Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Cascia – Reggello

Preliminær beskrivelse

EKSTERN BESKRIVELSE
Villa Cascia ligger i et roligt, afsondret sted i kommunen Reggello, i hjertet af det toscanske landskab, blandt vinmarker og oliventræer. Det kan prale af privat have med græsplæne og overdækket gårdhave med udendørs spisebord.
Fra haven kan du beundre en panoramaudsigt over området Florentine Valdarno.
De udendørs områder er pyntet med en dejlig swimmingpool (12 x 6 m), omgivet af grønne omgivelser og udstyret med liggestole.
Desuden til rådighed for gæsterne en grill til behagelige grill med venner.

INTERN BESKRIVELSE
Ejendommen (200 kvm), fint restaureret og fordelt på 2 etager, kan rumme op til 12 personer til i alt 5 soveværelser og 4 badeværelser.
Det indvendige, møbleret med smag og opmærksomhed, er pyntet med traditionelle bjælkelofter, terracotta-parketgulve og vægge malet i rige pasteller.

Stueetagen: Stueetagen er dedikeret til opholdsrummet, der består af: en stue (med antik pejs, tv og behagelig sofa); en spisestue (med et langt træbord til 12 personer) og et køkken, fuldt udstyret med ovn, gaskomfur, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og lille morgenbord. Stuen fører direkte til den overdækkede terrasse, udstyret med spisebord til behagelige alfresco måltider.
Efter et soveværelse med dobbeltseng med en imponerende himmelseng og et lille ensuite toilet.

Første sal: Den øverste etage, der kan nås via trapper, er dedikeret til soveområdet, fordelt som følger: to dobbeltværelser og to tredobbeltværelser (et med eget badeværelse med bruser og privat balkon).
Der er også det største badeværelse med badekar og bruser.

Inkluderet gratis trådløs internetadgang. Kæledyr er tilladt.

Vores mening
Dejlig villa med have og privat swimmingpool beliggende i Reggello kommune i det toscanske landskab blandt vinmarker og oliventræer.
Ideel indkvartering til familier eller vennegrupper, der ønsker at tilbringe en ferie i total privatliv og ro omgivet af natur, mens de stadig forbliver tæt på landsbyerne og Firenze.

BETINGELSER OG PRISER
Denne ejendom kan kun reserveres fra lørdag til lørdag.

Inkluderet i prisen: Slutrengøring; park pool og hus vedligeholdelse; hjælpeprogrammer (gas, vand, elektricitet, undtagen opvarmning); Wi-Fi internetforbindelse. Ved ophold længere end 7 dage er en “selvbetjening” skift af linned inkluderet i prisen (hvilket betyder, at gæsterne autonomt skifter soveværelse / badeværelseslinned, der leveres gratis af ejendommen).
Ekskluderet fra prisen: Varme; daglig rengøring (100,00 € hver); rengøring og skift af linned på anmodning (kun tilgængelig ved ophold længere end 7 nætter): 150,00 €.

Sikkerhedsdepositum: Kunderne skal betale 500,00 € depositum ved ankomsten (kreditkort) i receptionen, som returneres ved afslutningen af ​​opholdet ved skader.

DESTINATIONER
Villa Cascia ligger i kommunen Reggello, i hjertet af det toscanske landskab, halvvejs mellem Firenze og Arezzo.
På trods af at have sin egen private have og swimmingpool, er villaen ikke helt isoleret, men den er tæt på andre faciliteter.
Dette område kan prale af en rig kunstnerisk og arkitektonisk arv (herunder flere kirker, sogn, museer til hellig kunst og Sammezzano-slottet, der er kendt for sin moriske revival-arkitekturstil og dens brede park), og ligger kun 40 km fra Firenze.
Reggello ligger kun 6 km fra villaen, og her finder du alle nødvendige tjenester: købmandsforretninger, bageri, postkontor, bank / pengeautomat, apotek, barer, restauranter, supermarked.
Reggello Kommune tilbyder også nogle naturskatte, såsom St. Anthony-skoven (et beskyttet naturområde af lokal interesse, der dækker 900 ha) og skoven Vallombrosa (et biogenetisk naturreservat, der er rig på nåletræer, der er vært for en ekstraordinær kloster af benediktinske munke). Vallombrosa-skoven har et af de mest berømte eksperimentelle arboret i Europa, der indeholder omkring 3200 eksempler på 1200 forskellige arter, der kommer fra hele verden. Dette område har flere afmærkede vandrestier og naturplaner, der kan udforskes på mountainbike, til fods eller på hesteryg.
Nærheden til Chianti Classico-regionen – kendt verden over for den prestigefyldte vin – giver dig mulighed for at besøge dens charmerende landsbyer som Gaiole, Radda og Castellina.
For sportselskere foreslår vi at komme til det nærliggende ridecenter (1 km), tennisklubben (6 km) og golfklubben (24 km).
For velværeelskere kan du nå den nærliggende spa på Villa La Borghetta.
Til sidst, hvis du elsker shopping, anbefaler vi et besøg i The Mall Outlet (16 km), hvor du kan finde de vigtigste mærker af international mode.

HOVEDDISTANSER
Reggello (6 km), The Mall (16 km), Florence (40 km), Arezzo (50 km), Siena (75 km).

PARKERING
Privat parkering til 2/3 biler

FLERE FACILITETER
Privat have med græsplæne
Udendørs spisebord
Privat swimmingpool med liggestole
Ildsted
Internet Wifi
ovn
Mikroovn
Køleskab
Opvaskemaskine
Television
Stereoanlæg
DVD afspiller
Grill
Terasse
Mindre husdyr på request

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi

Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 600 € (kontant – refunderes ved afrejse)
Slutrengøring € 250
Opvarming (efter forbrug)
Træ til pejs (efter forbrug)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Ledige værelser

Faciliteter

  • Parkering
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo