Villa Noce Marche italien

Feriebolig i Toscana med egen pool

Lej Villa i Toscana: Lej din egen feriebolig med pool “In Italia”

Lej en villa i Toscana og hold ferie ved din private egen pool. Toscana er efter manges mening på alle måder Italiens mest attraktive område “in Italia” som de siger på Italiensk. Årsagerne er mange: Landskabet er blændende smukt, maden og vinen er fantastisk, de gamle byer er fascinerende og mentaliteten i Toscana passer fint til vores egen. I Toscana er man ikke for selvhøjtidelig, og humoren er grov, ofte sort, men altid serveret med et varmt glimt i øjet. Når du lejer dit eget feriehus med pool kan du forkæle dig selv og familien ved at bestille en privat kok der kommer  i ferieboligen og laver mad til jer en eller flere dage. 

Hvorfor skal jeg leje en villa?

Der er mange gode grunde til at leje en villa i Italien. Det kunne være, fordi du bare vil være sammen med din familie eller dine venner og selv vælge, hvornår I skal se andre. Det kunne være, fordi du ikke gider at dele poolen sammen med andre. Det kunne også være, fordi det er sund økonomisk fornuft at vælge én stor villa i stedet for 2-3 lejligheder. Og så er der desuden et usædvanlig stort udvalg af villaer og feriehuse i Toscana.

Er det luksus at leje dit eget hus i Toscana?

Ja og nej. Det er naturligvis luksuriøst at have en hel villa med pool for sig selv. Men på den anden side så er det faktisk også sund fornuft, hvis I er mange nok. Det vil nemlig som regel være billigere at leje et stort hus end flere lejligheder. Og skulle villaen endelig koste lidt mere, er det så ikke pengene værd? Hvorfor dele poolen med andre, holde andre gæster ud eller tage hensyn til dem, når I kan få jeres eget?

Langt de fleste har det som os hos Stay Local – vi hader at de andre gæster på stedet har nuppet alle liggestolene ved poolen, når vi kommer forbi til en dukkert efter dagens oplevelser i Toscana. Det har vi en løsning på. Lej dit eget feriehus med egen pool. Du skal ikke dele huset i Toscana med andre og den private pool er din egen hele ferien, du skal ikke dele den med andre. Sådan et feriehus i Italien kaldes en villa.

Spørg os om (næsten) alt omkring ferieboliger i Toscana!

Castello Monticelli, Umbrien

Spørg os om (næsten) alt !

Spørg os om villaer og feriehuse i Toscana, om muligheder og umuligheder. Vi er her for det samme, og vi elsker at tale ferie med vores kunder. Du kan også finde din villa på vores søgemaskine og bestille online. Det koster ikke ekstra.

Privat feriebolig med pool og have i Toscana

Villa-Mandorlo Toscana Italien
Pris pr. nat fra3.426,-

Villa Mandorlo – Arezzo
Toscana Italien

Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård

Villa Casale Lorenzo, Toscana
Pris pr. nat fra1.596,-

Villa Casale Lorenzo – Subbiano
Toscana Italien

Villa Casale Lorenzo byder dig velkommen med sine 10 sovepladser og al mulig komfort, inkl. aircondition, wi-fi og rigtig stor pool. Du bor her i en dejlig del af Toscana, hvor turisterne er få, luften er frisk, og autenticiteten stadig allestedsnærværende

Aktiviteter i Toscana

Luksus feriehus i Toscana

Hold ferie i en luksus villa beliggende i de mest populære områder i Toscana

Meningerne er delte, når du skal finde et luksus feriehus i Toscana. Hvor skal det ligge ? Luksus villaer ligger ligesom alle andre villaer spredt rundt i Toscana, men der er en tendens til at du skal væk fra kysten og ind mod det østlige Toscana. Her er der udpræget smuk natur og lidt færre turister i de små hyggelige byer, hvor tiden er gået i stå. Men der er stadigvæk ikke langt til de kendte byer og områder i Toscana.

Kombinationen af luksus og fred og idyl på ferien i en Italiensk Villa finder du derfor oftest i trekanten mellem Arezzo, Firenze og altid skønne Siena. Her er der rigtigt mange udflugtsmuligheder, og vingårdene ligger bestemt indenfor rækkevidde.

 

En luksus villa har ofte aircondition og vaskemaskine

I en luksus villa kan du forvente dig et lidt højere udstyrsniveau, fx. vil aircondition og opvaskemaskine næsten altid være standard. Meget ofte er der også vaskemaskine til rådighed. Aircondition er en sjældenhed i de store Toscanske Villaer, da de ofte er bygget af stærke gamle sten, der giver et naturligt køligere indeklima om sommeren indendørs. Husk dog på, at de øverste værelser i villaen, under trætaget. Det er her aircondition virkelig kommer til sin ret.

Derfor er luksus villaerne også ret hurtigt udsolgte, de er efterspurgte af kunder i hele verden, og de bliver hurtigt udsolgt.

Et godt tip:

Skal du sikre dig frit valg af din luksus ferie i Toscana, så kontakt os gerne i oktober – november i året inden du skal rejse. Efter årsskiftet er de gerne udsolgte. De mest populære og efterspurgte luksus huse er gerne booket et år eller 2 i forvejen i de populære juli sommerferie uger.

De mest efterspurgte luksus huse i Toscana

Hvordan lejer jeg nemmest en et feriehus i Toscana med pool?

Vælg den rigtige villa i Toscana

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en lille boligguide til dig. Så er det lettere for dig at finde den rigtige villa til dig og din familie. Læs mere i vores bolig guide her!

 

Hvad koster det at leje en villa eller en feriebolig i Toscana?

Vi har villaer ned til omkring 4-5.000 kr for en uge i højsæsonen til 3-4 personer. Vi har også villaer til 50.000 kr. til 20-30 personer og de dyreste kan godt koste en del mere end det. Men du skal ikke blive forskrækket over de priser. De dyre villaer kan ofte rumme rigtigt mange mennesker og har et del soveværelser og badeværelser. Så alt er relativt. Er i en familie med 2 voksne og 2-4 børn, er det oftest ikke dyrere at leje en gennemsnitlig villa i Toscana, end en ferielejlighed på en god agriturismo i samme region.

Et godt tip:

Når du kigger efter feriehuse og ferielejligheder i Italien, så søg altid med ankomst og afrejse om lørdagen. Italienerne lejer i højsæsonen oftest kun ud med skiftedag om lørdagen, for at optimere udlejningen. Biproduktet af denne regel er at der er pænt med trafik på vejene om lørdagen, så planlæg med lidt kø.

Billige ferieboliger og villaer i Toscana

Hvilken villa skal jeg vælge i Toscana?

Gør det selv har sin charme, men de professionelle er til af en grund. Tal derfor med os, når du skal vælge din villa i Toscana. Vi har overblikket over mulighederne. Vi kender både villaerne og Toscana. Vi tør faktisk godt sige, at vi kender Toscana langt bedre end Danmark. Vi har været langt flere gange i Volterra end i Viborg, flere gange i Siena end i Skanderborg, ja selv opholdt os længere tid i Firenze end på Frederiksberg (sådan næsten).

 

Hvor ligger de populæreste villaer i Toscana?

Feriehuse i Toscana har en tendens til at ligge inde i landet, en af vores mest populære villaer, Borgo di Usciano, ligger i den gamle landsby Usciano. Kystområderne i Italien er ofte populære udflugtsmål, både for Italienerne og turisterne. Det harmonerer ikke rigtigt med den fred og ro mange efterspørger ved en villa. Muligheden for at kunne gå hen til den nærmeste by, hvor der også gerne måtte ligge en lille restaurant med lidt anstændigt lokal mad kræver også at du kommer ind i landet. Området omkring Arezzo og Siena er meget populært. Tager vi Firenze med, så er der en fin lille trekant mellem de byer. Her er der mange villaer at vælge imellem, og der er rigtigt mange småbyer. Der er til gengæld langt til stranden, men i langt de fleste villaer er der derfor en swimmingpool.

Mange villaer ligger på bakkeskråninger, da dette har været en stor prioritet for bygherrerne. Dette giver en smuk udsigt, både fra værelserne så som poolen. Renæssancereglen var at det skal være meget behagelige, med lækkert indbydende udseende, alt skal se muntert ud.
Casa la Primula har den smukkeste panoramaudsigt da den ligger på en bakketop, med udsigt til det charmerende slot Pierle.

Villa Ca’ di Vestro leverer Italiens flotteste udsigt. Placeret midt på den flotteste bakkeskråning har man udsigten over det toscanske landskab, og er totalt uforstyrret.

De populæreste villaer i Toscana med pool og have

Hvad er en villa i Toscana?

Det italienske ord ”Villa” opstod i det latinske sprog og betyder ”et hus på landet”. En ”villa Toscana” er i bund og grund en privat feriebolig i Toscana, Italien. Rigtig mange villaer i Toscana er istandsatte gamle bondehuse på landet. De er smukke, maleriske og luksuriøse. Mange af villaerne i Toscana er bygget under den italienske renæssance. Mange af villaerne blev bygget med fokus på udseende og afslapning. Du kan altid regne med en god privat pool og en hyggelig privat terrasse med bord, stole og oftest grill, samt en stor, dejlig have. I dag er moderne komfort som opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst Wi-Fi også tæt på obligatorisk. Aircondition er derimod en sjældenhed: Den anses som overflødig i gamle villaer på landet, grundet husenes tykke murstens-mure. Ved istandsættelsen har man dog ikke, i alle tilfælde, tænkt på så mange badeværelser, som mange ønsker vil have i dag.

Hvad kan jeg opleve i Toscana.

En ting er sikkert. Du oplever ikke hele Toscana på én ferie. Måske det er derfor mange vælge at komme år efter år. Det kunne også bare være det skønne klima. Først og fremmest er der rigtigt mange smukke byer og dernæst en hel del andre muligheder i Toscana.

Toscana og de mange byer

Der findes ingen anden region i Italien med så mange kendte byer som Toscana. Tænk bare på Siena, Firenze, Pisa og Lucca. Og hvad med Volterra, San Gimignano og Arezzo. Og hvor tit ser du ikke Montepulciano, Montalcino eller Chianti på en god flaske vin? Toscana er med andre ord sprængfyldt af fascinerende byer, som ligger så tæt på hinanden, at du kan opleve virkelig meget i løbet af ferien. Kultur, historie, shopping og store gastronomiske oplevelser går hånd i hånd i Toscana.

Attraktioner og aktiviteter i Toscana.

Der er rigtigt mange ting du kan se i Toscana. Når du er færdig med byerne, hvad så med at prøve lidt af de mindre turistmættede steder ?

Hvor ligger Toscana?

Toscanas natur

Som grønlænderne har flere ord for sne, burde man i Toscana også have mange ord for bakker. Vi har alle et billede af Toscana med bakker, cypresser og vinmarker. Men når du kører rundt i Toscana, vil du snart opdage, at der findes mange slags bakker. Nogle steder er de stejle, andre steder er de større men fladere. Nogle steder er de dækket af vinmarker, andre steder af olivenlunde, skov, kornmarker eller ligger blot hen til græsning. I Toscana er landskabet generelt meget afvekslende: Det går fra floddale over sandstrande til bjerge på et område cirka det halve af Danmark.

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien