Villa Casavecchia Toscana

Villa med egen privat pool

Oplev Italien i dit eget tempo, brug poolen når du har lyst uden at andre har taget den bedste plads i solen. Lav din egen mad, book en kok der kommer og laver maden nogle dage eller gå ned i byen og spis på den lokale restaurant.

Ferie i privat villa eller feriehus i Italien kan noget helt specielt.

Villa Scatolaia, Toscana

Ferie på en vingård eller Agriturismo

Bo sammen med de lokale, oplevet livet på en Italiensk vingård, hvor der oftest er en lille gårdbutik, nogle gange en restaurant hvor mamma laver de lokale retter og en flok lejligheder, hvor man kan bo som gæster på gården. I dag er lejlighederne oftest moderniseret med respekt for den gamle stil, og indeholder alle de faciliteter der er nødvendige idag. En hyggelig ferie, oftest til en ret rimelig pris.

Agriturismo il Pozzo, Toscana

Kør-Selv Ferie

Oplev Italien med den ultimative frihed – kør i egen bil til Italien. Kombiner køreturen med ophold i en villa eller en vingård og du får en ferie du sent glemmer.

Moderne kør-selv ferie kan også inkludere flybilletter og en lejebil, hvis du syntes turen gennem Tyskland bliver for lang.

Agriturismo Il Poderino, Toscana

Aktiv Ferie

Aktive for enhver – skal du vandre eller cykle, skal du på elcykel eller almindelig cykel. Stay Local har udvalget til dig der vil prøve kræfter med en aktiv ferie. 

Aktiv ferie