Villa i Toscana

Bestil Rejse

Send en forespørgsel

Du er mere end velkommen til at sende en forespørgsel til os. Brug formularen her ved siden af, eller kontakt os via mail eller telefon.

Borgo La Casaccia, Toscana

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD

  Sådan bestiller du en rejse

  Bemærk: Du skal først betale for rejsen når du har fået besked på at rejsen er bekræftet.

  Det er hurtigt og nemt at bestille en rejse.

  For at bestille en rejse skal du igennem disse enkle trin:

   1. Hvis du skal til Italien finder du din feriebolig i søgebaren. et kan du gøre fx. ved hjælp af søge boksen øverst på siden. Her skriver du ankomst- og afrejsedag samt antal personer.
   2. Næste trin er lidt om dig. Brug fx formularen der er til højre på alle sider. Der er mulighed for at skrive en kommentar til os. Det kunne være du ønsker en ekstraseng til et barn eller bestille en kok eller andet. Læs evt. vores persondata politik. Den findes på under tab’en på vores side om handelsbetingelser.
   3. Ønsker du at tegne en afbestillingsforsikring, som dækker dig og dine medrejsende i den periode der går fra bestilling af rejsen til i skal afsted. Der dækkes fx. sygdom, dødsfald eller fx arbejdsløshed. Skriv det i kommentar feltet, så kontakter vi dig – for så skal vi have navne og fødselsdatoer på alle rejsende. Prisen er ca 6& af rejsens samlede pris.
   4. Endelig trykker du bestil, og så er bestillingen hos os. Du får en mailbekræftelse med det samme.
   5. Når vi har modtaget din bestilling sender vi den straks videre til vores samarbejdspartnere og hvis den ønskede feriebolig er ledig, modtager du en faktura samt en bekræftelse. Vi forsøger altid at svare dig så hurtigt som muligt og senest indenfor 2 døgn. Er boligen ikke ledig, hører du naturligvis også fra os – samtidigt med forslag til alternative ferieboliger.
   6. Når du modtager fakturaen er der anført et depositumsbeløb der skal betales med det samme via bankoverførsel.

  Hvis du gerne vil have hjælp til at finde din feriebolig i Italien, hvad enten det er en hyggelig Agriturismo i Toscana, eller en Villa i Toscana eller en feriebolig i en af de andre smukke regioner i Italien, så er du mere end velkommen til at sende os en mail, ringe eller fange os på chatten – eller bruge vores kontakt Stay Local side.

  Populære ferieboliger i Italien

  Bo i dit eget feriehus og oplev Italien med fuldstændig frihed.

  Villa-Mandorlo Toscana Italien
  Pris pr. nat fra3.426,-

  Villa Mandorlo – Arezzo
  Toscana Italien

  Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård

  Pris pr. nat fra2.961,-

  Villa Scianellone – Torrita di Siena*
  Toscana Italien

  Vi du have højeste kvalitet til rimelige penge, er Villa Scianellone med 11 sovepladser valget. Her er så smukt både indendørs og udenfor, og så bor du perfekt for udflugter i vidunderlige Toscana

  Villa Casale Lorenzo, Toscana
  Pris pr. nat fra1.596,-

  Villa Casale Lorenzo – Subbiano
  Toscana Italien

  Villa Casale Lorenzo byder dig velkommen med sine 10 sovepladser og al mulig komfort, inkl. aircondition, wi-fi og rigtig stor pool. Du bor her i en dejlig del af Toscana, hvor turisterne er få, luften er frisk, og autenticiteten stadig allestedsnærværende

  Hold ferie på en vingård i Italien

  Pris pr. nat fra412,-

  Il Casale – Limite sull’Arno
  Toscana Italien

  Smuk udsigt og fredfyldte omgivelser kendetegner Il Casale, der ligger med sin lækre store pool og velholdte lejligheder (til få penge) øst for Firenze

  Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

  ENIT – det italienske statslige turistbureau
  Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
  Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien