Aktiv ferie
Stay Local Autentiske rejser

Mød Stay Local på rejsemessen Aktiv Ferie, der afholdes for 3. gang lørdag den 26. og søndag den 27. september 2020 i Lokomotivværkstedet i København. Kom og bliv inspireret til din næste rejse.

Kom og mød os på stand 27 på rejsemessen Aktiv Ferie 2020 i København.

Vi har alle mand på messen, og derudover har vi også allieret os med vores gode ven af huset Lone, der kender alt til vandreture på egen hånd på verdens smukkeste kyststrækning Amalfikysten. Lone har selv boet på Amalfikysten og derudover utallige ture til Italien både som ansat i et rejsebureau, som guide for grupper og bare som helt almindelig turist. Vi har også Ole med på standen. Ole står for Stay Locals nye produktområde skiferie i Italien, Frankrig og som noget nyt og spændende Andorra.

Kom og få en rejsesnak, hvad enten du er til sommer eller vinter, afslapning eller aktiv ferie. Herunder kan du også booke en tid hos os, så du er sikker på vi ikke er optaget, når du dukker op.

 

Vi glæder os til at se dig, du kan linke til vores Facebook begivenhed her.

Facebook

Forhåndsbestil 20 minutter med en rejsekonsulent – helt gratis

Du har muligheden for at booket et møde med en af vores rejsekonsulenter og få hjælp til din drømmeferie. Mødet er helt uforpligtende og du er ikke forpligtet til at købe noget som helst. Vi garanterer derimod, at vi er klar på det angivne tidspunkt, så du slipper for at stå i kø.

Køb din billet med rabat her!

Med dette link kan du købe billetter og få 50% rabat (normalpris for adgang til rejsemessen er 120 kr. pr. person ved køb af billet ved indgangen). Børn under 12 år kommer gratis ind i følgeskab med en voksen. Køb din billet med rabat her.

Bemærk venligst: Din entrebillet gælder én dag for én person. Ubenyttede entrebilletter kan ikke refunderes. Alle besøgende vil ved indgangen modtage et eksemplar af rejsemagasinet VAGABOND så længe lager haves. Når du bestiller en billet med 50% rabat, tilmelder du dig samtidigt til Stay Locals nyhedsbrev, der udkommer 1 – 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Rejseforedrag

Kom og hør vores spændende rejseforedrag om vandreferie på egen hånd på Amalfikysten, det foregår i sal B, søndag den 15. marts kl. 11:40 – 12:10.
Det er vandreguide og turistfører Lone Pedersen, der har mange års erfaring med vandreture i Italien og hun har gennem nogle år boet på Amalfikysten, og kommer der gerne flere gange pom året.

Åbningstider

Lørdag den 26. september fra kl. 10.00 – 17.00
Søndag den 27. september fra kl. 10.00 – 17.00

Hvor ligger Lokomotivværkstedet?

Lokomotivværkstedet. Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV. Link til Google Maps.

Lokomotivværkstedet ligger cirka 700 meter fra Fisketorvet og lidt mere end en kilometer fra Dybbølsbro station.

Med bil:
Du kan parkere mod betaling ved Lokomotivværkstedet.

Med tog:
Du kan tage S-toget til Dybbølsbro station og gå i ca. 5-10 minutter.

Stay Local på Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Rejsemessen for kvalitetsrejser afholden den 17. – 18. oktober 2020 i Øksnehallen, på Vesterbro i København.

Stay Local er tilstede, kom og mød os og få en god rejsesnak.

Mere detaljeret info senere.