Maggiore søen

Lombardiet - bjerge, søer og aktiv ferie

Lombardiet Franciacorta vin

FRANCIACORTA

Gardasøen

GARDASØEN

Lombardiet Franciacorta vin

ISEO SØEN

Rejser til Lombardiet

Rejser du til Lombardiet, kommer du til at opleve en af ​​de rigeste og mest dynamiske regioner i Italien. Det strækker sig fra Alperne sydover til Po-dalen og er hjemsted for de smukke italienske søer, den livlige regionale hovedstad i Milano og en samling af historiske byer, herunder Cremona, Mantua, Brescia og Bergamo. Uanset om du vil stå på ski eller have badeferie, gå vandreture eller shoppe i modebutikker, har Lombardiet et væld af attraktioner, der passer til alle!

Milano

Milano er Italiens ubestridte hovedstad inden for mode og design og kan prale af alt fra glitzy butikker til operaen La Scala og Basilica di Santa Maria delle Grazie, der indeholder da Vincis berømte maleri “The Last Supper”. De italienske søer – Gardasøen, Maggioresøen og Comosøen – har i århundreder været et populært sommerferiested, og deres kyster er prydet med overdådige villaer og haver.

Lad os hjælpe dig med at opdage denne dejlige region i Italien gennem en af ​​vores billige ferietilbud. Bare brug vores praktiske søgning til at kigge alle muligheder igennem i Lombardiet og vælg derefter det, du bedst kan lide.