Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Relais Podere Luigi Einaudi – Dogliani

Bo i idylliske Piemonte, på Hotel Poderi Luigi Einaudi, og oplev det ægte Italien i hjertet af det historiske Le Langhe område med et twist af historie

På Hotel Poderi Luigi Einaudi får du den smukkeste udsigt over de italienske vinmarker, samt afslappende omgivelser, perfekt til din parferie

total pris
Fra 1208,-
total pris
Fra 1208,-

Tilgængelige Boliger

Suite (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 1 værelse, 1 badeværelse.

Bestilling er på forespørgsel.

3-personers værelse (3 personer)

Max gæster 3

3 personer, 1 værelse, 1 badeværelse.

Bestilling er på forespørgsel.

Dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 1 værelse, 1 badeværelse.

Bestilling er på forespørgsel.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Pool

 • Tæt på by

 • Lille personligt hotel

Beskrivelse af Relais Podere Luigi Einaudi – Dogliani

Bo i idylliske Piemonte, på Hotel Poderi Luigi Einaudi, og oplev ægte italiensk autencitet med et twist af historie.

På Hotel Poderi Luigi Einaudi får du den smukkeste udsigt over de italienske vinmarker, samt afslappende omgivelser, perfekt til din ferie.

Hotel Poderi Luigi Einaudi ligger placeret på en bakketop, med en panoramisk udsigt over vinmarkerne i det historiske og verdenskendte Langhe vindistrikt. Hotellet og vingården er Familien Einaudis opriundelige bolig, og derfor er atmosfæren og indretningen meget hjemlig og hyggelig. Under hotellet er der en stor vinkælder, hvor der ligger vin fra de vinmarker du har udsigt til.

Hver er det så Luigi Einaudi er ? Han var økonom og Italiens præsident fra 1948 til 1955. Som ung begyndte han at opkøbe gårde, ialt 12 stk blev det til fordelt på et område på 145 hektar. Oprindeligt som sommerbolig, hvor familien kunne slappe af sammen. De der præsidenter havde store armbevægelser. I dag er det hans efterkommere, som driver vingården, og det har formået at bevare den familiære stemning.

Hotel Poderi Luigi Einaudi byder også på en skøn pool (20 x 5 meter). Rundt om poolen finder du solstole samt parasoller, der skaber den perfekte oase for dig, så du kan ligge og nyde varmen efter en tur rundt i vinlandet.

Hotel Poderi Luigi Einaudi har en god beliggenhed, kun 1,5 kilometer udenfor centrum af den charmerende by Dogliani. Her ligger der hyggelige restauranter og barer, ligesom du kan kigge i butikker, heriblandt butikker der sælger ting fra lokalområdet. Trænger du til at bevæge dig lidt, er der også gode muligheder for dette. Du skal nemlig kun 1 km væk fra hotellet, for at finde en tennisbane, ligesom at der 1 km væk fra villaen er cykeludlejning. 6 km fra villaen ligger der en golfbane, og 8 km fra villaen er der mulighed for at komme ud at ride. Der er altså masser af muligheder for at opleve noget, når du bor på Hotel Poderi Luigi Einaudi.

Indretningen af Hotel Poderi Luigi Einaudi

Hotel Poderi Luigi Einaudi har kun 10 værelser i 3 forskellige kategorier.

Dobbeltværelset er et skønt værelse for 2 personer.
På værelset finder du en dobbeltseng hvorfra du kan se TV. Derudover er værelset indrettet med en minibar, et lille område hvor du kan lave the/kaffe og en hårtørrer. Værelset har også aircondition og WiFi. Dertil et badeværelse med bruser.

3-personers værelset er reelt et dobbeltværelser med en ekstra seng Hello dear… im fine… and i can see again et værelse med plads til 3 personer. På værelset finder du sovepladser til 3 personer, ligesom det er indrettet med TV, en minibar, en hårtørrer. Værelset byder også på aircondition og WiFi, ligesom der er et lille område, hvor du kan lave kaffe eller the. Ligesom på dobbeltværelset, er der også et badeværelse med en bruser.

Suiten er et dejligt værelse for 2 personer. Værelset er indrettet med en smuk seng, hvorfra du kan ligge og se TV. På værelset finder du også et lille område hvor du kan lave the eller kaffe, ligesom at der er en minibar, en hårtørrer, WiFi og aircondition. Ude på badeværelset finder du en bruser. Derudover er der i suiten badekåber og tøfler, som du er velkommen til at benytte dig af.

Simpelthen et perfekt sted til en hyggelig parferie – og 5 stjerner på Tripadvisor.

Skiftedag

Ophold på min. 3 nætter. Fri ankomstdag.

Check-ind / check-ud

14-19:00 / inden 11:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
Badekåbe + tøfler
Aircondition
WiFi
Parkering
Børn under 2 år er gratis
Barneseng (skal bestilles)
Små kæledyr (skal bestilles. Max 1 pr. værelse)

Betales lokalt

Mulighed for ekstra seng til børn eller voksne
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger i Piemonte

Andre muligheder for ferieboliger i Norditalien

Se ferieboliger og villaer ved GardasøenLombardiet eller Veneto.

Drømmer du om at holde ferie ved Middelhavet?

Se ferieboliger i Ligurien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Borgata Gombe, 31 – 12063 Dogliani

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  1.636,-

  Hotel San Rocco – Ortasøen
  Piemonte Italien

  På Hotel San Rocco bor du med udsigt over den smukke Ortasø. Drømmer du om at bo i centrum af