Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Il Giardinetto – Ortasøen

Hotel Il Giardinetto ligger helt nede ved Ortasøen med en skøn udsigt

Skøn beliggenhed - der tangerer en af de bedste, tagterrasse, pool samt restaurant på hotellet samt kort afstand til byen.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse

Max gæster 2

Dobbeltværelse på ca. 17 kvm med udsigt mod vejen. Badeværelse med brus eller badekar. Dobbeltseng – to senge kan vi forespørge om. Der er aircondition, safebox, WiFi, Minibar og Tv på alle værelser.

Superior Dbl. værelse med balkon

Max gæster 2

Dobbeltværelse på ca. 17 kvm med udsigt mod søen. Badeværelse med brus eller badekar. Dobbeltseng – to senge kan vi forespørge om. Der er aircondition, safebox, WiFi, Minibar og Tv på alle værelser. Dette værelse kan fås med balkon.

Dobbeltværelse med søudsigt

Max gæster 2

Dobbeltværelse på ca. 20 kvm med balkon og udsigt mod søen. Badeværelse med brus eller badekar. Dobbeltseng – to senge kan vi forespørge om. Der er aircondition, safebox, WiFi, Minibar og Tv på alle værelser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Helt ude ved søen

 • Pool og terrasse

 • Tagterrasse

Beskrivelse af Hotel Il Giardinetto – Ortasøen

Hotel Il Giardinetto ligger på højre side af vejen direkte ved Orta-søens bred og er beregnet til dig, der ønsker udsigt over søen, en swimmingpool, en bar, en restaurant og som ønsker at bo tæt på (ca. 700 m. ) til kystbyen Pettenasco. Her er der et supermarked, flere barer og restauranter mm. alternativt kan du tage til den historiske perle ved Orta-søen, byen Orta San Giulio.

Hotellet har en opvarmet swimmingpool med solterrasse med liggestole og parasoller, som du kan nyde på dage, hvor du ikke er ude på sightseeing. Hotellet har en bar, en stor møbleret tagterrasse og en lækker restaurant, der serverer lækre retter. Ideel til de dage, hvor du gerne vil være hjemme og slappe af. Der er også et valg mellem ca. 50 forskellige vine, som også kan købes med hjem til en overkommelig pris. Restauranten byder også på udsigt over søen, hvor du bl.a. kan du se den berømte lille ø Isola de San Giulio.

Er du til vandsport, er der masser af muligheder omkring Ortasøen. Vandcykler og kanoer kan lejes. Det er også muligt at leje vandski og wakeboard med en instruktør. Derudover er området også velegnet til vandreture i de nærliggende bakker eller jogging omkring søen.

Indretningen af værelserne på Hotel Il Giardinetto

Værelserne ligger enten ud mod vejen eller ud mod søen. Alle værelser har badeværelse med brus eller badekar, minibar, WiFi, aircondition, safebox og tv. Hvis du skal have et værelse med balkon og søudsigt, så skal du vælge Superior værelserne. Med i prisen på alle værelser er en buffet morgenmad. Det er  muligt at få en ekstraseng (mod betaling).

Skiftedag

Fri ankomstdag, og min 2 nætter.

Check-ind / Check-ud

Kl. 14-20 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og Håndklæder
Forbrug af el og vand
Morgenmad

Betales lokalt

Babyseng og høj stol (skal bestilles)
Halvpension kan tilkøbes for omrking 225 kr. pr. person pr. dag.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Restaurant
 • Wi-Fi

Kort

Lungolago Cesare Battisti, 71, 25015 Desenzano del Garda BS, Italien

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  1.706,-

  Villa Sparina Resort – Gavi
  Piemonte Italien

  Bo midt i Piemontes grønne vinmarker i gåafstand til restauranter. Villa Sparina Resort ligger midt i de smukke bakker omkring
  Pris pr. nat fra
  1.636,-

  Hotel San Rocco – Ortasøen
  Piemonte Italien

  På Hotel San Rocco bor du med udsigt over den smukke Ortasø. Drømmer du om at bo i centrum af