Madlavningskursus i Italien

Vil du også lære at lave italiensk mad – og tilmed mens du er på ferie?
Allessandro kommer ud til dig, og laver en privat madskole for dig og din familie i jeres egen feriebolig i Umbrien eller Toscana.

Madlavningskursus i din feriebolig i Italien ?

Villaen er bestilt og familien er klar til den ultimative sommerferie, villa med privat pool eller en lejlighed på et agriturismo i fx. Toscana eller Umbrien. Når i er i landet med verdens skønneste køkken, hvorfor så ikke lære at lave maden, mens i er på ferie og gøre det til en familieevent? Du kan nu bestille en privat kok der kommer hjem til dig i din feriebolig og laver et madlavningskursus kun for Jer.

Derfor vil det være oplagt at bestille din helt egen kok, der kommer ud til din villa eller feriebolig og laver en hyggelig event for jer. Det eneste du skal gøre, er at bestille den hos os, og beslutte dagen og menuen, så klarer vi resten. Vi har en helt særlig aftale med Allessandro, der er kok som personligt kommer ud til jer, og medbringer alt det i skal bruge til måltidet. Så smøg ærmerne op og glæd dig til at lære at lave hjemmelavet pasta.

Privat kok eller madlavningskursus – kontakt os her

  Hvor kører kokken hen i Italien?

  Italien er et stort land, derfor er det nogle fysiske begrænsninger for, hvor Allessandro kan køre hen. Han opererer i området som du kan se på kortet her ved siden af. Der drejer sig om området det sydlige Toscana og Østlige Umbrien – helt præcist i firkanten mellem Città di Castello (Umbrien) til Montalcino (Toscana) og fra Bibbiena (Toscana) til Fabro (Umbrien). Bor du i en villa udenfor dette område, så skriv endelig også til os, for vi har andre samarbejdspartnere i Italien, der også kan tilbyde en privat kok.

  Er i mange, så kan vi godt lokke Allessandro til at køre længere væk.

  Privat kok i Italien
  madlavningskursus privat kok Italien

  Hvad er med i prisen på din private kok?

  Allessandros job består i at indkøbe ingredienserne der skal bruges til den menu i har bestilt. Herefter kommer han hjem til jer ca. 3 timer før middagen serveres, og så går i igang med at forberede måltidet. Når maden er klar, sætter i jer til bordet, og Allessandro serverer maden gerne ledsaget af en lille forklaring af hvad i skal spise, og endelig rydder han op efter maden.  Han kommer ud til både private villaer, agriturismoer, vingårde og almindelige ferielejligheder. 

  Allessandro har arbejdet som personlig og privat kok i mere end 5 år, og har dermed en god erfaring i at komme ud i nye køkkener og lave maden. Han kan også hjælpe med morgenmads arrangementer eller frokost- og firma arrangementer efter aftale.

  Hvilken menu kan din private kok lave?

  Herunder er hele menukortet (på engelsk), så undgår vi misforståelser.

  Madlavningskurser menuer

  Herunder er hele menukortet (på engelsk), så undgår vi misforståelser.

  COOKING CLASS MENU 1:
  – Appetizer – Eggplants rolls stuffed with pecorino cheese on
  tomato sauce;
  – First course – Tagliatelle with Tuscan ragu;
  – Desert – Tiramisu

  COOKING CLASS MENU 2:
  – Appetizer – Tuscan bruschetta with typical chicken liver sauce;
  – First course – Pici with aglione sauce (typical Tuscan fresh
  pasta with tomato and typical garlic sauce);
  – Dessert – Panna cotta with strawberry sauce.

  COOKING CLASS MENU 3:
  – Appetizer – Pappa al pomodoro (typical Tuscan dense soup
  with Tuscan bread, onion, basil and tomatoes);
  – First course – Ravioli stuffed with ricotta cheese and spinach
  with butter and sage sauce;
  – Main course – Roasted chicken with roasted potatoes.

  COOKING CLASS FISH MENU:
  – Appetizer – baked zucchini flowers stuffed with anchovies and
  mozzarella cheese;
  – First course – maltagliati with seafood;
  – Main course – sea bream or sea bass fillet al cartoccio with
  roasted potatoes.

  Priser på madlavningskursus

  For alle menuer er prisen:

  Voksne og børn op til 14 år 995 kr. pr. person
  For børn fra 6 op til 13 år 495 kr. pr. person
  Børn under 6 år: gratis

  Prisen inkluderer: tid til shopping (for kokken), ingredienser, kok til at forberede og servere middagen, ingredienser som i menuen ovenfor, rengøring af køkkenet, 0,5 liter vand og 1/4 flaske vin pr. person og cola eller fanta til børn. Der er det muligt at kombinere to menuer i den samme middag, hvis nogen ikke kan lide den valgte, men kun for mindst 4 personer.

  Transport og Kørsel er inkluderet, hvis i bor indenfor det område, som han opererer i (se kort), ellers kommer der et brændstoftillæg på 600 kr. for en returkørsel.

  Kokken ankommer 3 timer før den påkrævede middagstid, og madlavningskurset starter 30 minutter efter, at kokken er ankommet.

  madlavningskursus privat kok Italien

  Agriturismo'er i Toscana

  Tenuta La campana, Toscana
  Pris pr. nat fra630,-

  Tenuta la Campana – Asciano
  Toscana Italien

  Tenuta la Campana ligger pragtfuldt i bakkerne syd for Siena. Den klassiske toscanske herregård har masser af plads inde og ude, pool, restaurant, tennisbane og betagende udsigt