Skiferie i Frankrig

Skiferie - Go Skiing

Livet drejer sig om at have det godt … også på skiferien

Årets skiferie er og bliver noget særligt. Har man først en gang fået færten af det at stå på ski, må man afsted igen og årsagen er indlysende. Suget i maven ved at suse ned over pisterne, samværet med familien og vennerne, pulversneen, den knaldblå himmel, kombinationen af aktivitet og afslapning, hyggen, afterski, den lokale mad og drikke. Alt sammen elementer, der gør skiferien til en helt speciel oplevelse.

Hos Stay Local har vi et eneste formål, når vi skal arrangere din skiferie og det er at du og din familie skal have det godt på din skiferie. Vi tror på kvalitet, på god service og de små ting i rådgivningen, der tilsammen skaber den perfekte skiferie.

GoSkiing Afterski Italien

Skiferie i Italien

Italien lokker med alt fra familievenlige skiferier, begynderpister og til professionelle skiområder, hvor der årligt afholdes world cup løb. Her er alt hvad hjertet begærer, og ovenikøbet lokker Italien med et af verdens bedste køkkener. Du får ikke sulten i seng i Italien.

Stay-local goSKIING har følgende faste skisportssteder i Italien, men vi arrangerer selvfølgelig, qua vores store netværk, gerne din skiferie til alle skisportssteder i Italien, blot kontakt os med dine ønsker:

Passo Tonale
Madonna di Campiglio

 

Læs mere om stay-local goSKIING i Italien

Skiferie i Frankrig

Frankrig har måske noget af det bedste indenfor skiferie i Europa. De højeste bjerge, de længste pister og store skiområder. Store nok, til at du visse steder ligefrem vil have svært ved at nå det hele på en uge. Frankrig er en klassiker inden for skiferier.

Stay-local goSKIING har følgende faste skisportssteder i frankrig, men vi arrangerer selvfølgelig, qua vores store netværk, gerne din skiferie til alle skisportssteder, blot kontakt os med dine ønsker:

Val Thorens
Avoriaz
Val d’Isere

Læs mere om stay-local goSKIING i Frankrig

Skiferie Frankrig
Skiferie Andorra

Skiferie i Andorra

Andorra, vel nok Europas mest ukendte skiområde. Har du prøvet alle de andre traditionelle lande, så prøv Andorra. Vi tør godt love at du ikke bliver skuffet. Andorra ligger både længere mod syd og generelt ret højt, så det giver gode muligheder for god sne og god sol på din skiferie. Gør det så noget at Andorra er toldfrit område, så der er gode shopping muligheder oveni.

Stay-local goSKIING har følgende faste skisportssteder i Andorra, men vi arrangerer selvfølgelig, qua vores store netværk, gerne din skiferie til alle skisportssteder i Andorra, blot kontakt os med dine ønsker:

Pas de la Casa i GrandValira området

Læs mere om skiferie i Andorra

Vi er aktive skiløbere i Stay Local og vores koncept kalder vi “goSKIING” og har tilsammen rigtig mange års erfaring som skiløbere. Vi har prøvet alle de rejsemål og pister i Europa der efter vores mening lever op til de forskellige krav du som skirejsende fra Danmark kan stille.

For at have det godt – uanset om du er et par, en familie, nogle gode venner, et firma event eller måske en gruppe der rejser sammen har vi sammensat vores udvalg af skiferie boliger og hoteller ud fra ønsket om at levere rammen for den perfekte skiferie til dig.

Hos Stay Local goSKIING har vi skiferieboliger i de mere traditionelle lande som Italien og Frankrig. Østrig kommer snart og så har vi taget en spændende destination med, Andorra. Lilleputstaten mellem Spanien og Frankrig, som lokker med masser af sne og sol og gode forhold for skiløberne.

Nyttige links til din forberedelse af skiferien

Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger