Privat kok i ferieboligen i Italien

Drømmen om det Italienske måltid på din ferie lever hos rigtigt mange. Du gør Stay Local drømmen til virkelighed – du kan nu bestille din egen private kok på din ferie, til en eller flere af ugens måltider. 

Privat kok i din feriebolig i Italien ?

Villaen er bestilt og familien er klar til den ultimative sommerferie, villa med privat pool i fx. Toscana eller Umbrien. Med hvad med maden på ferien. Alle villaer har godt nok et køkken, der er mere eller mindre veludstyret, men ikke alle gider lave mad hver dag. Selvfølgelig skal de lokale restauranter frekventeres, og den lækre italienske mad og vin smages med velbehag – og så alligevel. Du bor i det land i verden, med måske det bedste køkken, ville det så ikke være ideelt hvis du krydrede ferie med et køkken trick eller to? Det er 100% dit valg. Herunder er der menu valg for din egen madmor eller private kok. Er du til et madlavningskursus så se lige her.

Derfor vil det være oplagt at bestille din helt egen kok, der kommer ud til din villa eller feriebolig og laver en lækker traditionel 4 retters menu, som det er kutyme i Italien. Det eneste du skal gøre, er at bestille den hos os, og beslutte dagen og menuen, så klarer vi resten. Vi har en helt særlig aftale med Allessandro, der er kok som personligt kommer ud til jer.

Din egen madmor og middagen er serveret

Stay Local har vores egen madmor, det er Alessandro, som der godt nok ikke er meget mor over, men han er til gengæld en dygtig kok. Du bestemmer selv om Alessandro skal lære dig at lave hjemmelavet pasta og den lækre italienske tomatsovs – eller om du foretrækker at bare sætte dig til bordet – herunder kan du se alle mulighederne.

Privat kok eller madlavningskursus – kontakt os her





    Hvor kører kokken hen i Italien?

    Italien er et stort land, derfor er det nogle fysiske begrænsninger for, hvor Allessandro kan køre hen. Han opererer i området som du kan se på kortet her ved siden af. Der drejer sig om området det sydlige Toscana og Østlige Umbrien – helt præcist i firkanten mellem Città di Castello (Umbrien) til Montalcino (Toscana) og fra Bibbiena (Toscana) til Fabro (Umbrien). Bor du i en villa udenfor dette område, så skriv endelig også til os, for vi har andre samarbejdspartnere i Italien, der også kan tilbyde en privat kok.

    Privat kok i Italien
    madlavningskursus privat kok Italien

    Hvad er med i prisen på din private kok?

    Allessandros job består i at indkøbe ingredienserne der skal bruges til den menu i har bestilt. Herefter laver han maden i køkkenet i jeres egen feriebolig. Bordet dækkes, maden serveres gerne ledsaget af en lille forklaring af hvad i skal spise (på engelsk), og endelig ryddes der op efter maden.  Hvis i bestiller madlavningskurset, så har i muligheden for at lære at lave hjemmelavet Toscansk pasta mm. lavet af jer i fællesskab, og serveret af Allessandro. Han kommer ud til både private villaer, agriturismoer, vingårde og almindelige ferielejligheder. 

    Allessandro har arbejdet som personlig og privat kok i mere end 5 år, og har dermed en god erfaring i at komme ud i nye køkkener og lave maden. Han kan også hjælpe med morgenmads arrangementer eller frokost arrangementer efter aftale.

    Hvilken menu kan din private kok lave?

    Herunder er hele menukortet (på engelsk), så undgår vi misforståelser.

    Almindelige menuer

    Menù #1

    APPETIZER: Mixed crostini (tuscan bread with diferent dressings, from the typical chicken
    liver patè, to the cannellini beans with red onion, passing through hot tomato sauce)
    FIRST COURSE: Pici with Aglione sauce (typical local sauce based on garlic and peeled
    tomatoes)
    MAIN COURSE: Sliced veal dressed with aromatic salt and mixed salad
    DESSERT: Rustic cake with sesonal fruit jam

    Menù #2

    APPETIZER: Panzanella (bread salad with tomatoes, cucumber, red onion and basil)
    FIRST COURSE: Tagliatelle with Ragù sauce
    MAIN COURSE: Pork Loin with Fennel and orange salad
    DESSERT: Panna cotta (fresh cream) with strawberry sauce

    Menù #3

    APPETIZER: Mixed bruschette (baked sliced bread with various dressings from fresh cherry
    tomatoes to spinach and parmesan cheese)
    FIRST COURSE: Penne with fumo sauce (typical local sauce with smoked bacon, fresh cream
    and tomato concentrate)
    MAIN COURSE: Roasted chicken with potatoes
    DESSERT: Tiramisù

    Menù #4

    APPETIZER: Eggplant roulade stufed with pecorino cheese and tomato sauce
    FIRST COURSE: Risotto with sesonal ingredients
    MAIN COURSE: Roasted rabbit with potatoes
    DESSERT: Rustic cake with custard and pine nuts

    Menù #5

    APPETIZER: Potatoes and leeks puree with crispy bacon
    FIRST COURSE: Pici with white Chianina veal Ragù
    MAIN COURSE: Chianina veal medaglioni with pork bacon and Chicory
    DESSERT: Sponge cake with custard and typical red liquor

    Fish Menù

    APPETIZER: Mussels and clams with parsley garlic and extra virgin olive oil
    FIRST COURSE: Gnocchi with seafood sauce
    MAIN COURSE: Salmon trout fllet with citrus and roasted potatoes
    DESSERT: Mixed sesonal fruit

    Vegetarian Menù

    APPETIZER: Soft mix of Tuscan bread, onion and peeled tomatoes
    FIRST COURSE: Spaghetti with zucchini carbonara
    MAIN COURSE: Baked eggplants dressed with parmesan cheese, mozzarella cheese, tomato
    sauce and basil, with mixed salad
    DESSERT: Mixed sesonal fruit

    Sæsonmenuer Juni, Juli & August

    Menu: Fruttivendolo

    APPETIZER: Uncooked carrots, selery and cucumbers with olive oil, salt, pepper and vinegar
    dip
    FIRTS COURSE: Eggplants parmigiana
    MAIN COURSE: Sliced chicken breast with sweet pepper
    DESSERT: Rustic cake with homemade jam

    Menu: Contadino

    APPETIZER: Ham and melon
    FIRST COURSE: Spaghetti with tomatoes and hot chili sauce
    MAIN COURSE: Stufed zucchini with pork meat and aromatic herbs with typical beans
    DESSERT: Watermelon

    Menu: Fattore

    APPETIZER: Bruschette with cherry tomatoes, stir-fried chard and rocket salad with pecorino
    cheese
    FIRST COURSE: Spaghetti with zucchini carbonara
    MAIN COURSE: Veal stew with peas
    DESSERT: Fresh cream with berries

    Vegetarian option

    Carrots fan with pecorino sauce and zucchini carpaccio

    Sæsonmenuer September, Oktober, November

    Menu: Ortolano

    APPETIZER: Broccoli cream with crispy bread aromatized with herbs
    FISRT COURSE: Risotto with pumpkin and gorgonzola cheese aromatized with nutmeg
    MAIN COURSE: Roasted chicken with potatoes
    DESSERT: Sponge cake with custard and typical red liquor

    Menu: Oste

    APPETIZER: Bruschette with radicchio salad and pecorino cheese, stir-fried spinach and beans
    FIRST COURSE: Ribollita soup, with seasonal vegetables and crispy bread on top
    MAIN COURSE: Pork tenderloin with aromatic herbs and fennel salad with citrus dressing
    DESSERT: Fresh cream with stewed grapes

    Menu: Boscaiolo

    APPETIZER: Hot crostini with pecorino cheese, walnut and honey and stracchino cheese and
    sausage
    FIRST COURSE: Tagliatelle with porcini mushrooms sauce
    MAIN COURSE: Pork rollet with apples and stir-fried chicory
    DESSERT: Rustic cake with chestnuts jam

    Menu: Vegetarian option
    Broccoli fan with pecorino sauce and roasted potatoes

    Priser

    – 395 kr. per person for Menù 1, 2, 3 and Vegetarian
    – 395 kr. per person for alle sæsonmenuerne
    – 485 kr. per person for Menù 4 og 5
    – 529 kr. per person for fiske menuen

    Prisen inkluderer: tid til shopping, ingredienser, kok til at forberede og servere middagen, ingredienser som i menuen ovenfor, rengøring af køkkenet, 0,5 liter vand og 1/4 flaske vin pr
    person og Cola eller fanta til børnene. Det er muligt at kombinere to menuer i samme bestilling ved minimum 4 personer.
    Kokken ankommer to timer før den krævede middagstid.

    madlavningskursus privat kok Italien

    Agriturismo'er i Toscana