Har du spørgsmål eller vil du sende en forespørgsel? Send os en besked her, vi vender hurtigt tilbage

  Skal vi hjælpe med at planlægge din ferie?

  Vil du bare gerne have den bedste ferie, uden besværet ved at søge boliger i en uendelighed? Vi sidder klar til at give dig den bedste rådgivning i forhold til områder, byer og ferieboliger.

  Send os en besked, på mail eller i kontaktformularen herunder, med så mange detaljer som muligt om dine ferieønsker, så vender vi tilbage med gode forslag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Hvis du er tvivl om, hvad dine ønsker og muligheder er, kan du altid ringe til os og få en snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Book et møde med Flemming og få en uforpligtende rejsesnak. Vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt, og du får fx et tilbud på din helt egen rejse efter vores snak i telefonen.

  Hvem er vi?

  Nu skal det ikke blive alt for filosofisk, så her er i stedet nogle tørre fakta.

  Vi er et 100% danskejet rejsebureau, som er specialiseret i rejser til Italien. Vores kerne kompetance er private villaer med egen pool samt vingårdsferie – i Italien hedder det en agriturismo. Vi har til sammen mere end 50 års erfaring i rejsebranchen, så du kan trygt stole på, at vi ved, hvad vi laver. Vores kunder kommer i første række, og vi vil gå meget langt, for at du får den bedste service og ferie. Du kan læse mere om os lige her.

  Stay Local ApS
  Gammel Jernbanevej 25, st.
  2500 Valby

  Tlf.: +45 4290 1830

  Her er vores CVR nummer: 44140462

  Få en gratis e-bog om maden i Toscana

  Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

  – i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt