Amalfikysten vandretur aktiv ferie i italien 8 dage

Aktiv ferie i Italien

Der er mange muligheder for aktiv ferie i Italien

Vores autentiske oplevelsesrejser udforsker Italiens seværdigheder og kultur med en indkvartering, der balancerer komfort og beliggenhed. Rejser du med i en gruppe er vores gennemsnitlige gruppestørrelse kun 12 personer. Det er en perfekt størrelse til at møde nye mennesker og virkelig at få oplevet den lokale kultur og natur, noget som store grupper på 25-30 personer slet ikke kan. Vi har lokale guider med overalt, de kender området og læser ikke op af en guidebog. Du kan også på en lang række af vores ture rejse på egen hånd, så får du kort og udstyr leveret til start adressen, baggagen bliver flyttet for dig og du skal kun nyde turen. Alle vores guider taler engelsk.

Italien er kendt for sin enestående blanding af vidunderlige landskaber, rig kulturhistorie, fabelagtig mad og vin og selvfølgelig for sine venlige og udadvendte mennesker.

Aktive ferier kan også ske uden guide, så får i et færdigt program og kan opleve turen i jeres eget tempo.

Italien er en ideel destination for en cykelferie med smuk og varieret natur.

Skiferier

Se alle Skiferier

Skiferier hos vores søsterbureau GoSkiing

Inspirationsvideo fra en af vores aktiv ferie samarbejdspartnere. Husk lyd

Uforglemmelige oplevelser

Oplev både de kendte og
de ukendte steder på din tur

Professionelle lokale guider

Udvalgt på grund af deres store lokale kendskab, og deres passion til at gøre netop din rejse uforglemmelig.

Egen hånd eller små grupper

Gennemsnits størrelse på grupper er 12 personer, eller rejs på egen hånd.

Bæredygtige rejser

Vi udvælger alle leverandører selektivt, for at lave dem så bæredygtige som muligt.

Aktiv ferie i Italien

Rejse med en mindre gruppe, og mød andre mennekser fra andre lande, eller tag en aktiv ferie på egen hånd, det kalder vi selv-guided. Du kan gå på Amalfikysten, eller cykle i Toscana eller noget helt tredje. Italien kan det hele, både i nord og syd. Du kan tilmed kombinere en aktiv ferie med nogle flere dage så du kan slappe af fx på en agriturismo bagefter.

Vores ture tilbyder en bred vifte af oplevelser overalt i Italien, men nogle af højdepunkterne inkluderer:

Aktiv ferie på Amalfikysten

Kør til den smukkeste kyststrækning i verden. De naturskønne vandrestier er populære blandt vandrere og omfavner den maleriske kystlinje og belønner vandrere med en betagende udsigt ud til havet. Vores populære Amalfi-kystvandring i lille gruppe inkluderer ‘Gudernes Sti’ samt en vandretur med udsigt til vulkanen Vesuv og en tur til øen Capri. Hvis du foretrækker at gå på egen hånd, tilbyder vi en tur på egen hånd på Amalfikysten – vi organiserer logistikken og giver dig kort til en stressfri ferie.

Besøg den smukke Amalfikyst og den imponerende bugt ved Napoli på denne selv-guidede vandreferie. Tilbring dagene med at gå på den smukke ø Capri og langs den fantastiske kyststi "Sentiero degli Dei" (Gudernes sti) til Positano.

Pris pr. nat fra1.057,- VÆLG

Aktiv ferie i Apulien – Puglia

Placeret på ‘hælen’ i Italien er Apulien, eller på Italiens “Puglia” kendt for sine hvidkalkede bjergbyer og unikke trulli huse – tørre hvide stenhytter med koniske tage. Det er også et af de bedste steder at besøge, hvis du er på udkig efter lækker traditionel syditaliensk mad. Uanset om du vælger en vendre- eller en cykeltur i Apulien, vil mad og drikke være et omdrejningspunkt i rejseplanen. Fra pastafremstillingskurser og smag på olivenolie, til oste- og vinoplevelser, du er garanteret at få tilfredsstillet smags- og lugtesanserne.

Aktiv ferie på Sicilien

Sicilien er Middelhavets største ø, lige ved siden af selve ​​Italien. Øen er kæmpe stor, og du skal ikke forvente at kunne opleve det hele første gang. Sicilien er hjemsted for fængslende antikke græske ruiner og det mægtige vulkan Etna, Europas højeste og mest aktive vulkan. Hvis du er til histori, skal du tilbringe en uge på at udforske de historiske steder på Sicilien, inklusive den imponerende Tempeldal, på den populære klassiske Sicilien-tur. Eller vores to-ugers antikke Sicilien-rejse, der dækker mere af øen inklusive Neapolis arkæologiske zone.

Vi tilbyder også en meget spændende vulkansk vandretur med vores vulkanolog guide Luca Cosma. Du vandrer rundt på toppen af ​​Etna-vulkanee og blandt (udtørrede) lavastrømme og besøger den øen Stromboli, der er en del af de Æoliske øer, for at se den vulkanske aktivitet om natten – et syn, du helt sikkert aldrig vil glemme. Du kan også tage næsten den samme vandretur, bare som selv-guided, her styrer du mere selv tid og sted, og følger dit egen tempo. Læs mere her.

Sicilien og de Æoliske øer

For familier kunne den turen Aktiv familieferie på Sicilien med masser af spændende aktiviteter være en mulighed. Gå på skråningerne af vulkanen Etna, bo i et trætelt, ro havkajak, klatre, snorkle og lær at forberede pasta og gnocchi – der er så meget pakket ind i denne uges lange tur, og det er perfekt til teenagere og andre der skal have en tur med mange oplevelser.

Aktiv ferie i Toscana

Tag til det centrale Italien for den berømte udsigt over de bølgende bakker fyldt med vinmarker og Middelalderbyer spredt rundt i området. Vi tilbyder vandreture i Toscana, hvor du kommer til at vandre gennem fredelige landskaber og bølgende bakker og nyde den lokale vin fra de lokale vinbønder. Vores ”De gemte vandrestier i Toscana”-tur vil du bo på en familiedrevet bondegård (en Agriturismo) i den fantastiske Garfagnana-dal og komme til at gå i bjergkæden Appeninerne. Alternativt kan du vælge at udforske vores ”Cykelferie i Toscana” tur på to hjul, der fører dig fra fra Pisa til Firenze.

Eller vær med på vores ”Aktivitets- og Adventure familieferie” for at prøve kajak, vandring, trætops zip lines, kanoer og meget mere dine børn. Plus at du kommer til at gå langs den fantastiske Cinque Terre kyst med dens naturskønne klippekyster charmerende kystbyer. Toscana har rigtigt mange muligheder, også selvom du er ude efter 1-dags oplevelser.

Aktiv ferie omkring de nordlige Italienske Søer

Oplev de naturskønne italienske søer i nord til fods eller på cykel. Vi tilbyder mindre grupperejser som fx vores Comosøen vandretur og Cykeltur i Dolomitterne, Gardasøen og Venedig. Eller du kan vælge at opdage søerne uden en gruppe og gør det selv, enten som en vandre- eller en cykelferie.

Solo ferie i Italien – rejs alene sammen med andre

Alle vores ferier i grupper, er velegnede til solo eller single rejsende. Cirka halvdelen af ​​vores kunder der deltager i gruppe rejser, rejser solo, så der er en stor sandsynlighed for at du ikke er den eneste solo rejsende. Vores små gruppeture tilbyder store muligheder for at møde ligesindede rejsende og dele dine oplevelser.

Selv-guidede ture på egen hånd

Hvis du ikke har lyst til at rejse med en gruppe, tilbyder vi også aktiv ferie på egen hånd, hvad enten det er vandreferie eller cykelferie i Italien. Så uanset om du har lyst til at gå ved Cinque Terre eller cykle på Sicilien, vi tager os af alle detaljerne, fra indkvartering og transport til ruter og kort. Her kan familien virkelig være sammen.

Cykelture på egen hånd eller i små grupper med guide

Italien er en ideel destination for en cykelferie med smuk og varieret natur. Fra de alpine enge i Dolomitterne og den dramatiske kystlinje Cilento og Amalfi til Middelhavsøerne Sicilien og Sardinien er der masser at udforske på cykel. Og selvfølgelig er der lækker mad og drikke der skal smages mellem cyklingen!

Vi tilbyder både små grupper og cykelture på egen hånd i Italien. På en lille grupperejse ledes du af en lokal engelsk talende turleder og rejser med en gennemsnitlig gruppe på 12 cyklister. Eller du kan vælge en tur på egen hånd – vi tager os af detaljerne som indkvartering og transfer, så du behøver bare at dukke op og følge den cykelrute, vi har sat.

Vandreture på egen hånd eller i små grupper med guide

Italien er kendt for sin enestående blanding af vidunderlige landskaber, rig kulturhistorie, fabelagtig mad og vin og selvfølgelig for sine venlige og udadvendte mennesker.

I nord er de italienske alper lige så storslåede som deres franske, schweiziske og østrigske kolleger, med sne året rundt og imponerende gletschere, der løber ned af siderne. Ture i Mont Blanc (eller i italiensk ‘Monte Bianco’) -regionen inkluderer normalt dage i Italien såvel som Frankrig og Schweiz.

Hvis du leder efter udfordrende vandreture i de høje bjerge, er der adskillige valg i de italienske alper, herunder de spektakulære, lyse sølvdolomitter i nordøst. Dolomitterne er berømte for deres uklare kalkstensklipper og spir, der gør dem til en af de meste spektakulære bjergtoppe i Europa. Dolomitterne tiltrækker vandrere og klatrere fra hele verden.

Nyttige links til din forberedelse af din aktive ferie i Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
DVL – Dansk Vandre Laug
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien