Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa le Ginestre – Cingoli

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Moderne villa

 • Indhegnet have

 • Gratis Wi-Fi og aircondition

Villa Le Ginestre er en helt moderne villa, der er perfekt for dig der ønsker dig privatliv på ferien. Haven er indhegnet så hverken børn eller husdyr løber væk. Villaen ligger midt i Marche og har plads til 14 personer.

Villa Le Ginestre ligger ved byen Cingoli, der er en lille by midt mellem bjergene og havet. Således er der ca. 1 times kørsel til strandene syd for Ancona og kun lidt over en halv time til bjergene i vest. Bjergkæden Appeninerne byder på uanede muligheder for vandreture eller cykelture i de smukke bjergområder. Der er to sammenhængende nationalparker centreret omkring Appeninerne lidt længere sydpå og bjergkædens højeste punkt Grand Sasso. Det ligger egentlig i Abruzzo, men nationalparkerne strækker sig også ind i Marche. I området finder du også en række mindre, men velbevarede smukke Middelalderbyer, der ofte ligger på en bakketop med en smuk udsigt over området og havet i det fjerne. Strandene er gode i Marche og de strækker sig fra nord til syd, så det er blot at køre mod kysten, og hoppe i bølgerne.

Villa Le Ginestre er en moderne villa

Villaen er helt moderne, og har alle de faciliteter du som familie vil sætte pris på. En dejlig have med terrasse og en privat pool og fra 2020 vil ejerne også bygge en jacuzzi ved poolen samt et lille wellness område inden i huset. Indenfor er der et lege område til børnene med bl.a. en spillekonsol med adgang til Sky og Netflix. Poolen måler ca. 5 * 10 meter og er ca 1,40 dyb. Der er kun ca. 10 minutters kørsel til Cingoli. Byen er en traditional by på disse kanter, et lille centrum med en gammel bymidte og et udvalg af restauranter og cafeer. Her i området er der supermarkeder og et lille udvalg af lokale butikker, men der er også et mindre supermarked ca. 1 km. fra villaen

Villa Le Ginestres indretning

Selve huset er i to plan, øverst er der soveværelser med ialt 8 soveplader, fordelt på 2 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. Der er et badeværelse. I stueetagen er der 3 soveværelser med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge og dermed plads til ialt 6 personer). Her er der også plads til et køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kaffemaskine mm, hertil en stue med Tv og Dvd afspiller.  I kælderen står der en vaskemaskine og strygejern, og der er et bordtennisbord og en parkeringsplads til en bil. Overalt er der adgang til gratis Wi-Fi.

 

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 27/6 - 28/8 2020
Januar - maj og september-december: min. 5 nætter og fri ankomstdag.

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Aircondition
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 180 €
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Små kæledyr 50 € pr. uge
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo