Villa Noce Marche italien

Privat villa i Toscana med egen pool

Lej en villa i Toscana med pool og lev la dolce vita in Italia

Lej en villa i Toscana og hold ferie med din private pool. Det er faktisk ikke så dyrt, som mange tror – og hvis man er en stor familie med flere generationer, eller måske flere familier, som rejser sammen, kan det ofte bedre betale sig at leje en privat villa. Vi har dog også villaer helt ned til to personer, som ikke sprænger budgettet.

Toscana på alle måder Italiens mest attraktive region, når det kommer til at holde sommerferie in Italia. Årsagerne er mange. Landskabet er blændende smukt, maden og vinen er fantastisk, de gamle middelalderbyer er fascinerende og mentaliteten og humoren i Toscana passer fint til vores egen. I Toscana er man ikke for selvhøjtidelig, og humoren kan være grov, ofte sort, men altid serveret med et varmt glimt i øjet. Når du lejer dit eget feriehus med pool kan du forkæle dig selv og familien ved at bestille en privat kok, som kommer og laver mad til jer en eller flere dage. 

Hvorfor skal jeg leje en villa?

Der er mange gode grunde til at leje en villa i Italien. Det kunne være, fordi du bare vil være sammen med din familie eller dine venner og selv vælge, hvornår I skal se andre. Det kunne være, fordi du ikke gider at dele poolen sammen med andre. Det kunne også være, fordi det er sund økonomisk fornuft at vælge én stor villa i stedet for 2-3 lejligheder. Og så er der desuden et usædvanlig stort udvalg af villaer og feriehuse i Toscana.

 

Er det luksus at leje dit eget hus i Toscana?

Ja og nej. Det er naturligvis luksuriøst at have en hel villa med pool for sig selv. Men på den anden side så er det faktisk også sund fornuft, hvis I er mange nok. Det vil nemlig som regel være billigere at leje et stort hus end flere lejligheder. Og skulle villaen endelig koste lidt mere, er det så ikke pengene værd? Hvorfor dele poolen med andre, holde andre gæster ud eller tage hensyn til dem, når I kan få jeres eget?

Langt de fleste har det som os hos Stay Local – vi hader at de andre gæster på stedet har nuppet alle liggestolene ved poolen, når vi kommer forbi til en dukkert efter dagens oplevelser i Toscana. Det har vi en løsning på. Lej dit eget feriehus med egen pool. Du skal ikke dele huset i Toscana med andre og den private pool er din egen hele ferien, du skal ikke dele den med andre. Sådan et feriehus i Italien kaldes en villa.

Spørg os om (næsten) alt omkring ferieboliger i Toscana!

Villa i Toscana

Spørg os om (næsten) alt !

Spørg os om villaer og feriehuse i Toscana, om muligheder og umuligheder. Vi er her for det samme, og vi elsker at tale ferie med vores kunder. Du kan også finde din villa på vores søgemaskine og bestille online. Det koster ikke ekstra.

Privat feriebolig med pool og have i Toscana

Pris pr. nat fra
3.426,-

Villa Mandorlo – Arezzo
Toscana Italien

Villa-Mandorlo Toscana Italien
Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård
Pris pr. nat fra
1.596,-

Villa Casale Lorenzo – Subbiano
Toscana Italien

Villa Casale Lorenzo, Toscana
Villa Casale Lorenzo byder dig velkommen med sine 10 sovepladser og al mulig komfort, inkl. aircondition, wi-fi og rigtig stor pool. Du bor her i en dejlig del af Toscana, hvor turisterne er få, luften er frisk, og autenticiteten stadig allestedsnærværende
Pris pr. nat fra
2.998,-

Villa La Quiete – Civitella in Valdichiana*
Toscana Italien

Villa la Quiete Toscana
Usædvanlig stor og smagfuldt indrettet villa til 16 personer. En villa af høj kvalitet med en stor have, hvor du finder pool og en overflod af havemøbler, boldbane, grill og meget mere

Aktiviteter i Toscana

Luksus-feriehus i Toscana

Hold ferie i en luksus-villa beliggende i de mest populære områder i Toscana

Meningerne er delte, når man skal finde et luksus-feriehus i Toscana. Hvor skal det for eksempel ligge? Luksus-villaer ligger ligesom alle andre villaer spredt rundt i Toscana, men der er en tendens til at du skal væk fra kysten og ind mod det østlige Toscana. Her er der udpræget smuk natur og lidt færre turister i de små hyggelige byer, hvor tiden er gået i stå. Men der er stadigvæk ikke langt til de kendte byer og områder i Toscana.

Kombinationen af luksus og fred og idyl på ferien i en italiensk villa finder du derfor oftest i trekanten mellem Arezzo, Firenze og altid skønne Siena. Her er der rigtigt mange udflugtsmuligheder, og vingårdene ligger bestemt indenfor rækkevidde.

 

En luksus-villa har ofte aircondition og vaskemaskine

I en luksus-villa kan du forvente dig et lidt højere udstyrsniveau, fx vil aircondition og opvaskemaskine næsten altid være standard. Meget ofte er der også vaskemaskine til rådighed. Aircondition er en sjældenhed i de store toscanske villaer, da de ofte er bygget af store gamle sten, der giver et naturligt køligere indeklima om sommeren. Husk dog på, at de øverste værelser i villaen, under taget, kan blive ret lune. Det er her aircondition virkelig kommer til sin ret.

Af samme årsag bliver luksus-villaerne også ret hurtigt udsolgte, de er efterspurgte af kunder i hele verden, og der kan være rift om de bedste. Vær derfor ude i god tid, så du kan sikre dig villaen på dine udvalgte datoer.

Som oftest skal villaer i Toscana lejes på ugebasis, og det mest almindelige er at lørdag er skiftedag.

Et godt tip

Kontakt os året inden du vil afsted

Hvis du vil sikre dig din udvalgte villa – eller bare have det største udvalg – så kontakt os i oktober/november året inden du vil afsted. Efter årsskiftet er de mest populære villaer ofte udsolgt. Visse villaer kan endda være booket et år eller to i forvejen i de mest populære uger i juli.

De mest efterspurgte luksus huse i Toscana

Hvordan lejer jeg nemmest en villa i Toscana med pool?

Vælg den rigtige villa i Toscana

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en lille boligguide til dig. Så er det lettere for dig at finde den rigtige villa til dig og din familie.

 

Hvad koster det at leje en villa eller en feriebolig i Toscana?

Vi har villaer ned til omkring 4-5.000 kr for en uge i højsæsonen til 3-4 personer. Vi har også villaer til 50.000 kr. til 20-30 personer. De dyreste kan godt koste en del mere end det. Men du skal ikke blive forskrækket over priserne. De dyre villaer kan ofte rumme rigtigt mange mennesker og har en del sove- og badeværelser. Så alt er relativt. Er i en familie med 2 voksne og 2-4 børn, er det oftest ikke dyrere at leje en gennemsnitlig villa i Toscana, end en ferielejlighed på en god agriturismo i samme region.

Et godt tip

Når du kigger efter villaer og ferielejligheder i Italien, så søg altid med ankomst og afrejse om lørdagen. Italienerne lejer i højsæsonen oftest kun ud med skiftedag om lørdagen, for at optimere udlejningen. Ulempen ved denne regel er, at der er pænt med trafik på vejene om lørdagen, så planlæg med lidt kø.

Billige ferieboliger og villaer i Toscana

Hvilken type villa skal jeg vælge i Toscana?

Vil du have et charmerende bondehus med terrakottagulve og hvælvede lofter? Eller er du mere til den renskurede luksusvilla? Det er også vigtigt at tænke over hvilke faciliteter, du ikke kan leve uden, og hvilke du sagtens kan undvære på ferien. Brug filteret i venstre side, når du søger på en villa i Toscana, så kommer du hurtigere frem til et relevant udvalg for dig.

Hvis du er lidt i tvivl om det hele, så tal med os, når du skal vælge din villa i Toscana. Vi har overblikket over mulighederne. Vi kender både villaerne og Toscana. Vi tør faktisk godt sige, at vi kender Toscana langt bedre end Danmark. Vi har været langt flere gange i Volterra end i Viborg, flere gange i Siena end i Skanderborg, ja selv opholdt os længere tid i Firenze end på Frederiksberg (sådan næsten).

 

Hvor ligger de populæreste villaer i Toscana?

Villaer i Toscana ligger ofte inde i landet. En af vores mest populære villaer, Borgo di Usciano, ligger for eksempel i den gamle landsby Usciano. Kystområderne i Italien er ofte populære udflugtsmål, både for italienere og turister. Det harmonerer ikke rigtigt med den fred og ro mange efterspørger ved en villa. Og hvis du spørger os, så tager man ikke til Toscana for at tage på stranden. Det er der mange andre regioner i Italien, der klarer meget bedre (fx. Calabrien og Apulien).

Muligheden for at kunne gå til den nærmeste landsby, hvor der også gerne må ligge en god lille restaurant lokal mad kræver også, at du kommer ind i landet. Området omkring Arezzo og Siena er meget populært. Tager vi Firenze med, så er der en fin lille trekant mellem de byer. Her er der mange villaer at vælge imellem, og der er rigtigt mange småbyer. Der er til gengæld langt til stranden, og i langt de fleste villaer er der derfor anlagt en pool.

Mange villaer ligger på bakkeskråninger, hvilket har den dejlige effekt, at du får en fabelagtig udsigt over det toscanske landskab, både fra terrasssen, værelserne og poolområdet. For eksempel har Casa la Primula en vidunderlig panoramaudsigt med udsigt til middelalderborgen Pierle.

Villa Ca’ di Vestro leverer en af Italiens flotteste udsigter. Placeret midt på bakkeskråningen har man udsigt over det toscanske landskab. Og så er man totalt uforstyrret.

De populæreste villaer i Toscana med pool og have

Er villa og feriehus det samme i Toscana?

Det italienske ord ”villa” opstod i det latinske sprog og betyder ”et hus på landet”. En ”villa Toscana” er i bund og grund en privat feriebolig i Toscana. Rigtig mange villaer i Toscana er istandsatte gamle bondehuse på landet. De er smukke, maleriske og autentiske. Mange af villaerne i Toscana er bygget under den italienske renæssance. Mange af villaerne blev bygget med fokus på udseende og afslapning. Du kan som regel regne med en god privat pool og en hyggelig terrasse med bord, stole og oftest grill, samt en stor frodig have. I dag er moderne komfort som opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst wi-fi også tæt på obligatorisk. Aircondition er derimod en sjældenhed, da den anses som overflødig i gamle villaer på landet, grundet husenes tykke stenmure, som har til hensigt at holde huset køligt om sommeren og holde varmen inde om vinteren. Du kan heller ikke altid regne med at der er et badeværelse til hvert værelse, som mange ønsker, men mindre kan måske også gøre det… det er trods alt ikke derude, at du holder ferie (forhåbentlig).

Hvad kan jeg opleve i Toscana.

En ting er sikkert. Du oplever ikke hele Toscana på én ferie. Derfor vælger mange da også at komme tilbage år efter år. toscana er indbegrebet af drømmen om Italien. De smukke middelalderbyer, kulturen, maden, de bølgende vinmarker, olivenolien – og faktisk også varme kilder.

 

Toscana og de mange byer

Der findes ingen anden region i Italien med så mange kendte byer som Toscana. Tænk bare på Siena, Firenze, Pisa og Lucca. Og hvad med Volterra, San Gimignano og Arezzo. Og hvor tit ser du ikke Montepulciano, Montalcino eller Chianti på en god flaske vin? Toscana er med andre ord sprængfyldt af fascinerende byer, som ligger så tæt på hinanden, at du kan opleve virkelig meget i løbet af ferien. Kultur, historie, shopping og store gastronomiske oplevelser går hånd i hånd i Toscana.

 

Toscanas natur

Som grønlænderne har flere ord for sne, burde man i Toscana også have mange ord for bakker. Vi har alle et billede af Toscana med bakker, cypresser og vinmarker. Men når du kører rundt i Toscana, vil du snart opdage, at der findes mange slags bakker. Nogle steder er de stejle, andre steder er de større men fladere. Nogle steder er de dækket af vinmarker, andre steder af olivenlunde, skov, kornmarker eller ligger blot hen til græsning. I Toscana er landskabet generelt meget afvekslende: Det går fra floddale over sandstrande til bjerge på et område cirka det halve af Danmark.

 

Attraktioner og aktiviteter i Toscana

Der er rigtigt mange ting du kan opleve i Toscana. Hvis du har brug for lidt inspiration, kan du finde spændende artikler på vores blog:

Udflugter i Toscana

Hvor ligger Toscana?

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien