I-Veroni-beliggenhed.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Stay Local er på Trustpilot

Trustpilot anmeldelser af Stay Local

Vi er virkelig glade for alle anmeldelser vi får på Trustpilot fra vores kunders oplevelser med Stay Local og vores ferieboliger i Italien.

Du kan læse dem alle lige her. Du har også mulighed for at anmelde os på vores facebook side. Selvfølgelig er du også altid velkommen til, at skrive eller ringe til os, både før, under og efter rejsen. Vi er her for at du skal have en skøn rejse og uanset om du har ris eller ros vil vi gerne høre det. Kun på den måde kan vi blive bedre og vores produkter kan blive bedre. Vi deler gerne både ris og ros med vores gode samarbejdspartnere i Italien.

Pris pr. nat fra677,-

Agriturismo il Pozzo – Capolona
Toscana Italien

Agriturismo Il Pozzo er drømmen for børnefamilier, hvor de voksne samtidig får en livsnyderferie. Du får her alt: pragtfuld pool, dejlige lejligheder med egen terrasse, flot landskab, og mamma der laver uforglemmelig mad

Pris pr. nat fra750,-

Fattoria Pogni – Marcialla*
Toscana Italien

Luksus-agriturismo med perfekt central beliggenhed midt i Toscana! Vingårdens lækre lejligheder er udstyret med aircondition, poolen er åben året rundt, og her er tennisbane. Alt er af bedste kvalitet her!