Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa le Mandrie – Ville di Corsano

Stemningsfuld og luksuriøs villa til 8 personer med pragtfuld have og pool beliggende fuldkommen ugenert og fredfyldt i det smukkeste landskab syd for Siena. 

Du bor her så fredfyldt, som muligt er. Kun fuglene (og måske et forbipasserende vildsvin) vil afbryde stilheden, mens du sidder og kigger ud over dale og skove med et glas vin i hånden og fred i sjælen.

En villa med personlighed

Villa le Mandrie er virkelig en usædvanlig flot villa, som er indrettet med en stilsikker personlig smag. Møblerne, malerierne, bøgerne i biblioteket, farverne på væggene, havens afslappede elegance… Både tekst og billeder kommer her til orde, og jeg kan kun sige, at Villa le Mandrie skal opleves. Den opmærksomme gæst vil ud fra de gamle plakater med Winston Churchill forstå, at ejerne er englændere.

Komfort i topklasse

Aircondition, wi-fi, myggenet for vinduerne, fremragende køkkenfaciliteter, mulighed for at få en kok ud at lave mad, og så giver ejerne for resten også en let middag på ankomstdagen for at byde jer velkommen. Vær for resten opmærksom på, at ophold her som noget helt usædvanligt går fra fredag til fredag.

Udflugter?

Det er næsten for fristende bare at blive siddende på Villa le Mandrie og nyde tilværelsen hele ferien igennem, men skulle du få lyst til at se lidt af Toscana, så er nærmeste landsby 3,5 kilometer væk, mens enestående smukke Siena er små 20 kilometer herfra og Montalcino små 40 kilometer væk. Men det er jo Toscana, så udflugtsmulighederne er naturligvis næsten uudtømmelige. 

Paradisisk have med pool

I den altid ulasteligt smukke have finder du poolen på 13 x 6 meter (dybde 120-350 cm), der som en selvfølgelighed er udstyret med solsenge og parasoller af mere end almindelig god kvalitet. Ved siden af poolen er her en stor skyggefuld pergola, hvis solen bliver for kraftig. I haven finder du i det hele taget mange terrasser, borde, stole og andre behageligt bløde møbler. Der er så meget plads, at man let finder sit eget lille hjørne, hvis man ønsker at være sig selv for en stund.   

 

Villa le Mandries tre bygninger

Villaen
Når du ankommer til den blomstrende gårdsplads, mødes dit øje af den imponerende bygning i to etager. I stueetagen finder du to store, yderst lækre og velmøblerede stuer (med en stor pejs i den ene), hvorfra der via franske døre er udgang til haven. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har sit private badeværelse.  

Spisestue og køkken
Når du går ud fra villaen, finder du på venstre hånd en separat bygning, som rummer en stor spisestue, der med sine vægmalerier fører tanken hen på romertidens triklinium (du skal dog ikke ligge ned og spise…) og et professionelt køkken med seks gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine og meget mere. Det er kort sagt et usædvanlig godt køkken, som ville række til mindre spisesteder, og hvor du ikke vil savne noget udstyr til madlavningen.  

Luksusterrasser
Foran indgangen til denne bygning finder du en stor overdækket terrasse med langbord og bænke ud til gårdspladsen. Der er også en overdækket terrasse ud til bagsiden, og den er endnu mere indbydende. Den minder med hele sit møblement mere om en kombineret spise- og opholdsstue, hvor du både finder sofaer og spisebord. Og så er her grill, god belysning, ja endda loftsvifter. Jeg kan godt love, at en stor del af jeres ophold kommer til at foregå her.  

Annekset
Den tredje bygning på grunden er et anneks, hvor du finder et soveværelse med en imponerende himmelseng og et badeværelse med toilet og badekar. Både foran og bagved annekset er der terrasse med bord og stole.

Prisniveau

24.966 – 35.013 kr. per uge

Skiftedag

Ophold fredag-fredag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring
Velkomstmiddag

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Aircondition (hvis ønsket): 0,80 € per kilowatt
Opvarmning (hvis ønsket): 3,5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo