Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Podere Caggiolo – Marciano della Chiana

Villa Podere Caggiolo er en smuk, malerisk og autentisk gammel bondegård med plads til 12 personer beliggende i kort afstand fra en landsby. Her får du pool med panoramisk udsigt og ophøjet ro til dit ophold i smukke Toscana. 

Forestil dig, at du kører ad de små landeveje i det blændende toscanske landskab, hvor cypresserne veksler med vinmarker og olivenlunde. Lidt efter en stille lille middelalderlandsby i smukke Toscana, kører du til højre ned ad en lille grusvej, som ophører efter et par hundrede meter. Nu er du fremme ved den gamle bondegård Villa Podere Caggiolo hvor du og familien kan boltre jer i ferien.

pris pr. nat
Fra 2024,-
pris pr. nat
Fra 2024,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fuldkommen autentisk

 • 100 % fred og ro

 • God plads inde og ude

Beskrivelse af Villa Podere Caggiolo – Marciano della Chiana

Meget stor have med pool

Villaen ligger i ensom majestæt på sit lille højdedrag med udsigt over dale og bakker. I den store have kan du plukke figner, slappe af i skyggen af de gamle træer, grille din middag og spise den i det fri eller nyde livet ved den fint indhegnede pool (10 x 5 meter, dybde 120-180 cm).   

Hyggeeffekten er i top

Indretningen af Villa Podere Caggiolo vil forekomme mange lidt gammeldags, men passer det i grunden ikke godt til en bygning fra attenhundredetallet og tanken om livet på landet? Møblerne er ganske rigtigt i stort omfang antikke, men fjernsynene er nye, og hverken wi-fi, opvaskemaskine eller vaskemaskine mangler. Det hele er faktisk rigtig hyggeligt. 

Villa Podere Caggiolos indretning

Villaen er 260 m² stor og ligger i tre plan. I stueetagen finder du tre stuer i forlængelse af hinanden, diskret adskilt af de oprindelige gamle buer i mursten: i den første er der et sofaarrangement og en pejs, i den næste køkkenfaciliteter og stort spisebord, i den tredje endnu et spisebord. I stueetagen er der også to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med toilet og badekar samt et badeværelse med toilet og bruser. På første etage (med adgang enten ad en ret stejl indre trappe eller af den mere behagelige eksterne stentrappe) finder du endnu en stue med pejs og køkkenhjørne, tre soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser samt et badeværelse med toilet og badekar. I det gamle tårnværelse (adgang via en ret stejl trappe) finder du to enkeltsenge.

Hvorfor bo på Villa Podere Caggiolo?

Du skal vælge Villa Podere Caggiolo, fordi du værdsætter det autentiske, fordi du sætter pris på kun at have to kilometer til en landsby med restaurant, bar og basale indkøbsmuligheder, og fordi du nyder fred og ro midt i et smukt landskab. Samtidig med at du kan tage på oplevelse i Toscana og se de eventyr der venter på dig.

Min personlige mening om Villa Podere Caggiolo?

Jeg kan ikke tænke på Villa Podere Caggiolo uden at smile. Det skyldes naturligvis, at jeg netop tilhører dem, som værdsætter de autentiske gamle huse, hvor istandsættelsen har været nænsom. Men det skyldes indrømmet også mindet om de to nætter, jeg i sin tid i forbindelse med arbejdet var ene gæst i huset. Jeg mødte kun ejeren, Gabriele, flygtigt på ankomstdagen, men dagen efter ringede han og sagde, at han havde sat en flaske vin til mig. Jeg takkede og sagde, at den ville jeg se frem til min sidste aften i huset. Da jeg kom tilbage sent om eftermiddagen, fandt jeg en flaske … på fem liter. Hvilket ry har jeg dog fået i Toscana? 

Lino  

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 4 € per time
Air condtion (hvis ønsket): 150 € pr. uge (kun soveværelserne på førstesal + loftet)
Mindre husdyr: 5 € pr. dag
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 2 € pr. stk.
Brænde til kamin: 15 € pr. 100 kg.
Opladning af elbil (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.