Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Santo Stefano – Vescovado di Murlo

Villa Santo Stefano, dejlige stor villa byder dig velkommen midt i det smukke landskab syd for Siena.

Du får hele to køkkener, pizzaovn, stor overdækket terrasse og skøn have med pool hvis du lejer begge lejligheder.

total pris
Fra 2215,-
total pris
Fra 2215,-

Tilgængelige Boliger

Vestlige lejlighed (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden består i stueetagen af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På første etage har du et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Østlige lejlighed (8 sovepladser)

Max gæster 8

Lejligheden består i stueetagen af en stue, et gæstetoilet med håndvask og wc samt et stort spisekøkken (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), mens du på første etage har to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Perfekt for to familier

 • Meget børnevenlig

 • God plads ude og inde

Beskrivelse af Villa Santo Stefano – Vescovado di Murlo

Landejendommen, Villa Santo Stefano, ligger meget fredfyldt på landet. Da man for nylig istandsatte den indrettede ejeren to store villalejligheder i landejendommen, således, at du nu har to køkkener, flere terrasser og en perfekt base for to familier, der gerne vil rejse og bo sammen, men samtidig have hver sin private zone.

Meget at opleve i Toscana

Der er så uendelig meget at opleve i Toscana. Blot fire kilometer til butikker, restauranter og barer i den maleriske lille by Vescovado di Murlo, og hvis du vil ud og se nogle af Toscanas smukkeste byer, så er Siena kun 20 kilometer væk, mens du finder den lille by med de store vine Montalcino 25 kilometer herfra. Inden for en times kørsel kan du også opleve Montepulciano, Pienza, San Gimignano og næsten også, hvis du træder lidt på speederen, nå sandstrandene ved Castiglione della Pescaia.

Inde og ude på Villa Santo Stefano

Villaen er indrettet og møbleret på traditionel toscansk vis med terracottagulve, fritliggende bjælker under taget og solide, rustikke møbler i mørkt træ (vi gætter på kastanje). Du har selvfølgelig wi-fi til rådighed.

Uden for den vestvendte lejligheds indgangsdør finder du en 40 m2 stor overdækket terrasse med bord og stole nok til, at alle 14 gæster kan mødes her og spise.

Have og pool

Haven er 1000 m2 stor og byder både på skygge fra de gamle træer og en dejlig solbeskinnet pool på 10 x 4 meter (150 cm dyb) med solsenge. Den ligger lige ud for den overdækkede terrasse, så forældrene kan nyde et glas i skyggen, mens børnene morer sig i vandet. Eller omvendt?

Villa Santo Stefanos indretning

Villaens 210 m2 er fordelt på to store lejligheder, som udlejes hver for sig, men er i mange, kan begge lejligheder lejes samlet.

Den østvendte lejlighed består i stueetagen af en stue, et gæstetoilet med håndvask og wc samt et stort spisekøkken (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), mens du på første etage har to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Den vestvendte lejlighed består i stueetagen af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På første etage har du et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Det er muligt at leje en lejlighed, eller begge lejligheder samtidigt.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag
I lavsæsonen er det muligt at bo min. 5 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Babyseng- og stol (skal bestilles)
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (kun hvis huset ikke efterlades i god stand*): 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Stuepige: 20€ pr. time
Kok (hvis ønsket)
Kommunal turistskat

*Det vil sige, at der er vasket op, at affald er fjernet, og der er ryddet op.

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Villa med 3 Soveværelser
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med