Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Tagliola – Rosignano Marittimo

Villa La Tagliola med pool, dejlig have og kun en kort gåtur fra en lille by ved kysten i Toscana. Når du bliver træt af poolen, er sandstrandene kun ti minutters kørsel væk.

Villa La Tagliola ligger i Rosignano Marittimo ved havet i Toscana. Toscana er bedst kendt for vinmarker, bølgende bakker, middelalderbyer og gamle bondegårde i røde mursten. Hvem kender ikke Siena, Lucca, Firenze og vin fra Chianti, Montalcino og Montepulciano?

pris pr. nat
Fra 1911,-
pris pr. nat
Fra 1911,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Dejlig pool

 • Tæt på sandstrandene

 • Udsigten

Beskrivelse af Villa La Tagliola – Rosignano Marittimo

Det andet Toscana

Der er også et andet Toscana der byder på nye eventyr med lange sandstrande og nyere byggeri. Hvorfor ikke kombinere kultur med badeferie? Når du bor Rosignano Marittimo, er strandene lige om hjørnet, og kulturbyer som Pisa (der kan byde på LANGT mere end Det Skæve Tårn) og Volterra er henholdsvis 40 og 50 km væk. Eller hvad med en tur til Italiens mest eksklusive vinområde ved Bolgheri, hvor Tenuta dell’Ornellaia laver Masseto, den toscanske Pétrus, som uden problemer kommer op over 5000 kr. per flaske? Det er kun 30 km herfra.

Perfekt beliggenhed for badeferie uden charterstemning

Villa La Tagliola ligger behageligt tilbagetrukket fra kysten i bakkerne nær (2500 meter til centrum og væsentlig mindre til byskiltet) byen Rosignano Marittimo, hvor du finder mange spisesteder, caféer og alle slags indkøbsmuligheder. Da villaen ligger i en højde af 250 meter over havets overflade, er udsigten god og klimaet langt mere behageligt end nede ved stranden, når her bliver rigtig varmt.

Din egen villa ved havet i Toscana

Her bor du i din egen villa med havudsigt og en stor, frodig have, hvor du finder en indhegnet pool (11 x 5 meter, dybde 150 cm) omgivet af solsenge og parasoller, grill og en havepavillon med bord og stole. Når vi nu er ved faciliteterne, så er her også bordtennisbord, vaskemaskine, satellit-tv og wi-fi.

Villa La Tagliolas indretning

Villaens 220 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med pejs og åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

På første etage er der en stue med pejs og sovesofa til to personer, et lille separat køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Fra alle rum på første etage er der adgang til balkonen med havudsigt, som løber rundt om huset. Her er vaskemaskine, kaffemaskine, satellitfjernsyn og selvfølgelig wi-fi.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag 25/6-27/8 - 2022
Resten af året min. 7 nætter med fri ankomstdag

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Forbrug af el, gas og vand
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben primo maj – ultimo september

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Aircondition € 0,70 pr. kwh
Små kæledyr € 10 (skal bestilles)
Poolhåndklæder € 3 (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.