Firenze, Toscana

Husk din forsikring når du rejser

Hvilken rejseforsikring skal jeg have til Italien?

Du kan vælge mellem to typer rejseforsikring. Den ene er en afbestillingsforsikring, den anden er en rejseforsikring. Vi gennemgår de to typer herunder. 

Stay Local samarbejder med det anderkendte selskab Gouda Rejseforsikring, der har været en stor spiller på rejseforsikrings markedet i rigtigt mange år. Derfor er det helt trygt for dig at bestille dine rejseforsikringer gennem Stay Local når du rejser til Italien, eller andre lande. Du er godt dækket på dine rejser.

Hvordan bestiller jeg en forsikring?

Du kan bestille en forsikring enten i forbindelse med bestillingen af din feriebolig, eller direkte herunder på linket.

Hvad koster en rejseforsikring?

Rejseforsikringernes pris afhænger af hvor du skal hen, varigheden af din rejse, den dækning du vælger samt længden på rejsen. Du kan beregner din præcise pris på linket her på siden.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring koster ca. 6% af rejsens pris, og dertil lægges ca. 1,1% af rejsens pris i en statsafgift. Dvs. i praksis omkring 6,1-6,2% % af rejsens pris.

Hvad med EU’s blå sygesikringskort?

Uanset, at du har tegnet en rejseforsikring, så skal du altid medbringe det blå EU sygesikringskort.

Hvad med Corona virus?

Du kan læse om Stay Locals generelle afbestillingsregler, hvis du ikke kan tage på ferie i forbindelse med fx UM fraråder rejser til Italien.

Bestil afbestillingsforsikring

Du kan læse mere og bestille din afbestillingsforsikring her

Hvad er en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring er en forsikring du tegner når du bestiller din rejse. Den dækker en lang række ting der kan ske fra du bestiller rejsen, til du skal afsted. Det vil sige den dækker ikke under rejsen men fra du bestiller rejsen og indtil du ankommer til lufthavnen eller på anden måde påbegynder din rejse.

Eksempler på dækninger på afbestillings forsikringen:

  • Skilsmisser, ophør af samliv, død mm.
  • Sygdom eller tilskadekomst hos dig eller din rejseledsager
  • Hvis Udenrigsministeret fraråder indrejse på destinationen
  • Hvis du bliver opsagt fra dit arbejde
  • Forsikringen dækker også i flere andre tilfælde, som du kan læse mere om i forsikringsbetingelserne

Du er altså godt dækket ind. Du kan forsikre alle rejser op til en samlet pris af 200.000 kr. og der er ingen selvrisiko på forsikringen. For de præcise dækninger skal du læse policen fra Gouda. Prisen på denne forsikring er 6,25% af rejsens pris samt 1,1% til staten i statsafgift. Det bliver ca. 6,31% af rejsens pris du skal lægge oven i prisen.

Ved enhver skade skal du selv kontakte Gouda skadescenter.

Fuldstændige betingelser kan læses her.

Amalfikysten

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring der dækker dig og dine rejsefæller på din rejse. Forsikringen dækker det der sker på rejsen og under rejsen. Rejserne kan vare alt fra 1 dag op til 2 år. Vælger du en rejseperiode på under 30 dage, så kan det være en årsrejseforsikring er en billigere mulighed for dig. Du kan dog altid vælge en almindelig rejseforsikring, hvis du i stedet ønsker det.

Læs forsikringsbetingelserne her

Årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring dækker dig og evt. din hustand et helt år. Der er rigtigt mange der har tegnet en årsrejseforsikring gennem den sædvanlige indboforsikring. Hvornår har du sidst checket om det kan betale sig, fremfor den oftest bedre dækninger og konkurrencedygtige priser som en årsrejseforsikring gennem Gouda koster? En årsrejseforsikring dækker på alle dine rejser, gennem et helt år. Du må dog max. rejse i 30 dage i træk.

Læs forsikringsbetingelserne her

Ristoro del Cavaliere, Toscana