Stay LocalStay Local
Glemt password?

Flybilletter til Italien

Flybilletter til Italien

Mange lufthavne i Italien har direkte forbindelser til både Øst- og Vestdanmark. Her er den samlede oversigt over alle fly ruterne og hvordan du finder de bedste flybilletter til Italien.

Vi elsker at rejse til Italien

Ferie i Italien er skønt. I Italien kan du  både tage på badeferie, enten ved søerne i nord eller ved kysten, på storbyferie, du kan bo i de bølgende, grønne landskaber eller blandt

Hvor i Italien skal du starte ferien?

 

Flybilletter til Italien

Nedenstående lufthavne i Italien har direkte flyruter fra København eller Billund. Bor du på Fyn eller i Syd- og Sønderjylland, kan du med fordel, se på flybilletter fra Hamburg og til Italien.

Pisa i Toscana
Firenze i Toscana
Bologna
Torino
Bergamo
Milano – både Malpensa og Linate
Catania på Sicilien
Palermo på Sicilien
Napoli i Campania
Olbia på Sardinien
Rom – både Fiumicino og Ciampino
Venedig

 

Flyselskaber der flyver til Italien

Der er en række flyselskaber der flyver til Italienske lufthavne fra Danmark. Herunder en liste, visse flyselskaber har fået deres egen side, da der er mange afgange fra Danmark. Der er kun medtaget direkte ruter. Langt de fleste europæiske flyselskaber har ruter med 1 stop fra Danmark til Italien. Se mere i fly søge boksen herunder.

SAS – Ruter til Rom, Milano, Bologna, Palermo, Napoli m.fl.
Norwegian – Ruter til Rom, Pisa, Catania m.fl.
Easyjet – Ruter til Milano m.fl.
Ryanair – Ruter til Rom, Bergamo, Bologna, Napoli m.fl.
Blueair – Sæsonrute til Torino
Vueling – Sæsonrute til Firenze

Fly fra Billund Lufthavn til Italien

Fra Billund Lufthavn er der følgende direkte forbindelser til Italien:

Billund – Pisa
Billund – Rom
Billund – Milano

Fra Billund Lufthavn er der også en lang række forbindelser med 1 stop et sted i Europa. Special kan fremhæves KLM der flyver fra Billund Lufthavn via Amsterdam til en perlerække af Italienske lufthavne. Vi vil nærmest påstå at KLM flyver til en lufthavn så du maksimum skal køre 2 timer til din feriebolig, uanset hvor den ligger i Italien.

Listen er ikke 100%, der bliver hele tiden ændret i ruter og tider, men vi følger med så godt vi kan.

Fly fra Københavns Lufthavn til Italien

Fra Københavns Lufthavn – Kastrup er der direkte forbindelser til Italien til alle de andre byer der er nævnt ovenfor.

Du skal være opmærksom på, at mange ruter, specielt til Syditalien, er sæsonruter. Det betyder at de kun flyver i en bestemt periode af året. Fx. flyves der til Catania på Sicilien fra ca. april til november.

Fra Københavns Lufthavn er der selvfølgelig også en lang perlerække af selskaber, der betjener stort se alle betydende lufthavne i Italien med forbindelser med 1 stop. Specielt i højsæsonen kan der være rigtigt mange penge at spare på en flybillet med 1 stop. Du kan ofte spare 500 – 1.000 kr. på at mellemlande i fx max 1-2 timer et sted i Europa. Er i 4 personer der skal have flybilletter til Italien, så kan det sagtens være en god post på feriebudgettet at spare. Så er der flere penge til is til børnene.

Listen er ikke 100%, der bliver hele tiden ændret i ruter og tider, men vi følger med så godt vi kan.

Villa med privat pool

Villa Agrirosa, Toscana
Pris pr. nat fra kr.1.814,-

Villa Agrirosa – Monte San Savino Toscana Italien

Villa Agrirosa ligger blandt vinmarker og oliventræer. Du får her en skøn villa med have, pool, masser af udendørsplads samt

Villa Fosca, toscana
Pris pr. nat fra kr.1.315,-

Villa Fosca – Lucignano Toscana Italien

Dejlig villa med privat pool og plads til 8 personer, beliggende fredeligt og naturskønt på landet tre kilometer uden for den maleriske lille by Lucignano i det østlige Toscana

Villa-Mandorlo Toscana Italien
Pris pr. nat fra kr.3.481,-

Villa Mandorlo – Arezzo Toscana Italien

Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård

Fly til Italien – hvilket fly til hvilke regioner ?

Når du rejser til Italien, kan du komme frem på mange måder. Den hurtigste er selvfølgelig at tage et fly. Fra Danmark er der mulighed for at flyve til mange italienske lufthavne, herunder Rom, Milano, Napoli, Bologna og 2 steder på Sicilien. Flyver du på ferie i Italien kan det være en fordel at leje en bil. Stay Local har et samarbejde med mange biludlejningsselskaber.

Der er flere faktorer, når du skal vælge hvilken lufthavn du skal flyve til, når du rejser til Italien. Først og fremmest afstanden mellem lufthavnen til dit feriebolig, og dernæst prisen på flybilletterne. Endelig er det også afgørende hvilke dage der flyves på. Herunder er en lille oversigt hvilken lufthavn der er nærmest i forhold til dit feriested:

Toscana: Pisa (direkte med Norwegian) og Firenze (direkte med Vueling) er oplagte, omend de oftest også er de dyreste at rejse til, specielt om lørdagen i højssæsonen. Dernæst Bologna (direkte med SAS og Ryanair), som ligger ca. 1 times kørsel fra Firenze. Skal du holde ferie i det sydlige Toscana, så overvej Rom (flere direkte muligheder).

Amalfikysten og Sorrento: Napoli (direkte med SAS og Ryanair) er naturligvis det oplagte valg, men er det fint med 2½ – 3 timers køretur så vælg Rom (flere direkte muligheder) der ofte er billigere og har bedre afrejsetidspunkter.

Marche: Bologna (direkte med SAS og Ryanair) er den oplagte lufthavn, men Rom kan også være en mulighed. Der er ca. 3 timers kørsel fra Rom til Marche.

Sicilien: Der er to lufthavne, Catania (direkte med Norwegian) og Palermo (direkte med SAS). Du skal være opmærksomme på afstandene, Sicilien er en stor ø, så skal du til det østlige Sicilien er Catania oplagt. Skal du til det norlige eller vestlige Sicilien så er Palermo tættest på.

Villa med privat pool

Casamare Gabicce Marche
Pris pr. nat fra kr.513,-

Residence Casamare Gabicce – Pesaro Marche Italien

Vil du gerne bo ved havet, men stadigvæk på et autentisk sted, så er Residence Casamara Gabicce lige stedet. Der findes ikke mange steder, som kan levere begge ting, nærhed til stranden og det hyggelige og dejlige sted som er virkeligt autentiske italiensk

Casa Lazarro, Toscana
Pris pr. nat fra kr.880,-

Casa Lazzaro – Siena Toscana Italien

Drømmebeliggenheden for en lejlighed, når du både vil nyde bylivet i Siena og kunne komme let omkring i omegnen med bil. Casa Lazzaro er en fantastisk hyggelig, lækker og velholdt lejlighed for to personer

Terme di Sorano, Toscana
Pris pr. nat fra kr.839,-

Terme di Sorano – Sorano  Toscana Italien

Terme di Sorano ligger i lille, frodige dal. Glæd dig til de komfortable lejligheder, flere poolområder, tennisbane, mountainbikes og udflugter til mange spændende byer

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Flyselskaber:

SAS

Norwegian

Vueling

Ryanair

EasyJet