget helt uden vue, ville den have været et godt bud på ferieboligen til den store familie eller måske til to familier, der ønsker hver sin del af huset, men samtidig gerne vil tilbringe dagen og nyde måltiderne sammen.

Min personlige mening om Villa Infinito?

Villa Infinito har altid været et sikkert kort, siden jeg først så den for mange år siden. Hverken vedligeholdelse eller rengøring har nogensinde skuffet, og så er ejerne både servicemindende og venlige.

Det er heller ikke hver dag, at jeg ser en villa, som på samme tid imødekommer både de voksnes ønsker om komfort og børnenes om masser af plads til leg og muligheder for aktiviteter i det fri. Manglen på naboer gør bestemt heller ikke noget.

Lino

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag 15/5 - 18/9 2021

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Poolhåndklæder 3€ pr. stk.
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo