Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa i Toscana

Lej din egen villa med pool i Toscana

Er det luksus at leje en villa i Toscana? Ja og nej. Det er naturligvis luksuriøst at have en hel villa med pool for sig selv. Men på den anden side så er det faktisk også sund fornuft, hvis I er mange nok. Det vil nemlig som regel være billigere at leje én stor villa end flere lejligheder. Og skulle villaen endelig koste lidt mere, er det så ikke pengene værd? Hvorfor dele poolen med andre, holde andre gæster ud eller tage hensyn til dem, når I kan få jeres eget?

Toscana: Italien når det er bedst

Toscana er efter manges mening på alle måder Italiens mest attraktive område. Årsagerne er mange: Landskabet er blændende smukt, maden og vinen er fantastisk, de gamle byer er fascinerende og mentaliteten i Toscana passer fint til vores egen. I Toscana er man ikke for selvhøjtidelig, og humoren er grov, ofte sort, men altid serveret med et varmt glimt i øjet.

Toscanas natur

Som grønlænderne har flere ord for sne, burde man i Toscana også have mange ord for bakker. Vi har alle et billede af Toscana med bakker, cypresser og vinmarker. Men når du kører rundt i Toscana, vil du snart opdage, at der findes mange slags bakker. Nogle steder er de stejle, andre steder er de større men fladere. Nogle steder er de dækket af vinmarker, andre steder af olivenlunde, skov, kornmarker eller ligger blot hen til græsning. I Toscana er landskabet generelt meget afvekslende: Det går fra floddale over sandstrande til bjerge på et område cirka det halve af Danmark.

Lækker villa i Toscana

0 anmeldelser

600 kvadratmeter villa til 18 personer med pool og kæmpestor have. Du befinder dig på en bakketop med flot udsigt i det sydøstligste Toscana

Pris pr. nat fra kr.1.748,- SE MERE

Toscana og byerne

Der findes ingen anden region i Italien med så mange kendte byer som Toscana. Tænk bare på Siena, Firenze, Pisa og Lucca. Og hvad med Volterra, San Gimignano og Arezzo. Og hvor tit ser du ikke Montepulciano, Montalcino eller Chianti på en god flaske vin? Toscana er med andre ord sprængfuld af fascinerende byer, som ligger så tæt på hinanden, at du kan opleve virkelig meget i løbet af ferien. Kultur, historie, shopping og store gastronomiske oplevelser går hånd i hånd i Toscana.

Villa eller anden boligform?

Der er mange gode grunde til at vælge en villa i Toscana. Det kunne være, fordi du bare vil være sammen med din familie eller dine venner og selv vælge, hvornår I skal se andre. Det kunne være, fordi du ikke gider at dele poolen sammen med andre. Det kunne også være, fordi det er sund økonomisk fornuft at vælge én stor villa i stedet for 2-3 lejligheder. Og så er der desuden et usædvanlig stort udvalg af villaer netop i Toscana.

Villaens beliggenhed

Toscana er helt specielt på mange måder, men én ting fungerer her som overalt ellers i verden: Beliggenheden er afgørende for en boligs pris. Vil du bo i de mest kendte områder, koster villaen derfor langt mere end andre steder. At bo midt mellem Firenze og Siena kan naturligvis lade sig gøre, men prisen er langt højere for samme kvalitet end lidt østpå eller sydpå. Du kan også bo nær havet, men så er udvalget af villaer lille i Toscana, og villaerne minder mere om moderne sommerhuse end gamle stenhuse.

Villa i Montepulciano

Villa il Poggiarone, Toscana
0 anmeldelser

Stor villa med plads til 14 personer beliggende i bakkerne kort fra vinbyen Montepulciano. Her får du masser af udsigt, privat pool, wi-fi og fuldkommen fred fra den pulserende verden

Pris pr. nat fra kr.1.478,- SE MERE

Villaer i Toscana: Hvad kan du forvente dig?

Rigtig mange villaer i Toscana er istandsatte gamle bondehuse. De er smukke og maleriske, men ved istandsættelsen har man ikke i alle tilfælde tænkt på så mange badeværelser, mange gerne vil have i dag. Du kan altid regne med en god pool og en dejlig have med bord, stole og grill. I dag er moderne komfort som opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst wi-fi også tæt på obligatorisk. Aircondition er derimod en sjældenhed: Den anses som overflødig i gamle huse på landet.

Vælg den rigtige villa

Gør det selv har sin charme, men de professionelle er til af en grund. Tal derfor med os, når du skal vælge din villa i Toscana. Vi har overblikket over mulighederne. Vi kender både villaerne og Toscana. Vi tør faktisk godt sige, at vi kender Toscana langt bedre end Danmark. Vi har været langt flere gange i Volterra end i Viborg, flere gange i Siena end i Skanderborg, ja selv opholdt os længere tid i Firenze end på Frederiksberg.

Spørg os om villaer og Toscana, om muligheder og umuligheder: Vi er her for det samme.

Villa Casavecchia Toscana
Pris pr. nat fra kr.1.934,-

Villa Casavecchia – Castiglion Fibocchi Toscana Italien

Betagende udsigt og uspoleret natur. En betagende udsigt, en ældgammel følelse af fred og uspoleret natur sammen med det høje niveau af komfort gør Villa Casavecchia til den ideelle villa for dig som ønsker at tilbringe en afslappende ferie i Toscana.

Villa Musarone, Toscana

Villa Musarone – Sinalunga Toscana Italien

Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 8 personer.

Villa il Tinaio, Toscana
Pris pr. nat fra kr.4.107,-

Villa il Tinaio – Vescovado di Murlo Toscana Italien

Kæmpevilla med plads til 22 personer. Det helt rigtige sted til den store familieferie med pool, flot udsigt og masser af udflugtsmuligheder

Pris pr. nat fra kr.1.064,-

Villa Olivo – Arezzo Toscana Italien

Villa Olivo er et malerisk gammelt stenhus med plads til seks personer, pool og masser af rustik charme. Du får pizzaovn med i prisen!

Få en gratis e-bog om maden i Toscana

Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

– i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt