I-Veroni-beliggenhed.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Om Stay Local

God service og lokalkendskab på rejsen

Stay Local er et lille, specialiseret rejsebureau – et italiensk rejsebureau i København. Når vi skriver italiensk rejsebureau, så er det der vi startede i 2018. Siden er der kommet nye og spændende destinationer til som fx Madeira og Irland. Med tiden kommer der endnu mere, men man skal jo som bekendt gøre det man er god til – og i Europa er det primært Italien samt Middelhavslandene. Ambitionen er at kunne levere private villaer og hyggelige vingårde, og andre spændende overnatningssteder i flere dele af verden. Det er en ferieform, vi selv syntes er helt fantastisk.

Ambitionerne er høje, når det kommer til serviceniveau og personlig betjening, for vi vil ikke bare være endnu et anonymt onlinebureau, vi vil være dem, du vender tilbage til gang på gang for at få den helt specielle ferie med den gode historie. Derfor er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, også selvom du allerede har booket og gerne vil have lidt lokale tips. .

Vores største område er og bliver Toscana, men vi elsker naturligvis hele Italien, og det er målet, at vi med tiden vil udvide til andre skønne områder både i Italien og også med andre spændende destinationer – både de kendte og mindre kendte. Men for at give den bedste service, startede vi med Toscana i 2018, for produktet skal være i orden: vi vil ikke tilbyde dig noget, som vi ikke står 100% inde for. Derefter har vi udvidet, til også at have den for mange danskere ukendte region Le Marche, og de noget mere kendte regioner Sicilien og Campania, hvor Amalfikysten og den smukke by Sorrento kan findes. Men også regionerne Umbrien, Lazio, Apulien, Friuli og Lombardiet er kommet med. Lombardiet er i øvrigt der hvor der virkeligt skønne vindistrikt Franciacorta ligger – Italiens champangnedistrikt! Kontorets yndlingsboble er fra Franciacorta fra den lille vingård Al Rocol.

Mere end 50 års erfaring hjælper dig til den bedste ferie

Vi har en fortid i rejsebranchen til fælles, flere af os endda en fortid i samme rejsebureau. Lægger vi det hele sammen, bliver det til over 50 år, hvoraf vi i størstedelen har arbejdet med Italien og Middelhavsområdet, men også har haft afstikkere til Asien og USA. Nu har vi startet for os selv og taget alle vores erfaringer med os. Vi har visket tavlen ren og skriver nu på den med sikker hånd uden overflødige mellemregninger. Siden starten i 2018 har nogle fundet andre veje, mens andre nye er kommet til. Vi har stadigvæk det til fælles, at vi elsker at formidle rejser og opleve ukendte steder og tage tilbage til kendte steder. Flere af vores nørderier kan du læse om på vores blog, der løbende bliver opdateret og udvidet med nye artikler, om alt mellem himmel og jord – bare det er rejserelateret.

I 2023 overtog den ene af de tre stiftere Stay Local, der i dag nu er 100% ejet af Flemming. En af de andre stiftere er stadigvæk med, sammen med en par dygtige unge mennesker der er gode til at lave produktbeskrivelser og opslag på de sociale medier.

Vi er flyttet fra en stor, gammel villa med sætningsrevner, en overfyldt kælder og en forvokset have til et lille selvbyggerhus. Vi reparer ikke et utæt tag, vi får ikke nye vinduer, og vi forsøger ikke desperat at stoppe svampeangrebet: Vi bygger nyt fra grunden, som vi vil have det. Pladsen er mindre, det trygge er væk. Og komforten er ikke stor, men vi bestemmer selv, hvor bordet skal stå, og hvem vi vil have på besøg. Det er fantastiske, og det håber vi skinner igennem, når du taler om rejser med os. Det er hjerteblod for os.

Vores mål: Din næste ferie skal være din bedste ferie

Her får du ingen upersonlige hoteller eller charterresorts med 10 pools. Vores mål er at du skal udenom “Nikon-sporet” med turister, der tager selfies og spiser pomfritter. Her får du ingen bagstiv teenager der prøver at ryste nattens fest af sig, for at agere turistguide på den fælles bustur.

Nej, istedet for får du en ferie, hvor du oplever den lokale mad, de lokale mennesker og kultur helt tæt på. En ferie, som du helst aldrig glemmer. Det er vi sikker på, for vi ved at hemmeligheden bag den bedste ferie er den gode historie, den personlige kontakt og det, som er lidt ud over det sædvanlige.

Vi håber at du vil besøge os i vores nye virtuelle hus. Vi glæder os som små børn til at sende dig til Italien og mange andre spændende steder.

Toscana efterårsferie
Toscana landskab

Uden gode samarbejdspartnere dur det ikke

Tak til alle der hjælper os med at lave din bedste rejse til Italien. Uden gode og dygtige samarbejdspartnere, både i Italien, Danmark og enkelte udenfor Danmark, så dur det ikke.

Først og fremmest er alle billederne på vores hjemmeside, som ikke er taget af os selv, på vores rejser i Italien, udlånt af vores samarbejdspartnere eller Det Italienske Stats Turistbureau (ENIT). Du må derfor ikke kopiere dem uden vores accept.

Vores utrættelige samarbejdspartner på IT fronten Virtuly, uden dem, ingen hjemmeside.

Når vi lejer biler ud gør vi det oftest gennem en af Europas største biludlejningssøgemaskiner Autoeurope, Det giver en sikkerhed for dig, at vores billeje priser altid er de skarpeste og du finder oftest ikke billigere priser andre steder. Der er den yderligere fordel med AutoEurope, at man kan ringe til dem. De har et ret fornuftigt support center til deres kunder – og det er både os og dig.

Vores hjemmeside opdateres løbende så kig forbi igen.

Linksdk dansk indeks og søgeside

Har du brug for SEO hjælp til din hjemmeside, så prøv at kigge lidt på Morningscore. Det er et dansk værktøj som er meget intuitivt at arbejde med. Tilmeld dig til Morningscore her og få rabat på dit abonnement. En af vores ejere nørder lidt med det i fritiden, så har du brug for hjælp, så kontakt Flemming.

Miljøvenlige rejser
Miljøvenlig pakning

Vi tænker på miljøet

Mange tænker nok, at rejsebureauer ikke er specielt miljø venlige, men det er bestemt ikke korrekt.

Rigtigt mange af vores samarbejdspartnere i Italien, sørger for fx at sortere deres affald. Italien har i mange år haft sortering er affald, typisk med en række forskellige affaldscontainere til de forskellige typer af affald.

Vi har også en række hoteller og ferieboliger, der markedsfører sig med ECO Friendly. Det betyder ikke, at de kører en 100% økologisk produktion, men at de tilnærmer sig det. Der er også enkelte steder der er 100% økologiske, incl. nogle af de landbrug vi har til rådighed, hvor selve landbrugsproduktionen er omlagt til økologisk drift. Vi har samlet det vigtigste under emner bæredygtige ferier.

Hvad gør vi så selv for at være miljøvenlige?

Vi gør meget. Først og fremmest så printer vi ikke noget ud. Al vores korrespondance til dig som kunde hos Stay Local gøres elektronisk. Vores rejsebeviser, fakturaer, tilbud med videre er alt sammen elektronisk. Har du brug for at printe noget ud, er det selvfølgelig dit valg, men du behøver det ikke. Det er nok at vise din mobiltelefon med vores bestillingsbekræftelse.

Du behøver heller ikke bruge et vejkort, som man gjorde i gamle dage. På alle vores steder er der på hjemmesiden en Google Maps visning som du kan kopere over til din mobiltelefon. Google Maps kan vise forkert, men med den i hånden og en god portion sund fornuft nede på de italienske grusveje, så er det nu lykkedes for os selv at finde stederne alle gange.

Vi håber, du værdsætter de initiativer som vi laver. Har du selv ideer til hvor vi kan forbedre os, hører vi gerne fra dig.

Ferieboliger i Toscana

Pris pr. nat fra
1.315,-

Villa Fosca – Lucignano
Toscana Italien

Dejlig villa med privat pool og plads til 8 personer, beliggende fredeligt og naturskønt på landet tre kilometer uden for den maleriske lille by Lucignano i det østlige Toscana
Pris pr. nat fra
1.911,-

Villa og Agriturismo Casavecchia – Castiglion Fibocchi
Toscana Italien

Villa Casavecchia Toscana
Betagende udsigt og uspoleret natur. En betagende udsigt, en ældgammel følelse af fred og uspoleret natur sammen med det høje niveau af komfort gør Villa Casavecchia til den ideelle villa for dig som ønsker at tilbringe en afslappende ferie i Toscana.
Pris pr. nat fra
1.367,-

Agriturismo il Poderino – Siena
Toscana Italien

Agriturismo Il Poderino, Toscana
Vin og elskelige ejere Dette gamle landsted ligger så smukt, at jeg kommer til at smile bare ved at tænke
Pris pr. nat fra
750,-

Fattoria Pogni – Marcialla*
Toscana Italien

Luksus-agriturismo med perfekt central beliggenhed midt i Toscana! Vingårdens lækre lejligheder er udstyret med aircondition, poolen er åben året rundt, og her er tennisbane. Alt er af bedste kvalitet her!
Pris pr. nat fra
944,-

Villa Cerretini – Montepulciano
Toscana Italien

Villa Cerretini, Toscana
Villa Cerretini er et typisk Valdichiana-bondehus i klassiske røde mursten, beliggende ved den kendte Toscanske by Montepulciano
Pris pr. nat fra
1.140,-

Torraccia di Chiusi – San Gimignano 
Toscana Italien

Alt er smukt og smagfuldt på Torraccia di Chiusi. Her leves drømmen om det gode liv på landet i Toscana fuldt ud med restaurant, pool, aircondition og omgivelser, du vil drømme dig tilbage til
Pris pr. nat fra
1.521,-

Villa il Poggiarone – Montepulciano
Toscana Italien

Villa il Poggiarone, Toscana
Stor villa med plads til 14 personer beliggende i bakkerne kort fra vinbyen Montepulciano. Her får du masser af udsigt, privat pool, wi-fi og fuldkommen fred fra den pulserende verden

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien