Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa i Toscana

Hold ferie i din egen villa i Toscana
med privat pool

Villa San Lorenzo, Toscana
Pris pr. nat fra kr.1.222,-

Villa San Lorenzo – Monte San Savino* Toscana Italien

Malerisk gammel bondegård til 8 personer med smuk udsigt, pool og wi-fi. Her bor du kun én kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Monte San Savino med dens gode spisesteder og caféer

Casa la Primula, Toscana
Pris pr. nat fra kr.1.064,-

Casa La Primula – Cortona Toscana Italien

Casa la Primula er en del af en ældre bondegård, hvor villaen ligger med en smuk panoramaudsigt på en bakketop

Villa i Toscana: Italien når det er bedst

Er det luksus at leje en villa i Toscana? Ja og nej. Det er naturligvis luksuriøst at have en hel villa med pool for sig selv. Men på den anden side så er det faktisk også sund fornuft, hvis I er mange nok. Det vil nemlig som regel være billigere at leje én stor villa end flere lejligheder. Og skulle villaen endelig koste lidt mere, er det så ikke pengene værd? Hvorfor dele poolen med andre, holde andre gæster ud eller tage hensyn til dem, når I kan få jeres eget?

Toscana er efter manges mening på alle måder Italiens mest attraktive område. Årsagerne er mange: Landskabet er blændende smukt, maden og vinen er fantastisk, de gamle byer er fascinerende og mentaliteten i Toscana passer fint til vores egen. I Toscana er man ikke for selvhøjtidelig, og humoren er grov, ofte sort, men altid serveret med et varmt glimt i øjet.

Villa-Mandorlo Toscana Italien
Pris pr. nat fra kr.3.481,-

Villa Mandorlo – Arezzo Toscana Italien

Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård

Villa Scianellone, Toscana
Pris pr. nat fra kr.2.341,-

Villa Scianellone – Torrita di Siena* Toscana Italien

Vi du have højeste kvalitet til rimelige penge, er Villa Scianellone med 11 sovepladser valget. Her er så smukt både indendørs og udenfor, og så bor du perfekt for udflugter i vidunderlige Toscana

Villa Casale Lorenzo, Toscana
Pris pr. nat fra kr.1.615,-

Villa Casale Lorenzo – Subbiano Toscana Italien

Villa Casale Lorenzo byder dig velkommen med sine 10 sovepladser og al mulig komfort, inkl. aircondition, wi-fi og rigtig stor pool. Du bor her i en dejlig del af Toscana, hvor turisterne er få, luften er frisk, og autenticiteten stadig allestedsnærværende

Villa la Quiete Toscana
Pris pr. nat fra kr.2.886,-

Villa La Quiete – Civitella in Valdichiana* Toscana Italien

Usædvanlig stor og smagfuldt indrettet villa til 16 personer. En villa af høj kvalitet med en stor have, hvor du finder pool og en overflod af havemøbler, boldbane, grill og meget mere

Toscanas natur

Som grønlænderne har flere ord for sne, burde man i Toscana også have mange ord for bakker. Vi har alle et billede af Toscana med bakker, cypresser og vinmarker. Men når du kører rundt i Toscana, vil du snart opdage, at der findes mange slags bakker. Nogle steder er de stejle, andre steder er de større men fladere. Nogle steder er de dækket af vinmarker, andre steder af olivenlunde, skov, kornmarker eller ligger blot hen til græsning. I Toscana er landskabet generelt meget afvekslende: Det går fra floddale over sandstrande til bjerge på et område cirka det halve af Danmark.

Lej hus i Toscana med egen pool

Langt de fleste har det som os hos Stay Local – vi hader at de andre gæster på stedet har nuppet alle liggestolene ved poolen, når vi kommer forbi til en dukkert efter dagens oplevelser i Toscana. Det har vi en løsning på. Lej dit eget feriehus med egen pool. Du skal ikke dele huset med andre og du skal ikke dele polen med andre. Det er din egen privat pool. Hele ferien. Sådan et feriehus i Italien kaldes en villa.

Hvad koster det at leje et hus med egen pool?

Vi har villaer ned til omkring 6-7.000 kr for en uge i højsæsonen til 4-5 personer. Vi har også villaer til 50.000 kr. og mere, men de kan oftest også huse mange mennesker. Så alt er relativt. Er i en familie med 2 voksne og 2-4 børn, er det oftest ikke dyrere at leje et helt hus, end en lejlighed på en god agriturismo.

Toscana og byerne

Der findes ingen anden region i Italien med så mange kendte byer som Toscana. Tænk bare på Siena, Firenze, Pisa og Lucca. Og hvad med Volterra, San Gimignano og Arezzo. Og hvor tit ser du ikke Montepulciano, Montalcino eller Chianti på en god flaske vin? Toscana er med andre ord sprængfyldt af fascinerende byer, som ligger så tæt på hinanden, at du kan opleve virkelig meget i løbet af ferien. Kultur, historie, shopping og store gastronomiske oplevelser går hånd i hånd i Toscana.

Privat Villa eller anden boligform?

Der er mange gode grunde til at vælge en villa i Toscana. Det kunne være, fordi du bare vil være sammen med din familie eller dine venner og selv vælge, hvornår I skal se andre. Det kunne være, fordi du ikke gider at dele poolen sammen med andre. Det kunne også være, fordi det er sund økonomisk fornuft at vælge én stor villa i stedet for 2-3 lejligheder. Og så er der desuden et usædvanlig stort udvalg af villaer netop i Toscana.

Villaens beliggenhed i Toscana

Toscana er helt specielt på mange måder, men én ting fungerer her som overalt ellers i verden: Beliggenheden er afgørende for en boligs pris. Vil du bo i de mest kendte områder, koster villaen derfor langt mere end andre steder. At bo midt mellem Firenze og Siena kan naturligvis lade sig gøre, men prisen er langt højere for samme kvalitet end lidt østpå eller sydpå. Du kan også bo nær havet, men så er udvalget af villaer lille i Toscana, og villaerne minder mere om moderne sommerhuse end gamle stenhuse.

Villa i Montepulciano

Villa il Poggiarone, Toscana
0 anmeldelser

Stor villa med plads til 14 personer beliggende i bakkerne kort fra vinbyen Montepulciano. Her får du masser af udsigt, privat pool, wi-fi og fuldkommen fred fra den pulserende verden

Pris pr. nat fra kr.1.478,- SE MERE

Villaer i Toscana: Hvad kan du forvente dig?

Rigtig mange villaer i Toscana er istandsatte gamle bondehuse. De er smukke og maleriske, men ved istandsættelsen har man ikke i alle tilfælde tænkt på så mange badeværelser, mange gerne vil have i dag. Du kan altid regne med en god pool og en dejlig have med bord, stole og grill. I dag er moderne komfort som opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst wi-fi også tæt på obligatorisk. Aircondition er derimod en sjældenhed: Den anses som overflødig i gamle huse på landet.

Vælg den rigtige villa i Toscana

Gør det selv har sin charme, men de professionelle er til af en grund. Tal derfor med os, når du skal vælge din villa i Toscana. Vi har overblikket over mulighederne. Vi kender både villaerne og Toscana. Vi tør faktisk godt sige, at vi kender Toscana langt bedre end Danmark. Vi har været langt flere gange i Volterra end i Viborg, flere gange i Siena end i Skanderborg, ja selv opholdt os længere tid i Firenze end på Frederiksberg.

Spørg os om villaer og Toscana, om muligheder og umuligheder: Vi er her for det samme. Du kan også finde din villa på vores søgemaskine og bestille online.

Lækker villa i Toscana

Villa Poggio Falcone, Toscana
0 anmeldelser

600 kvadratmeter villa til 18 personer med pool og kæmpestor have. Du befinder dig på en bakketop med flot udsigt på grænsen mellem Umbrien og Toscana

Pris pr. nat fra kr.2.136,- SE MERE

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Ofte stillede spørgsmål om villaer i Toscana

Hvornår kan man checke ind?

Normalt er Italienske villaer udlejet lørdag til lørdag, og der er et forholdvis fast tidsrum hvor du skal være på stedet. Oftest er det mellem 15 og 19, men kan variere fra villa til villa.

Hvor i Toscana er der villaer?

Kort sagt næsten alle steder, men oftest skal du væk fra kysten og ind i landet for virkelig at finde mange villaer. Det er også her der er færrest turister og mest fredeligt, så du får den autentiske italienske villa oplevelse.

Hvordan bestiller jeg en villa

Det er nemt. Du går ind på vores hjemmeside og finder de datoer du vil rejse og den villa du kunne tænke dig. Enten bestiller du på hjemmesiden ellers sender du os os blot en mail. Der er et depositium på ca. 20-30% der skal betales når villaen er bekræftet fra Italien, resten skal betales 2 måneder før ankomst.