I-Veroni-pool.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Rejser til Cypern

Feriehuse og villaer på Cypern

Solbeskinnede strækninger af hvidt sand og fantastisk blåt hav venter på dig på Cypern. Fra skyhøje bjerge til græsk mytologi og et lækkert Middelhavskøkken, venter på dig på din rejse til Cypern.

Spændende myter og legender omgiver de gamle skatte spredt ud over Cyperns landskaber. Kystlinjen er oversået med krystalklare bugter, og landets indre kan prale af tårnhøje bjerge, blomstrende enge og frodige skove. Mens du går på opdagelse på den store ø, kan du følge din næse til lækre restauranter serveret med den varme cypriotisk gæstfrihed.

Aktiv ferie på Cypern

Vandretur i Troodos-bjergene, cykl gennem de maleriske landsbyer og langs floderne på Cypern. Vandsport giver dig spænding, og dykning kan vise dig ukendte sider under havet som grotter, skibsvrag og et rigt dyreliv. Middelhavsklimaet sikrer strandvejr, der strækker sig fra maj til oktober. Hvis du besøger Cypern i de køligere måneder, kan du se frem til farverige landskaber til vandreture og sightseeing.

Strande på Cypern

Fra Blå Flag-strande til vilde kystklipper og afsidesliggende bugter er ferie på Cypern en strandelskers drøm.

Coral Bay er en populær base for familieferier med en gylden strand og roligt, klart vand. Lej parasoller, liggestole og vandsportsudstyr til en dag ved havet. Landsbyen er spækket med souvenirbutikker og spisesteder.

Ayia Napas Nissi-strand, der ofte er blandt Europas bedste, er en smuk kurve af uberørt hvidt sand omgivet af turkisblåt vand. Ved lavvande kan du gå over en sandbanke til den lille ø Nissi.

Hvis du elsker at spotte fly, er Mackenzie Beach tæt på lufthavnen og centrum af Larnaca. Denne dynamiske strækning byder på barer, restauranter, koncerter og aftenfester om sommeren.

For at få det ikoniske billede af Afrodites klippe skal du tage til Aphrodite Beach. Legenden fortæller, at den græske kærlighedsgudinde dukkede op af vandet her for at begynde sit liv som menneske.

Larnacas centrale strand, Finikoudes, er en Blå Flag-strækning med alt, hvad du behøver til en sjov dag i solen. Nyd vandsport, en park, en spillehal og omkring 600 meter sand oversået med liggestole.

De mere rolige strande på Cypern

Du kan også finde mere fredfyldte strande på din Cypern ferie.

Pak det vigtigste for at besøge Lara Bay på Akamas-halvøen, da du ikke finder nogen faciliteter herude. Denne smukke strand er en beskyttet yngleplads for havskildpadder i sommermånederne, så gå rundt i pagt med naturen.

Den afsondrede Paramali-strand ligger i et landligt område med appelsin- og citronplantager. Dette er et fantastisk sted til kitesurfing, og lektioner tilbydes på stedet. Du finder snacks i Paramali Village.

Den store bugt og det fine sand på Zapalo Beach hviler under Apollo Hylates helligdom i Limassol. Stejle klipper beskytter bugten mod vinde og giver hjem til rugende fugle.

Cape Greco er et eventyrland af kalkstenshuler og buer, der dekorerer det livlige blå Middelhav. Udforsk kystlinjen for at finde bugter og vige, og dyk derefter ned under havet med din snorkel for at opleve det rige dyreliv under vandet.

Et godt tip til din ferie!

Skal du være sikker på at få den rigtige bolig, der passer til dig og din familie. Så skal du ikke være bange for at du er for tidligt ude. Kontakt os gerne i oktober – november i året inden du skal rejse, så har du frit valg på alle hylder. Efter årsskiftet er mange af de mest populære ferieboliger udsolgte.