Firenze, Toscana

Husk din rejseforsikring når du rejser

Hvilken rejseforsikring skal jeg have til Italien?

Du kan vælge mellem to typer rejseforsikring. Den ene er en afbestillingsforsikring, den anden er en rejseforsikring. Vi gennemgår de to typer herunder. 

Stay Local samarbejder med det anderkendte selskab Gouda Rejseforsikring, der har været en stor spiller på rejseforsikrings markedet i rigtigt mange år. Derfor er det helt trygt for dig at bestille dine rejseforsikringer gennem Stay Local når du rejser til Italien, eller andre lande. Du er godt dækket på dine rejser.

Hvordan bestiller jeg en forsikring?

Du kan bestille en forsikring enten i forbindelse med bestillingen af din feriebolig, eller direkte herunder på linket.

Hvad koster en rejseforsikring?

Rejseforsikringernes pris afhænger af hvor du skal hen, varigheden af din rejse, den dækning du vælger samt længden på rejsen. Du kan beregner din præcise pris på linket her på siden.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring koster ca. 7% af rejsens pris.

Hvad med EU’s blå sygesikringskort?

Uanset, at du har tegnet en rejseforsikring, så skal du altid medbringe det blå EU sygesikringskort.

Hvad med Corona virus?

Du kan læse om Stay Locals generelle afbestillingsregler, hvis du ikke kan tage på ferie i forbindelse med fx UM fraråder rejser til Italien.

Hvad er en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring er en rejseforsikring du tegner når du bestiller din rejse. Den dækker en lang række ting der kan ske fra du bestiller rejsen, til du skal afsted. Det vil sige den dækker ikke under rejsen men fra du bestiller rejsen og indtil du ankommer til lufthavnen eller på anden måde påbegynder din rejse.

Eksempler på dækninger på afbestillings forsikringen:

Skilsmisser, ophør af samliv, død mm.

Sygdom eller tilskadekomst hos dig eller din rejseledsager

Hvis Udenrigsministeret fraråder indrejse på destinationen

Hvis du bliver opsagt fra dit arbejde

Forsikringen dækker også i flere andre tilfælde, som du kan læse mere om i forsikringsbetingelserne.

Du er altså godt dækket ind. Du kan forsikre alle rejser op til en samlet pris af 200.000 kr. og der er ingen selvrisiko på forsikringen. For de præcise dækninger skal du læse policen fra Gouda. Prisen på denne forsikring er 6,25% af rejsens pris samt 1,1% til staten i statsafgift. Det bliver ca. 6,31% af rejsens pris du skal lægge oven i prisen.

Ved enhver skade skal du selv kontakte Gouda skadescenter.

Fuldstændige betingelser kan læses her.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring der dækker dig og dine rejsefæller på din rejse. Forsikringen dækker det der sker på rejsen og under rejsen. Rejserne kan vare alt fra 1 dag op til 2 år. Vælger du en rejseperiode på under 30 dage, så kan det være en årsrejseforsikring er en billigere mulighed for dig. Du kan dog altid vælge en almindelig rejseforsikring, hvis du i stedet ønsker det. Skal du til Italien kan du nøjes med at få en rejseforsikring Europa, den dækker kun Europa. Den vil oftest være en billigere rejseforsikring, i forhold til en rejseforsikring der dækker hele verden.

Vi Samarbejder med Gouda Rejseforsikring, og du kan læse alle foirsikringsbetingelserne herunder.

Læs forsikringsbetingelserne her

Årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring dækker dig og evt. din hustand et helt år. Der er rigtigt mange der har tegnet en årsrejseforsikring gennem den sædvanlige indboforsikring. Hvornår har du sidst checket om det kan betale sig, fremfor den oftest bedre dækninger og konkurrencedygtige priser som en årsrejseforsikring gennem Gouda koster? En årsrejseforsikring dækker på alle dine rejser, gennem et helt år. Du må dog max. rejse i 30 dage i træk.

På samme måde som enkeltrejseforsikringen, så vil en årsrejseforsikring være billigere hvis du vælger en rejseforsikring for Europa fremfor en for hele verden. Det gælder naturligvis kun, hvis du ved du bliver indefor Europas grænser.

Læs forsikringsbetingelserne her

To typer rejseforsikringer

Toscana får

Afbestillingsforsikring

En Afbestillingsforsikring er en rejseforsikring der dækker fra du har bestilt din rejse, indtil du står i lufthavnen, eller på anden måde påbegynder din rejse.

Efterår i Toscana

Rejseforsikring

En rejseforsikring dækker når du er ude at rejse. Det vil sige fra din rejse er påbegyndt, og indtil du kommer hjem igen. Den dækker altså ikke inden du rejser.

Hvad er den billigste Rejseforsikring ?

Når du sammenligner prisen mellem rejseforsikringer så er der et par forhold du skal have med i tankerne.

Skal du ud at rejse mere end een gang i år ? 

Hvor skal du rejse hen?

Hvis du ved du skal afsted flere gange, det kan også blot være en kort ferie i en storby, som f.eks. Rom så vil det oftest være billigst at få en rejseforsikring der gælder hele året, en Årsrejseforsikring. Måske du også skal på skiferie til vinter? Så kan du vælge en årsrejseforsikring med et tilvalg på ski. Det vil oftest være en billig rejseforsikring, hvis du tager alle dine rejser og samler dem i en årsrejseforsikring.

Du kan købe din rejseforsikring her hos Stay Local, det eneste du skal gøre er at kontakte os.

Ferieboliger i Toscana

Pris pr. nat fra
2.586,-

Villa Casa Bella – Torrita di Siena
Toscana Italien

En smuk, stor villa med plads til 15 personer beliggende midt i de betagende bakker i det sydlige Toscana. Du får pool, wi-fi, tennisbane, masser af plads inde og ude samt en fantastisk udsigt