I-Veroni-beliggenhed.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Historier fra de rejsende

Historier, anekdoter, små og store nyheder, mærkelige facts og alt muligt andet om det at rejse. Lær om kunst og kultur, natur, historie, mad, vin og få gode tips til din ferie.

Ordet er frit, alt om rejsetips fra specielt Italien naturligvis, men også alle de andre super spændende destinationer rundt om i verden kan tillades. Vi har samlet en masse gode fif og tips om specielt Italien her i vores blog. Her er alt fra praktiske forhold, til togtider og inspiration til ture og oplevelser. Vi har endda også vist dig vores guide til gode madoplevelser, dog har vi et par hemmelige restauranter der kun gives ud hvis du bor tæt på dem 🙂

Vi håber du kan lide bloggen. Sidder du nu inde med et emne som du gerne vil have vi skriver om, så tøv ikke. Ring eller skriv til os – så finder vi ud af at få belyst det emne. Sidder du og tænker at du selv har noget du gerne vil fortælle om, så er vi også altid parate til at modtage dit indlæg her på bloggen.

Herunder er alle de “tags” som de forskellige blog artikler er mærket med. Klik på et tag og du finder de relevante artikler – eller bare læs det hele, valget er dit!

Følg os også på de sociale medier – her er du også meget velkommen til at dele rejse erfaringer og tips med os.