Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Torre Fantini – Tredozio

Torre Fantini er et charmerende landsted beliggende på grænsen mellem Emilia Romagna og Toscana.

Villaen Torre Fantini kan rumme op til 6 personer i 3 soveværelser med eget badeværelse. Den har en privat have med flere områder at slappe af i skyggen og en swimmingpool med udsigt over den smukke dal.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lækre omgivelser

 • Fantastisk hus

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa Torre Fantini – Tredozio

Torre Fantini ligger få minutters gang fra landsbyen Tredozio og det er et rigtigt godt udgangspunkt hvis du skal udforske den nordlige del af Toscana og Emilia Romagna.

Torre Fantini ligger tæt på det sydøstlige hjørne af regionen Emilia-Romagna og ligger på en bakketop midt i det bølgende grønne landskab, der grænser op til Foresti Casentinesi, en nationalpark, der strækker sig sydpå til Toscana. Faktisk var denne ejendom engang beliggende i Toscana!

Torre Fantini er en gammelt gård, der tilhører familien med samme navn. Familien bor stadig i Palazzo Fantini, der ligger i nærheden, kun 1 km væk. Haven omkring Palazzo Fantini er næsten magisk og fra det 17. århundrede. Fmailien er medlem af foreningen Grandi Giardini Italiani (Store italienske haver) og er åben for offentligheden til ture og til gårdkoncerter om sommeren og til bryllupper.

Du er oppe i højden i Emilie Romana

Faktisk befinder du dig i Regionen Emilie Romagna, så det er lidt af en tilsnigelse at skrive Toscana. Men du er tæt på. I denne højde er nætterne altid kølige, så klimaanlæg er ikke nødvendigt, men i tilfælde af at vi kan tilbyde ventilatorer hvis du gerne vil have lidt cirkulation til de varme nætter.

En asfalteret vej fører fra hovedvejen til huset. Selvom du kun er et par minutters gang fra landsbyen, vil du ikke mærke byen herfra huset. Ejendommen er delvist indhegnet og omgivet af naboernes marker. Der er meget få huse ikke langt fra Torre Fantini, men du vil ikke blive forstyrret af dem. Der er parkering til 4 biler dækket af en pergola af vinstokke.
I haven er der en pool med panoramaudsigt (5 x 10 meter og 1,40 meter dyb). Pool området er indrettet med liggestole og parasoller. Der er en udendørs bruser, lige ved siden af poolen med varmt / koldt vand. Skyggefuld pergola med bord og stole med udsigt over dalen, og mulighed for en gril udendørs.

Torre Fantini er centralt opvarmet, hvert badeværelse er udstyret med en hårtørrer. JBL bærbar Bluetooth-højttaler. Barneseng og høj stol til rådighed. Strygejern og strygebræt er tilgængelige. Tøjvask er tilgængelig efter anmodning.

Indretningen af Torre Fantini

Villaen har ialt 3 etager. i Stueetagen er der en stue med udsigt over dalen, køkken med spiseplads og badeværelse med bruser. Der er udgange til haven flere steder i stueetagen. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, brødrister, køleskab og fryser, opvaskemaskine, filterkaffe. Elektrisk komfur med fire ringe. Italiensk kaffemaskine kendt som en “Moka”. . Vaskemaskine til rådighed.

Der er en udvendig trappe (15 trin) der fører til første sal. her er der et lille “studie” med en sovesofa (1,40 x 1,90) til en ekstra person. Privat badeværelse med brusebad. Studiet har myggenet for vinduet, Pejs, ikke funktionel, men bare dekorativ. Satellit-tv. Hertil et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad og udsigt over dalen. Sengestørrelse 160×190 cm. Alle vinduer i dette rum og på badeværelset har myggenet for vinduerne.

Fra første sal er der en (intern) trappe der fører til anden sal.  Her er der 2 soveværelser med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er yderligere to badeværelser – et til hver soveværelse. Flere af vinduerne har myggenet.

Der er kedel og Nespresso-kaffemaskine på øverste etage. Rygning og kæledyr er ikke tilladt. Fra maj til september er swimmingpoolen åben. WIFI internetforbindelse er tilgængelig og inkluderet i lejeprisen. Max. 3 børn under 18 år pr. udlejning.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag
Ophold på min 5 nætter kan arrangeres udenfor højsæsonen mod en tillægspris.

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el og vand (op til 50 eur)
Rengøring i 2 timer, 2 gange om ugen (tirsdag & torsdag)
Pool- og havemand på hverdage
Pool håndklæder
Sengetøj/-linned og håndklæder (skift om lørdagen ved fleruges ophold)
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (depositum 100 €)
Obligatorisk slutrengøring 100 €
Mindre husdyr 50 € pr. dyr pr. uge
Ekstra rengøring 10 € pr. time.
Baby seng 100 € (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.