Stay LocalStay Local
Glemt password?

Om Stay Local

Stay Local er et lille, specialiseret rejsebureau med tre ansatte – Lino, Flemming og Puk. Ambitionerne er høje, når det kommer til serviceniveau og personlig betjening, for vi vil ikke bare være endnu et anonymt onlinebureau, vi vil være dem, du vender tilbage til gang på gang for at få den helt specielle ferie med den gode historie.

Vores hjertebarn er Toscana (især hvis du spørger Lino), men vi elsker hele Italien, og det er målet, at vi med tiden vil udvide til andre skønne områder – både de kendte og mindre kendte. Men for at give den bedste service, har vi valgt at starte med Toscana, for produktet skal være i orden: vi vil ikke tilbyde dig noget, som vi ikke står 100% inde for.

Vi tre har en fortid i rejsebranchen til fælles, endda en fortid i samme rejsebureau. Lægger vi det hele sammen, bliver det til over 50 år, hvoraf vi i størstedelen har arbejdet med Italien. Nu har vi startet for os selv og taget alle vores erfaringer med os. Vi har visket tavlen ren og skriver nu på den med sikker hånd uden overflødige mellemregninger.

Vi er flyttet fra en stor, gammel villa med sætningsrevner, en overfyldt kælder og en forvokset have til et lille selvbyggerhus. Vi reparer ikke et utæt tag, vi får ikke nye vinduer, og vi forsøger ikke desperat at stoppe svampeangrebet: Vi bygger nyt fra grunden, som vi vil have det. Pladsen er mindre, det trygge er væk. Og komforten er ikke stor, men vi bestemmer selv, hvor bordet skal stå, og hvem vi vil have på besøg.

Vi håber at du vil besøge os i vores nye virtuelle hus. Vi glæder os som små børn til at sende dig til Italien!

Lino-Stay Local

Lino Vogt

Først i en moden alder tog jeg konsekvensen af, at mine forældre havde givet mig et italiensk navn. De var så inspirerede af deres sommerferier i Italien, at det gik ud over mig. Jeg gav mig til at lære italiensk. Det blev så til et par år ved universiteterne i Siena og Firenze samt en længerevarende uddannelse herhjemme. Allerede i studietiden begyndte jeg at arbejde som rejseleder for grupper i Italien, og efter et intermezzo som gymnasielærer (I må selv gætte faget) vendte jeg atter tilbage til rejsebranchen, naturligvis med Italien som arbejdsfelt.

Det er sandt, at jeg har en forkærlighed for Toscana, hvor jeg første gang satte de dengang meget små fødder som tre måneder gammel. Jeg har imidlertid rejst i næsten hele Italien, og ud over Toscana så kender jeg også Venezia, Rom og Napoli usædvanlig godt. Men jeg har heller ikke svært ved at tale med om Gardasøen, det nordlige Adriaterhav, Piemonte, Apulien, Campania, Sicilien eller… kun Milano undgår jeg helst at tale om.

Jeg rejser dog også gerne så uendelig mange andre steder inden for, hvad de i forsikringsbranchen kalder ”Udvidet Europa”, især Nærøsten har min kærlighed med dens ældgamle kultur, store gæstfrihed og nysgerrighed over for os fremmede.

Men lad os tale om Toscana!

Puk Magnussen

Jeg er bidt af en gal globetrotter, og jeg får det fysisk dårligt, hvis jeg kommer hjem fra en rejse, uden at have den næste på plads. Øst og vest er lige dejlige, men jeg ender altid med at drømme mig tilbage til Italien, og jeg kommer der mindst to gange årligt – det er og bliver mit favoritland at rejse i. Kombinationen af maden, kulturen, naturen og middelalderhistorien er for mig noget nær perfektion. Toscana er nok favoritten, men det at vælge en favoritregion er som at vælge hvilket jordbær, der er sødest – de smager alle vidunderligt.

Jeg er uddannet inden for lidt af hvert, som markedsføringsøkonom og bachelor i spansk og amerikanske studier – det var dengang man kunne tillade sig at tage en interesseuddannelse. Men arbejdslivet har taget en drejning mod det grafiske, og jeg har således arbejdet med marketing og grafisk design på to forskellige rejsebureauer, inden jeg valgte at starte selv med de to unge herrer.

Hvis du har spørgsmål til hjemmesiden, vores markedsføring og lignende, er det mig du skal kontakte.

Puk - Stay Local
Flemming - Stay Local

Flemming Handberg

Min rejse ind i rejsebranchen startede egentlig ved en tilfældighed, jeg skulle have et elevjob efter handelsskolen, og dem der bed på var et rejsebureau. Jeg har taget hele turen rundt indenfor økonomi, IT (det hed EDB dengang jeg startede), organisation, ledelse, salg af rejser, produktion af rejser og meget mere – og i snart sagt alle typer af rejsebureauer – og endte med produktion og salg af Europarejser med ekstra fokus på Italien.

Hjertet er modnet med alderen og for små 10 år siden fandt jeg ud af at man faktisk ikke behøver at rejse til den anden ende af jorden for at finde et sted, der i den grad tiltaler mig som Italien: Kulturen, maden, vinen, klimaet og helt enkelt bare italienerne og deres (vanskelige) sprog. Jeg har rejst mange steder i Italien, men favoritten er Sicilien med de smukke strande, den dramatiske natur, en imødekommende lokalbefolkning og et fantastisk Middelhavskøkken – hvor de bestemt ikke glemmer kagerne.

Jeg tager dog også gerne ture i andre dele af Italien, og de andre Middelhavslande som Grækenland og Frankrig er heller ikke glemt i rejsekalenderen.

Få en gratis e-bog om maden i Toscana

Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

– i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt