Billeje i Italien
Lup billeje
Billeje Italien
Ur billeje

Søg billig billeje

Søg billeje i 130 lande på 12.000 forskellige lokationer.

Spar penge på billeje

Spar op til 50% på billeje og forsikringer

Nemt og hurtig

Indtast den by eller lufthavn og nogle datoer så finder vi priserne til dig på få sekunder

Billig billeje i hele Europa

Billeje er ofte et vigtigt element på din ferie, men hvad er godt at vide før, under og efter billejen? Her får du et par gode råd om billig billeje i udlandet.

Er udlejningsfirmaet pålideligt?

Inden du lejer din bil, skal du være sikker på at udlejningsfirmaet er pålideligt. Der findes utallige udlejningsfirmaer, både store og små, kendte og ukendte. De små, lokale udlejningsfirmaer kan være lige så gode som de store, og somme tider også billigere. Hvis du er usikker på om de er pålidelige, kan du altid læse anmeldelser først. Prøv også at google navnet og se om der kommer negative historier op.

Billig billeje – er det godt nok?

Vores søgemaskine har kunde vurderinger som en af mange filtreringer. Så selvom billejen er billig og prisen er konkurrencedygtig, så kan du altid fravælge de selskaber der efter andres mening giver den dårligste service.

Ting du ikke må glemme

Når du har lejet din bil, og skal afhente den, er der nogle vigtige ting, du skal huske på. Medbring det samme kreditkort, som du har booket bilen med – og KREDITKORT kan ikke understreges nok! Mange udlejningsfirmaer godtager nemlig ikke debitkort som Visakort. Og ja, man kan spørge sig selv, hvorfor det så er muligt at bestille bilen med et debitkort, men sådan er det nu engang. Brug derfor et Mastercard eller lignende til at bestille bilen. Selvfølgelig skal du også huske din voucher og dit kørekort…

Forsikringerne til lejebilen

Når du står ved skranken, vil udlejeren højst sandsynligt forsøge at sælge dig ekstra forsikringer. De er ofte til overpriser, og du er måske allerede dækket af din rejseforsikring. Det kan også være at du tilkøbte en forsikring, da du lejede bilen. Sæt dig derfor ind i hvordan du er dækket, inden du tager hjemmefra, så du er klar til at sige ‘nej tak’ med standhaftighed.

Vær sikker på at du er blevet informeret om hvordan du selv kommer videre hvis bilen pludselig ikke vil.

Er det overhovedet den rigtige bil?

Bilkendere vil allerede ved skranken, når man bliver informeret om mærke og model, vide om det er den korrekte bilklasse. Hvis du ikke er bilkender, vil du måske bemærke at bilen er noget mindre end den du så på nettet, da du bestilte, at den mangler noget ekstraudstyr, eller at den måske kun har tre døre i stedet for fem. Du skal selvfølgelig ikke betale for en ringere bil, så insister på at få en anden, eller evt. en reduktion i prisen. Det skal dog siges, at det i langt de fleste tilfælde er det modsatte, der sker. Du får en større eller bedre bil, end du har købt og betalt for. I dette tilfælde ville det være fjollet at gøre andet end at sige tak og køre væk med et smil.

Fejl og mangler ved billejen eller bilen

Når du får overleveret bilen, er det vigtigt at kigge efter skader og mangler. Hvis du finder nogen, skal de stemme overens med det papir, du har fået udleveret sammen med kontrakten. Hvis ikke der er et kryds og en anmærkning, skal du få udlejeren til at notere det, inden du kører afsted med bilen. Når du først triller afsted med bilen, er det for sent. Læg alle de papirer du har fået i handskerummet, så de ikke bliver væk.

Fuld til fuld, eller tom?

Husk at sætte dig ind i udlejningsfirmaets brændstofpolitik. Er det fuld til fuld, eller fra det niveau hvor den nu engang er, når du modtager den. Under alle omstændigheder, skal du lige tjekke at den er fuld, eller at den står der, hvor den er noteret til at stå. Måske har du tilkøbt en tankfuld, så du modtager den fuld og afleverer den tom – dette kan absolut ikke anbefales, da det er en dyr løsning. Det er overraskende svært at ramme en tom tank, i samme øjeblik du kører ind for at aflevere den.

Når du skal sige farvel til din lejebil

Når du afleverer bilen, skal du sørge for at bilen bliver gennemgået af udlejeren. Få dokumenteret at alt er i orden inden du smutter. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når du kommer hjem, uden mulighed for at argumentere din sag. Afleverer du bilen uden for åbningstiderne, skal du som regel kaste nøglen i en postkasse eller noget lignende. Her kan det være en god idé at tage billeder af bilen fra alle vinkler, så du har bevis på at du har afleveret den i ordentlig stand.

Billig billeje – eller en dyr taxa ?

Er du klar til at leje en bil og finde din billige billeje i udlandet eller i Danmark? Du kan søge din lejebil direkte i søgemaskinen øverst på siden (du må også gerne leje bil i andre lande end Italien).

Billeje i Italien

Trods alle rygter om Italiensk trafik, er billeje i Italien faktist ret nemt. Det er nemt at leje en bil i Italien her på siden, og med få forholdregler kan du komme fint rundt på de Italienske veje.

Er du utryg i trafikken, så undlad de store byer og bliv ude på landet. I det hele taget er det fornuftigt ikke at køre ind i byer som Rom og Napoli i myldretiden. Stil istedet bilen udenfor byen og tag bus eller tog ind til centrum.

Billeje i Milano

Rejser til Milano Lombardiet

Milano – hovedstaden i regionen Lombardiet der konkurrerer med byerne Paris, London og New York om at være modens hovedstad. Det er så nemt at leje en bil i Milano for du lejer den bare hjemmefra og når du så lander i Milano, står den klar i lufthavnen til dig. Du vil slet ikke fortryde du lejer en bil for der er så meget du bare må opleve når du er på besøg i området. Du kan besøge de norditalienske søer fx Iseo og Maggiore eller den populære Gardasøen hvor du kan snuppe dig en badetur inden turen går sydpå til Piemonte og opleve vinområdet Barolo der betyder kongernes vin eller du kan besøge Canelli hvor Moscato Bianco dyrkes og den populære verdenskendte Asti fremstilles af

Bagefter kan du køre en tur til Aostadalen og besøge Pila der er et populært skisportssted omringet af bjerge. Kun 45 km nordøst for Pila finder du et af Italiens højeste bjerge Monte Bianco der troner over landskabet med sine 4800 meter. Så du kan nå at se en masse med en lejet bil.

Billeje i Firenze lufthavn

Firenze, Toscana

Lejer du en bil i Firenze lufthavn har du mulighed for at opleve Toscana med den smukke natur, de frodige vinmarker og de indbydende sandstrande. Når du er i området, er det oplagt at køre Pisa hvor du kan se det skæve tårn der er 56,7 m høj og har 294 trin på til toppen. Derefter er det oplagt at bevæge dig mod Lucca provinsen og floden Serchio hvor du finder den bemærkelsesværdige bro Porte della Maddalena der lige så ofte bliver kaldt Porte del Diavolo – djævlens bro. Den pukkelhval lignende bro blev opført i perioden 1080-1100 og absolut et besøg værd. Når du besøger Toscana, må du ikke snyde sig selv for at opleve Italiens ældste vingård der er vinslottet Castello di brolio der ligger 35 km nordøst for Siena og omgivet af sirlige vinmarker og buskede olivenlunde. Der har været produceret vin på slottet siden 1141 og er den perfekte kombination for at kombinere det kulturelle med en vinferie.

Billeje i Bergamo lufthavn

marche bølgende bakker landskab italien

Billeje i Bergamo bliver ikke lettere. Du lander i Bergamo lufthavn og straks du træder ud af ankomsthallen kan du hente din lejebil og klar til at udforske renæssancebyen Mantova der er fyldt med arkitektoniske perler eller du kan sætte kursen mod nord til de fredelige og smukke omgivelser ved den meget populære Gardasøen hvor du finder alt fra forlystelsesparker i nord til det flotte Scaligero Slot et af Italiens bedst bevarede slotte syd for Gardasøen. Bergamo er en yndet lufthavn for dig, der skal til Toscana, da de kun er ca 1 times kørsel til Toscana fra lufthavnen af motorvejen.

Du kan også sætte kursen til den smukke Comosøen der især er kendt for sin y-form og samt det smukke landskab med citrontræer, magnolier og mimoser hvor du for en stund kan parkere bilen og sejle en tur ud på den blanke sø eller tage en badetur inden turen går til vin og madsmagning i vinmarkerne på en af de populære vingårde i Lazise hvor du også kan overnatte inden turen går videre rundt i Italien.

Billeje i Verona lufthavn

Casa dei Pescatori, Sirmione

Lejer du en bil i den stille smukke norditalienske by Verona der løber rundt omkring Adige floden ved Monte Lessini bjergene vil du kunne køre på opdagelse i det meget smukke landskab. Du kan med fordel starte turen med at køre til den nordlige del af Gardasøen og besøge det idylliske Malcesine og se slottet Castello Scaligero der er helt fra 590. Eller Cascate del Varone der er et smukt vandfald med et fald på 98 m. Syd for Gardasøen finder du Parco Giardino Sigurta der er en 600000 kvadratmeter stor blomsterpark der indbyder til afslapning for hele familien. Når du er i det nordlige af regionen, er det oplagt at lægge vejen forbi et af de mest populære og eksklusive skisportssteder i Italien Cortina d’Ampezzo. Det er her det internationale jetset kommer både sommer og vinter og her de store internationale sportsbegivenheder afholdes. Turen kunne også gå til den mest populære og børnevenlige badeby Bibione for at snuppe en forfriskende dukkert inden turen går videre til Valdobbiadene hvor Prosecco byder velkommen og giver mulighed for at smage på varerne bla den værdsatte vin Prosecco Superiore di Cartizze. Som du kan se, er der nok at se når du lander i Verona Lufthavn.

Billeje i Venedig lufthavn

Gardasøen

Venedig er ikke overraskende lukket for biler pga. byen ligger i et område med øer, kanaler og mange broer. Derfor er det oplagt at bo i byen og leje en bil så du kan opleve det øvrige Italien omkring byen. Knap 5 timers kørsel fra Venedig ligger Italiens hovedstad Rom der kan anbefales at opleve eller du kan tage den 2 timer lange kørsel og opleve Bologna der rummer noget af Italiens bedste arkitektur samt fantastiske museer. Det er også oplagt at tage turen til Vindistriktet Piemonte der er verdenskendt for sin Barolo der også går under navnet kongernes vin eller du kan smage Barolo tvillingebror Barberesco der er lidt blødere i smagen. Er du til de mindre kendte perler i område kan Padova der ligger øst for Venedig og Verona der ligger vest for Venedig anbefales at lægge vejen forbi inden turen går videre til Brescia og det kendte Torino. Sidst men ikke mindst kan du køre til en af de 2 store badedestinationer Gardasøen eller Lidoen der ligger nord for Venedig og tage en velfortjent dukkert i vandet inden du slutter dagen af med en gåtur i Venedig.

Billeje i Spanien

Gardasøen

Når vi taler Spanien, kommer du hurtig til at fortryde hvis du ikke lejer en bil og udforsker det storslåede land med sin mangfoldige kulturarv, snoede veje og de 17 regioner der har hver deres historie og hver deres fortælling. Med de smukke strande, høje bjerge og masser af historie kan du optimere din rejseoplevelse med den komfort en lejebil giver dig mens du udforsker landet i dit tempo og ser alt det du gerne vil se. Landet er nemt at udforske fordi Spanien har et veludviklet net af motorveje der gør det let at rejse fra Bilbao i nord til Malaga i syd og fra Barcelona i øst til Salamanca i vest alt efter hvad du gerne vil have din køretur skal byde på og med de pauser undervejs du gerne vil have. Det kunne jo være du vil bruge en hel dag i hovedstaden Madrid på at se på tyrefægtning

Billeje på Mallorca, Palma di Mallorca Lufthavn

Gardasøen

Ønsker du at se lidt mere end de hvide sandstrande og turistbyer på Mallorca kan du få det optimale ud af din ferie ved at leje en bil, og selv køre rundt og opleve den naturskønne ø.

Den smukkeste køretur får du hvis du kører op igennem Tramuntana bjergene på Mallorcas nordkyst hvor du kører igennem smukke landskaber med frodig beplantning, bjergkilder og bjergtoppe der helt forsvinder i tågen. Køre du til den østlige kyst kan du besøge Porto Cristo og drypstenshulerne Coves del Drac. Kører du til det nordvestlige Mallorca møder du byen Söller hvor du kan køre en tur med den gamle jernbane. Når du kører på vejene, skal du have god tid for bedst som du kører, skal en flok får lige krydse vejen i deres tempo. Derfor kan det tage lidt tid  at komme fra den ene ende af øen til den anden. Turen fra Palma til Cap de Formentor er kun 75 km og tager under normale omstændigheder 2 timer men pga. de mange smukke udsigtspunkter, skønne landsbyer og de krydsende får kan turen nemt tage 3-4 timer. Har du familien med på Mallorca er det ikke altid det er kultur der tiltrækker børnene. Men lejer du en bil kan du køre til Auto Safari der ligger 55 km fra Palma og er Mallorcas eneste zoo og kendt som børnenes zoo.

Dette er altid inkluderet i vores priser

  • Autohjælp
  • Fri kilometer*
  • Tyveriforsikring
  • Alle skatter
  • Ansvarsforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gratis afbestilling
  • Lufthavnsafgifter
*Se aktuelle priser og betingelser i søgemaskinen

Brug for en flybillet?

Vi sælger ikke flyrejser, men hvis du skal bruge en flybillet, kan du nemt søge den frem her.