Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa il Poggiolo – Monte San Savino*

Få din egen private villa til 8 personer med pool og tennisbane, og som ligger med kun 500 meter til en hyggelig middelalderby i det frodige østlige Toscana. 

Villa il Poggiolo har ligget få skridt fra centrum af Monte San Savino siden engang i 1950’erne. Der er derfor ikke tale om endnu et af de mange gamle istandsatte bondehuse, som Toscana er så rig på, men tværtimod et nyere, funktionelt hus. 

Have med pool og tennisbane

Haven er malerisk og hyggelig med dens oliventræer, cypresser, pinjer, lavendler og rosmarinbuske. Her finder du en dejlig pool (10 x 5 meter, dybde 80-200 cm) omgivet af solsenge og med en stor havepavillon, hvorfra du har flot udsigt over landskabet. I haven finder du også villaens private tennisbane, så husk at tage ketchere med. Foran huset har du en stor overdækket terrasse med bord og stole, og her er naturligvis grillfaciliteter.  

Få minutters gang til centrum

Den korte afstand til det historiske centrum af Monte San Savino er et meget stort plus. De færreste har nok hørt tale om byen, men den er både pittoresk og charmerende med dens mange små butikker, caféer og spisesteder, og så er den befriende fri fra de turistgrupper, som hjemsøger så mange andre, mere kendte byer. Om morgenen og når aftenen falder på, kan du her få den store oplevelse af en toscansk by praktisk taget uden turister.

Mange udflugter til kendte og ukendte byer   

Denne del af Toscana er i det hele taget beriget med en perlerække af små ukendte byer, den ene mere malerisk og indtagende end den anden. Prøv at besøge Foiano della Chiana, Lucignano, Sinalunga eller så mange flere. Det er bare at kaste sig ud i det uden guidebøger eller hjælp fra hjemmesider, der vil fortælle dig, hvad du skal se. At tage en kop kaffe, drikke et glas vin eller spise en sandwich i en lille flække, hvor de ikke ser en turist hver dag, er altid en mindeværdig oplevelse.   

Villa il Poggiolos indretning

Villaens 180 m2 ligger i to plan. I stueetagen er der et rum med pejs og et vaskerum med vaskemaskine. På Første etage finder du entré, separat køkken (fire gasblus, ovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine) stor stue hvorfra du har udgang til balkon med udsigt, tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/5 – 18/9 2021
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Pool håndklæder 3 € pr. stk. (hvis ønsket)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo