Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Rosada – Lucignano

Casa Rosada er et gammelt gårdhus der er alt du har brug for på din ferie til Toscana

Casa Rosada er en gammel bondegård, med en have, en opvarmet pool og et lille fitnesscenter. Kun en gåtur fra middelalderlandsbyen Lucignano. Et hus, der egner sig til en gruppe venner eller flere familier med børn.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Opvarmet pool

 • Kan huse op til 12 personer

 • Har fitnesscenter

Beskrivelse af Villa Casa Rosada – Lucignano

Casa Rosada er beliggende på landet i det sydlige Valdichiana, en middelalderlandsby, der stadig har bevaret sine originale elliptiske vægge. Kun 15 minutters gang til den storslåede by Porta San Guisto, hvor du kan finde restauranter og barer, hvor du kan nyde Chianina-oksekødet og den lokale rødvin.

Hvem vil ikke elske Lucignano? En lille juvel indesluttet i dens gamle og mægtige mure med historiske bygninger, Civic Museum, små pladser og kirker.

Villa Casa Rosada har 3 niveauer, inklusive et lille anneks i kælderen, hvor du kan finde det lille motionscenter, for dem der ikke kan undvære træning og kondition, selv i ferien.

Casa Rosada er fuldstændig indhegnet og har en velholdt have, hvor der er en swimmingpool, en grill, en veranda med borde og stole til udendørs spisning, og et bordfodboldbord til voksne og børn. Men højdepunktet i Villa Casa Rosada er uden tvivl muligheden for at opvarme swimmingpoolen mod et mindre tillægsgebyr. Hvis du er usikker på vejret, eller du vil have, at vandtemperaturen er varmere.

Indretningen af Casa Rosada

I stueetagen med indgang gennem den veludstyrede veranda med bord og stole til udendørs spisning, finder du en stue-spisestue med køkkenhjørne, sofaer og tv og et badeværelse med bruser.

På anden sal, med adgang både gennem en indvendig og udvendig trappe, er der en stue, et soveværelse med en lille dobbeltseng (1,50 m), et badeværelse med badekar, et soveværelse med 2 enkeltsenge (med mulighed for at slå sengene sammen). Ved adgang via intern trappe, finder du her et soveværelse med 2 enkeltsenge, et soveværelse med lille dobbeltseng (1,50 m) og et badeværelse med bruser.

Annekset kan tilgås via to trin og her ligger der en stue-spisestue med et køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et kontor med en enkeltseng og udtræksseng og et badeværelse med bruser. Går vi ned gennem en intern trappe finder vi fitnesscentret udstyret med en bænk, motionscykel og boksesæk.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Husdyr er ikke tilladt
Wi-Fi
Poolen er åben fra maj til september

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Opvarmning af pool 20 € pr. dag
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Fitnessrum
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.