Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa le Celle – Cortona*

Malerisk gammel gård, som nu er en villa med plads til 10 personer beliggende med uendelig udsigt en kort gåtur fra Cortona. Du har stor have med privat pool, wi-fi og al anden komfort til dit ophold.

Med kun 1300 meter til pragtfulde Cortona har du i Villa le Celle den perfekte kombination af uforstyrret ferie på landet med stor pool og byferie med masser af restauranter, caféer og butikker. Toscana har så uendelig mange gode vine, som gør maden til en endnu større oplevelse: Er det ikke dejligt at kunne gå hjem fra Cortonas mange gode restauranter?

Cortona i det sydøstlige Toscana

Cortona er i det hele taget en pragtfuld by, som alt for få danskere besøger. Når du først engang har været her, vil du undre dig over hvorfor. Gaderne og bygningerne er fuldt ud lige så maleriske og stemningsfulde, som du finder dem i Toscanas mere kendte byer. Udsigten fra byen, der ligger i næsten 500 meters højde, flot og meget … lang. Og så er her som sagt en perlerække af gode spisesteder og muligheder for at få slukket tørsten.

Mange udflugter fra Villa le Celle

Beliggenhed i denne sydøstlige del af Toscana giver mange udflugtsmuligheder. De 30 kilometer til Montepulciano tilbagelægges hurtigt, og de er tiden mange gange værd. Kort fra Montepulciano finder du de henrivende små byer Pienza og San Quirico d’Orcia, og hvis du har mod på en lidt længere tur i det sydtoscanske, så er de 60 kilometer til Montalcino naturligvis en oplagt mulighed. Vi er også nogle, som aldrig vil gå glip af at besøge Siena, og hvad er 65 kilometer? Specielt når de går gennem blændende smukt landskab.

En helt anden mulighed er at opdage Umbrien, der ligger lige om hjørnet. Du har således kun 12 kilometer til Trasimenersøen, hvis poolen skal have konkurrence. Og hvorfor ikke tage de 45 kilometer til Perugia, der byder velkommen med sit fascinerende historiske centrum og sin specialitet, fremragende chokolade? At køre de 65 kilometer til Gubbio, kan bestemt også anbefales, for ganske få byer i Toscana kan måle sig med den, når det kommer til uspoleret middelalder.

Tid til at nyde opholdet i Villa le Celle

Men glem nu endelig ikke at slappe af. Villa le Celle har en kæmpestor terrasse med bord og stole foran indgangen på første etage, som i den grad indbyder til måltider. Du finder naturligvis grill, men også pizzaovn, og med to køkkener kan du lave omfattende måltider, eller skal vi sige sammenskudsgilder? I haven har du din egen private pool på 12 x 6 meter (dybde 120-150 cm) med tilhørende solsenge.

Villa le Celles indretning

Villaens 120 m2 er fordelt på to etager og et lille anneks. I stueetagen har du en stue, et køkken-alrum (fire gasblus, ovn og køleskab), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

På første etage, som på grund af det skrånende terræn også har indgang fra jordniveauet, finder du et køkken-alrum (fire gasblus, opvaskemaskine og køleskab), en opholdsstue med sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

I annekset har du endnu et badeværelse med bruser og toilet samt vaskemaskine og strygefaciliteter.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 16/5 – 19/9 2020

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder og pool håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pizzaovn
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo