Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa San Lorenzo – Monte San Savino

Villa San Lorenzo er en malerisk gammel bondegård til 8 personer med smuk udsigt, pool og wi-fi. Her bor du kun én kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Monte San Savino med dens gode spisesteder og caféer.  

Der er idyl for alle pengene i bakkerne uden for Monte San Savino, hvor du finder Villa San Lorenzo.

total pris
Fra 1222,-
total pris
Fra 1222,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

8 sovepladser, 4 soveværelser, 3 badeværelser, ialt 170 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Hyggelig by lige om hjørnet

 • Pragtfuld udsigt

 • Passende størrelse til kernefamilien

Beskrivelse af Villa San Lorenzo – Monte San Savino

Villa San Lorenzo er en malerisk gammel bondegård til 8 personer med smuk udsigt, pool og wi-fi. Her bor du kun én kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Monte San Savino med dens gode spisesteder og caféer.

Der er idyl for alle pengene i bakkerne uden for Monte San Savino, hvor du finder Villa San Lorenzo. Den gamle gård i Toscana, er blevet istandsat med stor respekt for det autentiske, uden at man af den årsag er gået på kompromis med komforten. Her er faktisk kommet både rindende vand, kloakering og elektricitet til, siden huset blev opført engang i attenhundredetallet! Men du får da også wi-fi, opvaskemaskine og meget andet moderne stads.

Monte San Savinos olivenlunde

En stor del af Toscanas fascination ligger i landskabets uendelige variation. I dette lille område præges bakkerne således ikke af vinmarker, men derimod af oliventræer. Disse smukke træer er lidt langsomme i optrækket, og der går i gennemsnit 50 år, fra de plantes, til de yder deres bedste. Når de så først er kommet dertil, kan de blive ved med at give oliven i århundreder, og der kendes træer som er langt over 1000 år gamle.

Udflugter fra Villa San Lorenzo 

Med udgangspunkt i Villa San Lorenzo har du mange udflugtsmuligheder. Siena er naturligvis uomgængelig, tag en tur dertil onsdag formiddag, hvor Toscanas andenstørste marked afholdes, eller bliv her til ud på aftenen, hvor 90 % af turisterne forsvinder, og gaderne indtages af de lokale. Arezzo er en overset perle; den har i grunden ligeså meget at byde på som Toscanas mest kendte byer, og så slipper du for de store mængder besøgende, som især i dagstimerne præger Lucca, San Gimignano, Firenze osv. Det sydlige Toscanas store oplevelser, som Montepulciano, Montalcino og Pienza, ligger også inden for let overskuelig afstand. Glem ikke at strejfe rundt i områdets ukendte småbyer som Lucignano, Sinalunga, Foiano della Chiana med mange flere. De har ikke så mange store seværdigheder, men den afslappede stemning og de mange små butikker, caféer og spisesteders charme opvejer det uden besvær. 

Villa San Lorenzo set udefra

Men lad os nu ikke glemme udgangspunktet, den gamle bondegård med dens diskrete charme og oase af en have, hvor du midt på en dejlig græsplæne med mange gamle oliventræer finder en pool (12 x 6 meter, dybde 120-200 meter), som af hensyn til børn og dyr er helt indhegnet. Rundt om poolen har du solsenge og parasoller, en havepavillon med bord og stole samt en udebruser. Her er også grill, petanquebane og pizzaovn. I den gamle lade over for villaen er der et bordtennisbord og to overdækkede parkeringspladser.  

Villa San Lorenzos indretning

Villaens 150 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med rustikke vægge i nøgen sten og buer i mursten, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt en vaskemaskine. På første etage er der en stue med pejs, sofa og fjernsyn, seperat køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryseboks, opvaskemaskine og kaffemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet, det ene med bruser, det andet med badekar. De 3 soveværelser på 1. sal har aircondition mod betaling (se herunder)

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per time
Håndklæder til pool 3 € pr. stk. (hvis ønsket)
Aircondition i 3 soveværelser på 1. sal 0,80 € pr. time (hvis benyttes)
Mindre husdyr er velkomne, 6 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters