Skiferie i Andorra

Skiferie i Andorra

Hvorfor skal du vælge Andorra til din skiferie?

  • Alle niveauer af skiløbere er velkomne
  • Du er sikker på sne
  • Vores ferieboliger holder kvaliteten
  • Der er direkte bustransfer fra Barcelona
  • Hvad siger du egentlig til at få spansk tapas på skiferien ?
Skiferie i Andorra
Skiferie i Andorra

Skiferie i Andorra

Andorra ligger i bjergkæden Pyrenæerne, der skaber en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien. Bjergkæden er 430 kilometer lang og går fra Biscayen i Atlanterhavet i vest til Middelhavet i øst. Andorra er et selvstændigt land på størrelse med Bornholm, og ligger nordvest for Barcelona.

Har du stået på ski i mange år og har lyst til at prøve noget nyt kan vi varmt anbefale Andorra. Selvom du måske mere tænker på sol og varme, når du tænker på Andorra, så kan du her opleve en masser skønt skiløb med spansk atmosfære. Her falder snemængder fuldt på højde med Alperne og Dolomitterne.

Skiområdet i Andorra hedder Grandvalira og her finder du byerne El Tarter, Canillo, Pas de la Casa, Encamp, Grau Roig og Soldeu. Stay-local goSKIING har valgt at tilbyde Pas de la Casa, da byen Pas de la Casa ligger i 2100 meters højde og er dermed den højst beliggende by i Grandvalira skiområdet. I Pas de la Casa får du suveræn sne og udfordrende skiløb for enhver smag.

Andorra er et tax-free område, så der e rmulighed for at fylde kuffeteren med billige indkøb på bla. skiudstyr, elektronik, vin mv.

Hvordan kommer jeg til Andorra?

At køre i bil til Andorra er nok en anelse for langt for de fleste til en skiferie. Derfor anbefaler vi at du flyver til Barcelona, hvor der er direkte afgange fra Danmark året rundt. Fra Barcelona er der busafgange til Andorra eller du kan leje en bil gennem Stay Local. De fleste vil nok foretrække bilen. Der er ca. 200 km fra lufthavnen til Pas de la casa og ved normal trafik tager køreturen ca. to en halv time.

Vores skirejsemål i Andorra

Grandvalira

Skiferie i Andorra

Skiferie Grandvalira området

Det berømte bjerg er meget mere end cykelløb.

Grandvalira

Skiferie i Andorra

Vores skiområder i Frankrig

Du er sikker på kvaliteten af din feriebolig

Når du tager på skiferie i Andorra med Stay Local goSkiing, så er du sikker på kvaliteten af din feriebolig. I Andorra samarbejder vi nemlig med en af Frankrigs største ferieboligudlejere af ski ferieboliger Pierre & Vacances. Pierre & Vacances koncept er professionelt, gennemprøvet og fungerer. Kvaliteten er altid i orden og lever op til den feriebolig der er beskrevet. Du undgår derfor, at komme frem til en feriebolig der er skuffende i forhold til det du troede du havde købt.

Andorra er ikke en kør-selv destination, dertil er der nok for langt. Langt de fleste flyver til Barcelona og lejer en bil fra Barcelona’s lufthavn derfra, eller tager en bus til Andorra.

Hvorfor skal du vælge at tage på skiferie i Andorra?

Vi har også andre områder til skiferie

Italien

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Skiferie i Italien

Italien er indbegrebet af god mad og godt skiløb for alle aldre

Frankrig

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Skiferie i Frankrig

Europas vel nok mest kendte skiferie destination.

Østrig

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Skiferie i Østrig

Kommer snart…

Nyttige links til din forberedelse af skiferien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger