Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Harry Potter tur i England, 8 dage

Turen for den ultimative Harry Potter-fan.

Oplev lokationerne fra Harry Potter filmene, på en tur rundt i England og Skotland.

pris pr. person
Fra 0,-
pris pr. person
Fra 0,-
Inkluderede måltider
Morgenmad
Ophold
Harry Potter
Varighed
8 dage / 7 nætter
Transport
Lejet bil

Beskrivelse

For den ultimative Harry Potter-fan.

Tag med Stay Local til England og gå i vores alles yndlingstroldmands fodspor. Dette er turen du har ventet på. Er du ligeså vildt med Harry Potter universet som os? Så er dette turen for dig. Du ankommer til London, hvor du starter turen med en gåtur med Harry Potter tema. Du kommer langt rundt, fra London til Yorkshire og helt til Skotland. Du kører selv i lejet bil, og du bestemmer selv farten eller hvor mange stop du vil have. Husk de har venstre-kørsel i England, når først lige du har prøvet det lidt er det faktisk ret nemt.

Destinationer: London, Oxford, Gloucester, Yorkshire, Whitby, Durham, Edinburgh.

Afrejsedatoer:

Da det er en individuel rundrejse, så er det dig der bestemmer afrejsedagen. Der kan være en afhængighed af flyafgang og tilgængelighed på overnatningstederne. Det arrangerer vi i samarbejde med dig og dine ønsker.

Alle reservationer er afhængig af tilgængelighed og kan ikke garanteres før endelig bekræftelse af reservationen.

Priser og betaling

Bo som en Irsk Adelsmand – 8 dage / 7 nætter
Rejseperioder Dbl.vær. Barn u/12 år
Januar 2023 – Marts 2023 6.495,- Spørg
April 2023 6.795,- Spørg
Maj – September 2023 8.795,- Spørg
Oktober 2023 7.295,- Spørg
November – December 2023 6.495,- Spørg

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og eksl. fly men inklusiv billeje (mindste bilkategori) og incl. obligatoriske forsikringer på bilen. Det er muligt at opgradere bilen til en større model samt at tilkøbe en super cover forsikring, der eliminerer selvrisikoen på ca. 2.000 EUR. Prisen er ca. 200. kr. pr. dag (afhængig af bilmodel)

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen, eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig. Du kan sagtens redigere i turen i samarbejde med os, fx ved at forlænge turen.

Du vælger selv, om du vil betale det fulde beløb for rejsen med det samme eller blot et depositum på 30% af det fulde beløb. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Stay Local senest 60 dage før afrejse via bankoverførsel eller girokort. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom, den koster ca. 6,1% af rejsens pris og kan bestilles hos Stay Local sammen med købet af rejsen.

Skriv for pris på børn, solo rejsende eller andet

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller forlænge opholdet, fx. med nogle dage i Dublin.

Inkluderet i prisen

7 nætter på diverse hoteller rundt omkring i England og Skotland.
7 morgenmad
Lejebil i 7 dage (lille bil, kan opgraderes)
Obligatoriske bilforsikringer (med selvrisiko)

Turen inkluderer ikke:

Entrebilletter til diverse attraktioner
Færgebilletter
Benzin til bilen
Evt. drikkepenge
Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Husk

Internationalt kreditkort i førerens navn til afhentning af bilen (et Visa/Dankort er ikke et kreditkort)
Kørekort i førerens navn
Pas
De kører i venstre side i England.

DAG TIL DAG PROGRAM:

Dag 1: ANKOMST TIL LONDON
Dag 2: WARNER BROS. STUDIO TOUR
Dag 3: THE GREAT HALL
Dag 4: MALFOY MANOR
Dag 5: HOGSMEADE STATION OG YORKSHIRE TUR
Dag 6: HOGWARTS
Dag 7: EDINBURGH
Dag 8: HJEMREJSE FRA EDINBURGH

Dag til Dag program

DAG 1: ANKOMST TIL LONDON

Ankom til London og kør til dit hotel for at sætte dine ting.

Derefter kan du starte din tur med en gåtur i Londons gader; se forskellige Harry Potter relaterede steder i London. For eksempel, King’s Cross Station; her kan du besøge Platform 9 1/3 og den tilhørende gavebutik, Millenium Bridge, Ministeriet for Magi og flere andre ting fra franchisen.

Inkluderet
Lejebil fra lufthavnen • Overnatning i London

Forplejning
Morgenmad

DAG 2: WARNER BROS. STUDIO TOUR

Brug hele dagen i Warner Bros. Studios i Leavesden nord for London. Her blev mange af scenerne fra filmene filmet. Dette var stedet, skuespillerne og filmfolkene brugte størstedelen af deres tid. Børnene gik også i skole i studiet. Denne prisvindende tur giver dig mulighed for at se spektakulære kulisser og rekvisitter fra filmene, samt prøve Hogwarts Expressen. Hvis du tør, er der også mulighed for en lille flyvetur på en kost.

Der er en stor butik i bygningen, hvor du kan købe kvalitetsmerchandise og endda få broderet dit navn på din helt egen hus kappe.

Inkluderet
Overnatning i London

Forplejning
Morgenmad

DAG 3: THE GREAT HALL

Forlad London og rejs mod Oxford. Her kan du komme med på endnu en Harry Potter gåtur rundt i byen. Du får på denne gåtur, lov til at se mange af lokationerne der blev brugt i filmene, og du kan også vælge at besøge en eller flere af disse lokationer, som for eksempel, Christ Church College; her optog de scenen i indgangshallen, hvor Professor McGonagall møder vores helte for første gang. Gangene blev også brugt, da Hermione viste Harry hans fars Quidditch trofæ. Christ Church’s Tudor Great Dining Hall var inspirationen til Storsalen, som du har set i Leavesden. Du kan også se Bodleian Library; i Bodleian Library – Divinity School, er hospitalsfløjens ophavssted og Bodleian Library – Duke Humfrey’s Library, er den forbudte del af Hogwarts bibliotektet.

Efter dette kan du tage til landsbyen Lacock og det tilhørende kloster, der også var sted for mange Harry Potter scener. Der er omtrent 7 forskellige steder i byen og klosteret der er blevet brugt gennem alle 8 film.

Inkluderet
Overnatning i Gloucester området

Forplejning
Morgenmad

DAG 4: MALFOY MANOR

Kør til centrum af Gloucester og besøg den imponerende katedral. Du vil helt klart kunne genkende dette smukke sted fra film serien; Katedralen i Gloucester var nemlig Hogwarts’ mange korridorer. Du kan bedst genkende dem fra troldens tur gennem gangene i Harry Potter og De Vises Sten, sætningerne der blev skrevet i blod i Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer og Snape og Draco’s heftige diskussion i Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Efter dette, kan du tage nord til Yorkshire, med et stop ved Hardwick Hall på vejen. Hardwick Hall er hovedlokationen for Malfoy Manor i Harry Potter og Dødsregalierne del 1. Hardwick Hall er kun blevet brugt til de externe scener, men de interne kulisser er blevet stærkt inspireret af hardwick Hall, til det punkt at de var inde og måle forskellige rum for at få det så præcist som muligt.

Inkluderet
Overnatning i York området

Forplejning
Morgenmad

DAG 5: HOGSMEADE STATION OG YORKSHIRE TUR

Parkér bilen i Goathland og tag en togtur til Whitby på North York Moors Railway; Goathland station vil du helt sikkert genkende som den elskede Hogsmeade station, der går igen i stort set alle filmene.

I den lille havneby Whitby, kan du nyde en omgang Fish’n’Chips, før du tager toget tilbage til Goathland og kører tilbage til York.

I York kan du nyde resten af din dag; enten ved at besøge nogle af de historiske steder i byen, eller måske tage en spøgelsestur om aftenen.

Inkluderet
Overnatning i York området

Forplejning
Morgenmad

DAG 6: HOGWARTS

Forlad Yorkshire og tag mod Skotland. Før du rammer grænsen til Skotland, kan du tage et smut forbi Durham Katedral, hvor et par scener fra Harry Potter og De Vises Sten og Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer blev filmet; den ikoniske scene fra den første film, hvor Harry sætter Hedwig fri på den snebelagte gårdsplads er filmet her.

Lidt længere nordpå kan du besøge Alnwick Castle, som er stedet hvor Harry lærte at spille Quidditch, Ron kørte galt i familiens flyvende bil og vores tre helte tog turen ned til Hagrid’s hytte. Her kan du også få din helt egen Quidditch lektion.

Fortsæt bagefter til Edinburgh og dit hotel.

Inkluderet
Overnatning i Edinburgh

Forplejning
Morgenmad

DAG 7: EDINBURGH

Følg i J.K. Rowlings fodspor på en gåtur rundt i Edinburgh; byen der inspirerede Harry Potter bøgerne.

Udforsk den magiske verden, som Harry og hans venner befandt sig selv i. Eftermiddagen er din egen.

Inkluderet
Overnatning i Edinburgh

Forplejning
Morgenmad

DAG 8: HJEMREJSE FRA EDINBURGH

Tag til Edinburgh lufthavn og nyd din tur hjem, efter dette nørdede besøg til England og Skotland.

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

    Andre kiggede også disse turer