Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Cascia – Reggello

Villa Cascia ligger i et roligt, afsondret sted ved Reggello, i hjertet af det toscanske landskab, blandt vinmarker og oliventræer.

Villa Cascia er en dejlig villa med have og privat swimmingpool beliggende i Reggello kommune i det toscanske landskab blandt vinmarker og oliventræer. Ideel til familier eller vennegrupper, hvis du ønsker at tilbringe en ferie i total privatliv og ro omgivet af natur, mens du stadig forbliver tæt på landsbyerne og hovedstaden Firenze i Toscana. Du har en smuk udsigt fra haven, hvor du kan beundre en panoramaudsigt over området Fiorintino Valdarno.

total pris
Fra 3428,-
total pris
Fra 3428,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (12 sovepladser)

Max gæster 12

Ialt 5 soveværelser og 4 badeværelser.

Prisniveau sommer (april til september) 10.500 – 24.000 DKK per uge

Minimums lejeperiode er 7 dage. Bemærk at priserne styres af udbud og efterspørgsel, så priserne er vejledende og oplyses endeligt inden  bestilling.

Beskrivelse af Villa Cascia – Reggello

De udendørs områder har en dejlig swimmingpool (12 x 6 m), omgivet af grønne omgivelser og udstyret med liggestole derudover har du mulighed for at bruge grillen i haven.

Villa Cascia ligger ca 6 km. fra Reggello, i hjertet af det toscanske landskab, halvvejs mellem Firenze og Arezzo. På trods af at have sin egen private have og swimmingpool, er villaen ikke helt isoleret, men den er tæt på andre faciliteter. I området er der mange udflugtsmuligheder bl.a. til Sammezzano-slottet, der er kendt for sin moriske revival-arkitekturstil og dens store park. ), og ligger kun 40 km fra Firenze. Er du til natur kan vi anbefale Vallombrosa skovområdet, der er et biogenetisk naturreservat, der er rig på nåletræer, hvori der ligget er benediktiner kloster. Vallombrosa-skoven har et af de mest berømte eksperimentelle arboret i Europa, der er  omkring 3200 eksempler på 1200 forskellige arter, der kommer fra hele verden. Dette område har flere afmærkede vandrestier og naturplaner, der kan udforskes på mountainbike, til fods eller på hesteryg.

Nærheden til Chianti Classico-regionen – kendt verden over for den prestigefyldte vin – giver dig mulighed for at besøge dens charmerende landsbyer som Gaiole, Radda og Castellina.

Villa Cascias indretning

Huset er på hele 200 kvm, og er fint restaureret og fordelt på 2 etager. Indretningen er smagfuld, og har de velkendte og traditionelle bjælkelofter, terracotta-parketgulve og vægge malet i pastelfarver. I stueetagen er der en stue med antik pejs, tv og sofa, en spisestue (med et langt træbord til 12 personer) og et køkken, fuldt udstyret med ovn, gaskomfur, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og lille morgenmadsbord. Stuen fører direkte ud til den overdækkede og møblerede terrasse. Endelig et soveværelse med dobbeltseng med en imponerende himmelseng og et lille ensuite toilet.

Den øverste etage, der kan nås via trapper, er dedikeret til soveområdet, fordelt som følger: to soveværelser med dobbeltsenge og to tredobbeltværelser (dobbeltseng enkeltseng) heraf et med eget badeværelse med bruser og privat balkon. Der er også det største badeværelse med badekar og bruser.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Mindre kæledyr (skal bestilles)
Slutrengøring
Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 500 € (Kreditkort reservation – refunderes ved afrejse)
Opvarmning (efter forbrug)
Træ til pejs (efter forbrug)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med