I-Veroni-pool.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Rejser til Frankrig

Feriehuse og villaer i Frankrig

Ligesom i Italien, hvor der er lækre villaer, så er der også villaer – eller blot feriehuse i Frankrig.

Vi har et lille udvalg samlet til dig, fra en af vores samarbejdspartnere. Du kan bestille dem online her på hjemmesiden.

Kør selv ferie til Frankrig

Frankrig – rejser for alle sanser

Frankrig er så stort og så varieret et land, at det kan være svært at beskrive med få ord. De mange regioner har hver sit særkende, lige fra det grønne Normandiet i nord til lavendellandet Provence i syd. Én ting er sikkert, på en rejse til Frankrig bliver alle sanser tilfredsstillede.

Mange ferie muligheder i Frankrig

Hvad enten du er til vinterferie, storbyferie, sommerferie, efterårsferie, forårsferie eller noget helt sjette, kan du finde den perfekte ferie i Frankrig. De storslåede Alper står klar enten med kobjælder eller skilifte, Bretagne med sin mystiske skønhed, crepes og æblebrændevin, Alsace med de gamle bindingsværkshuse og kølig Riesling, skønne Provence med lavendel og Mont Ventoux, Languedoc-Roussillon med middelalderbyer, vinland og strande, og selvfølgelig Paris med historie, kultur og kærlighed. Vil du opleve den ultimative skønhed, skal du tage til Korsika, der på samme tid er rig på historie, spændende byer og et guddommeligt smukt landskab.

Vi kommer ikke udenom maden og vinen i Frankrig

To ting Frankrig især er berømt for, er selvfølgelig maden og ikke mindst vinene! Fra Bordeaux til Bourgogne, Champagne, Riesling, Châteauneuf-du-Pape, Côtes du Rhône og brændevinene Calvados og Cognac. Alt dette akkompagneres af den smagfulde mad, som både dækker over de gode franske oste og pølser, den solide landkost med simreretter samt den forfinede kogekunst, som ligger til grund for Michelinguiden.

Et godt tip til din ferie!

Skal du være sikker på at få den rigtige bolig, der passer til dig og din familie. Så skal du ikke være bange for at du er for tidligt ude. Kontakt os gerne i oktober – november i året inden du skal rejse, så har du frit valg på alle hylder. Efter årsskiftet er mange villaer og de mest populære agriturismoer udsolgte.