Stay LocalStay Local
Glemt password?

Om Stay Local

Italiensk Rejsebureau i København – og meget mere

Stay Local er et lille, specialiseret rejsebureau – et italiensk rejsebureau i København, eller rettere i Valby lige udenfor selve København. Når vi skriver italiensk rejsebureau, så er det der vi er startet. Med tiden kommer der mere end kun Italien, men man skal jo som bekendt gøre det man er god til – og det er Italien for vores vedkommende.

Ambitionerne er høje, når det kommer til serviceniveau og personlig betjening, for vi vil ikke bare være endnu et anonymt onlinebureau, vi vil være dem, du vender tilbage til gang på gang for at få den helt specielle ferie med den gode historie.

Vores hjertebarn er Toscana, men vi elsker hele Italien, og det er målet, at vi med tiden vil udvide til andre skønne områder både i Italien og også med andre spændende destinationer – både de kendte og mindre kendte. Men for at give den bedste service, startede vi med Toscana, for produktet skal være i orden: vi vil ikke tilbyde dig noget, som vi ikke står 100% inde for. Derefter har vi udvidet, til også at have den for mange danskere ukendte region Le Marche, og de noget mere kendte regioner Sicilien og Campania, hvor Amalfikysten og den smukke by Sorrento kan findes.

Vi har en fortid i rejsebranchen til fælles, flere af os endda en fortid i samme rejsebureau. Lægger vi det hele sammen, bliver det til over 50 år, hvoraf vi i størstedelen har arbejdet med Italien. Nu har vi startet for os selv og taget alle vores erfaringer med os. Vi har visket tavlen ren og skriver nu på den med sikker hånd uden overflødige mellemregninger. Siden starten er flere kommet til, men stadigvæk det til fælles, at vi elsker at formidle rejser og opleve ukendte steder og tage tilbage til kendte steder.

Vi er flyttet fra en stor, gammel villa med sætningsrevner, en overfyldt kælder og en forvokset have til et lille selvbyggerhus. Vi reparer ikke et utæt tag, vi får ikke nye vinduer, og vi forsøger ikke desperat at stoppe svampeangrebet: Vi bygger nyt fra grunden, som vi vil have det. Pladsen er mindre, det trygge er væk. Og komforten er ikke stor, men vi bestemmer selv, hvor bordet skal stå, og hvem vi vil have på besøg.

Vi håber at du vil besøge os i vores nye virtuelle hus. Vi glæder os som små børn til at sende dig til Italien!

Toscana landskab

Uden gode samarbejdspartnere dur det ikke

Tak til alle der hjælper os med at lave din bedste rejse til Italien. Uden gode og dygtige samarbejdspartnere, både i Italien, Danmark og enkelte udenfor Danmark, så dur det ikke.

Først og fremmest er alle billederne på vores hjemmeside, som ikke er taget af os selv, på vores rejser i Italien, udlånt af vores samarbejdspartnere eller Det Italienske Stats Turistbureau (ENIT). Du må derfor ikke kopiere dem uden vores accept.

Vores utrættelige samarbejdspartner på IT fronten BIT Digital, uden dem, ingen hjemmeside.

Når vi lejer biler ud gør vi det oftest gennem en af verdens største biludlejningssøgemaskiner Cartrawler, Det giver en sikkerhed for dig, at vores billeje priser altid er de skarpeste og du finder oftest ikke billigere priser andre steder.

Vores hjemmeside opdateres løbende så kig forbi igen.

Linksdk dansk indeks og søgeside

Få en gratis e-bog om maden i Toscana

Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

– i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt