Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Fosca – Lucignano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget velholdt og flot

 • Hyggelig by tæt på

 • Søde ejere byder dig velkommen

Denne dejlige villa med plads til otte personer ligger fredeligt og naturskønt på landet tre kilometer uden for den maleriske lille by Lucignano i det østlige Toscana. Her får du en velholdt villa med egen pool og (næsten) al tænkelig komfort. Scenen er lagt for en uforglemmelig ferie i Toscana.  

Villa Fosca ligger lyst og åbent på en blid bakkeskråning med flot udsigt over dalen. Du befinder dig her i en afslappet del af Toscana, hvor masseturismen ikke er kommet frem, skønt her er alt det, man tager til Toscana efter: vinmarker, olivenlunde, billedskønt landskab, pragtfuld mad samt utallige større og mindre byer, der oser af stemning og historie.

Velkommen til Villa Fosca

Villaen er af gennemført god kvalitet, og ejerne har forstået at holde alt smagfuldt i en stil, der passer for livet på landet. De bor for resten selv som naboer til Villa Fosca, men holder sig for sig selv, når de da ikke skal hilse jer velkommen, rense poolen i den tidlige morgenstund eller hjælpe jer med det ene eller det andet. Husk at spørge dem, om du må smage deres olivenolie: Den er pragtfuld!  

Mange fascinerende byer nær Villa Fosca

På en time kommer du til store, kendte byer som Siena, Arezzo og Montepulciano, men omegnen er også fuld af mindre, skønne byer, der bare venter på at blive opdaget og nydt. De velkendte byer skal naturligvis opleves, men glem ikke de små, hvis navne du knap nok kan udtale, for de har al den afslappede atmosfære, alle de små hyggelige spisesteder og de maleriske bygninger, som har set så uendelig meget gennem århundrederne.  

Stor have med pool

I den store have finder du på et dejligt solrigt sted din pool (12 x 6 meter, dybde 90-160 cm). Den er helt indhegnet, så hverken børn eller dyr falder i, og udstyret med parasoller og solsenge. Ved villaen har du udover bord og stole til måltider i det fri naturligvis også en grill. Her er rigtig god plads til både voksne og børn, også til de sidstes leg.     

Villa Foscas indretning

Villa Foscas 160 m2 ligger i to plan. Før du gør ind i stueetagen, finder du en stor overdækket veranda med bord og stole, som året rundt vil gøre måltiderne i det fri endnu mere behagelige og mindeværdige. Indenfor har du et køkken-alrum (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, køleskab med fryser og opvaskemaskine) med pejs, stor stue med pejs, langbord og sovesofa til to personer samt et badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen har du udgang til en stor terrasse med udsigt til poolen.

På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med toilet, badekar og bruser samt et gæstebadeværelse med toilet og håndvask. Her er naturligvis wi-fi og vaskemaskine.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/5 – 18/9 2020

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder & poolhåndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Mindre kæledyr (skal bestilles) 5 € pr. dag
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo