Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa La Tagliola – Rosignano Marittimo

Din egen villa med pool, dejlig have og kun en kort gåtur fra en lille by ved kysten i Toscana. Når du bliver træt af poolen, er sandstrandene kun ti minutters kørsel væk.

Toscana er bedst kendt for vinmarker, bølgende bakker, middelalderbyer og gamle bondegårde i røde mursten. Hvem kender ikke Siena, Lucca, Firenze og vinene fra Chianti, Montalcino og Montepulciano?

Det andet Toscana

Der er også et andet Toscana med lange sandstrande og nyere byggeri. Hvorfor ikke kombinere kultur med badeferie? Når du bor Rosignano Marittimo, er strandene lige om hjørnet, og kulturbyer som Pisa (der kan byde på LANGT mere end Det Skæve Tårn) og Volterra er henholdsvis 40 og 50 km væk. Eller hvad med en tur til Italiens mest eksklusive vinområde ved Bolgheri, hvor Tenuta dell’Ornellaia laver Masseto, den toscanske Pétrus, som uden problemer kommer op over 5000 kr. per flaske? Det er kun 30 km herfra.

Perfekt beliggenhed for badeferie uden charterstemning

Villa La Tagliola ligger behageligt tilbagetrukket fra kysten i bakkerne nær (2500 meter til centrum og væsentlig mindre til byskiltet) byen Rosignano Marittimo, hvor du finder mange spisesteder, caféer og alle slags indkøbsmuligheder. Da villaen ligger i en højde af 250 meter over havets overflade, er udsigten god og klimaet langt mere behageligt end nede ved stranden, når her bliver rigtig varmt.

Din egen villa ved havet i Toscana

Her bor du i din egen villa med havudsigt og en stor, frodig have, hvor du finder en indhegnet pool (11 x 5 meter, dybde 150 cm) omgivet af solsenge og parasoller, grill og en havepavillon med bord og stole. Når vi nu er ved faciliteterne, så er her også bordtennisbord, vaskemaskine, satellit-tv og wi-fi.

Villa La Tagliolas indretning

Villaens 220 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med pejs og åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

På første etage er der en stue med pejs og sovesofa til to personer, et lille separat køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Fra alle rum på første etage er der adgang til balkonen med havudsigt, som løber rundt om huset. Her er vaskemaskine, kaffemaskine, satellitfjernsyn og selvfølgelig wi-fi.

Prisniveau

13.530 – 25.734 kr. per uge

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag hele året

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Forbrug af el, gas og vand
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben primo maj – ultimo september

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Aircondition € 0,70 pr. kwh
Små kæledyr € 7 (skal bestilles)
Poolhåndklæder € 3 (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo