Stay LocalStay Local
Glemt password?

Rejser til Italien

Stay local i Italien

Det er ikke uden grund at Italien er et af de mest velbesøgte lande i verden. På en rejse til Italien får du oplevelser i alle afskygninger, lige fra charmerende middelalderbyer, vidunderlige historiske bygningsværker, museer i verdensklasse og ikke mindst en utrolig varieret natur. 

Vi elsker at rejse i Italien

I Italien kan du både tage på badeferie, enten ved søerne i nord eller ved kysten, på storbyferie, du kan bo i de bølgende, grønne landskaber eller blandt dramatiske bjerge; mulighederne er nærmest uendelige. Og så skal det heller ikke gå ubemærket hen, at italienerne er et af de mest gæstfri folkefærd i verden. De er stolte af deres land, og de elsker at vise det frem! Og så er der jo vinen og maden… den himmelske italienske mad, fra risottoen i nord til det toscanske landkøkken og pizzaer i Napoli. At rejse i Italien er i sandhed en gastronomisk oplevelse.

Hvor i Italien skal du starte?

De mest populære regioner er Toscana, Ligurien (Cinque Terre), Sicilien, Piemonte, Umbrien, Campania og Emilia-Romagna, som hver især har sit særkende. En særlig populær hoteltype i Italien er et såkaldt agriturismo – landsteder med egenproduktion af eksempelvis vin, grøntsager og olivenolie. Det er en helt særlig oplevelse, og hos Stay Local har vi selvfølgelig de mest autentiske agriturismoer på programmet.

Der er dog også de lidt mere ukendte regioner, set med danske øjne, som for eksempel Apulien, Calabrien, Abruzzo og Le Marche. Hvis du vil opleve et anderledes Italien, væk fra alfarvej og hvor du får lidt mere for pengene, kan disse regioner virkelig anbefales.

Uanset hvor i Italien turen går hen, vil du uden tvivl få en ferie ud over det sædvanlige.

Hotel Rivage Sorrento pool
Pris pr. nat fra kr.810,-

Hotel Rivage – Sorrento Campania/Amalfikysten Italien

Hotel Rivage er et ganske udemærker 3 stjernet hotel der egner sig fint til nogle dages ophold i Sorrento. Hotellet

Hotel Santa Lucia Minori facade
Pris pr. nat fra kr.370,-

Hotel Santa Lucia – Minori Campania/Amalfikysten Italien

Leder du efter et lille hyggeligt familieejet hotel hvor servicen er i top, så overvej Hotel Santa Lucia. Vi er

Hotel Club due Torri by night
Pris pr. nat fra kr.1.000,-

Hotel Club due Torri – Maiori Campania/Amalfikysten Italien

Hotel og residence Club due Torri ligger panoramisk i udkanten af Maiori. Hotellet er særdeles kendt blandt danskere, idet mange