Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Den komplette Irlandstur, 13 dage.

Oplev hele Irland på én skøn kør-selv rundrejse

En rundrejse for dig, der gerne vil se hele Irland på een rejse.

pris pr. person
Fra 9595,-
pris pr. person
Fra 9595,-
Inkluderede måltider
Morgenmad
Ophold
Smuk natur
Varighed
13 dage / 12 nætter
Transport
Lejet bil

Beskrivelse

Oplev hele Irland på bare 13 dage.

Tag med Stay Local på tur til Irland. Du starter i Dublin, hvor du kan opleve Guinness bryggeriet og Trinity College samt mange andre historiske og spændende attraktioner. Videre til Cork, Killarney, Kerryringen, Dingle Peninsula, Galway, Connemara, Sligo, Donegal, Derry, Belfast og så tilbage til Dublin. Du kører selv i lejet bil, og du bestemmer selv farten eller hvor mange stop du vil have. Denne tur er for dem der gerne vil se hele Irland. Du kommer fra syd til nord og tilbage, så du kommer hele vejen rundt. Husk de har venstre-kørsel i Irland; når først lige du har prøvet det lidt er det faktisk ret nemt.

Destinationer: Dublin, Cork, Killarney, Kerryringen, Dingle Peninsula, Galway, Connemara, Sligo, Donegal, Derry, Belfast.

Afrejsedatoer:

Da det er en individuel rundrejse, så er det dig der bestemmer afrejsedagen. Der kan være en afhængighed af flyafgang og tilgængelighed på overnatningstederne. Det arrangerer vi i samarbejde med dig og dine ønsker.

Alle reservationer er afhængige af tilgængelighed og kan ikke garanteres før endelig bekræftelse af reservationen.

Priser og betaling

Den komplette Irlandstur, 13 dage / 12 nætter
Rejseperioder Dbl.vær. Barn u/12 år
Januar 2023 – Marts 2023 9.595,- Spørg
April 2023 – Maj 2023 10.495,- Spørg
Juni 2023 11.995,- Spørg
Juli 2023 – August 2023 12.095,- Spørg
September 2023 11.195,- Spørg
Oktober 2023 9.595,- Spørg

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og eksl. fly men inklusiv billeje (mindste bilkategori) og incl. obligatoriske forsikringer på bilen. Det er muligt at opgradere bilen til en større model samt at tilkøbe en super cover forsikring, der eliminerer selvrisikoen på ca. 2.000 EUR. Prisen er ca. 200. kr. pr. dag (afhængig af bilmodel)

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen, eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig. Du kan sagtens redigere i turen i samarbejde med os, fx ved at forlænge turen.

Du vælger selv, om du vil betale det fulde beløb for rejsen med det samme eller blot et depositum på 30% af det fulde beløb. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Stay Local senest 60 dage før afrejse via bankoverførsel eller girokort. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom, den koster ca. 6,1% af rejsens pris og kan bestilles hos Stay Local sammen med købet af rejsen.

Skriv for pris på børn, solo rejsende eller andet

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller forlænge opholdet, fx. med nogle dage i Dublin.

Inkluderet i prisen

12 nætter på hoteller i de forskellige byer.
12 morgenmad
Lejebil i 13 dage (lille bil, kan opgraderes)
Obligatoriske bilforsikringer (med selvrisiko)

Turen inkluderer ikke:

Entrebilletter til diverse attraktioner
Færgebilletter
Benzin til bilen
Evt. drikkepenge
Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Husk

Internationalt kreditkort i førerens navn til afhentning af bilen (et Visa/Dankort er ikke et kreditkort)
Kørekort i førerens navn
Pas
De kører i venstre side i Irland.

DAG TIL DAG PROGRAM:

Dag 1: ANKOMST I DUBLIN/DUBLIN CITY
Dag 2: CORK
Dag 3: KILLARNEY
Dag 4: RING OF KERRY
Dag 5: DINGLE PENINSULA – LIMERICK
Dag 6: GALWAY
Dag 7: CONNEMARA
Dag 8: SLIGO
Dag 9: DONEGAL
Dag 10: DERRY
Dag 11: BELFAST
Dag 12: DUBLIN
Dag 13: DUBLIN AFGANG

Dag til Dag program

DAG 1: ANKOMST I DUBLIN/DUBLIN CITY

Velkommen til Dublin Lufthavn. Når du har hentet din lejebil og tjekket ind på dit hotel, kan du, alt efter tidspunktet du ankommer på, udforske denne historiske og interessante hovedstad. For eksempel kan du tage ind og se Trinity College, hvor du finder den famøse Kells bog, eller måske tage en tur på Guinness Bryggeriet.

Inkluderet
Lejebil fra lufthavnen • Overnatning i Dublin

Forplejning
Morgenmad

DAG 2: CORK

På vej til Cork, kan du besøge Kilkenny. Denne lille by i sydøst Irland har en lang og spændende historie, hvilket du kan se hvorend du går hen. Du kan besøge historiske bygninger som Kilkenny Slot, St. Canice’s Katedral og dettes runde tårn, Rothe House, Shee Alms House, Black Abbey og St. Mary’s Katedral.

Inkluderet
Overnatning i Cork området

Forplejning
Morgenmad

DAG 3: KILLARNEY

Før du forlader Cork, burde du besøge det engelske marked; det engelske marked er et tagbelagt madmarked. Det har eksisteret siden 1788 og ligger i hjertet af Cork by.

Du kan også besøge The Titanic Experience i Cobh. Dette er stedet Titanic afgik med de sidste 123 passagere på hendes skæbnesvangre jomfrurejse til Amerika.

Fortsæt videre til “Kongeriget” Kerry amt.

Inkluderet
Overnatning i Kerry området

Forplejning
Morgenmad

DAG 4: RING OF KERRY

Tag i dag afsted mod byen Killarney og besøg Killarney National Park og videre til Kerryringen. Kerryringen fører dig langs den atlantiske kyst og er et af højdepunkterne ved en tur til Irland. Skønheden af halvøen og landskabet vil tage pusten fra dig.

Inkluderet
Overnatning i Kerry området

Forplejning
Morgenmad

DAG 5: DINGLE PENINSULA – LIMERICK

Nyd denne morgen endnu en naturskøn rute; Dingle halvøen har noget at tilbyde alle. Blandt andet: sandede strande du kan svømme ved, vandreruter til alles evner, et blomstrende irsk sprofællesskab, en rig musisk tradition, fine restauranter, havfiskeri, kunst- og filmfestivaler, talentfulde håndværkere og kunstnere og noget af det bedste surfing du finder i Irland.

Inkluderet
Overnatning i Limerick

Forplejning
Morgenmad

DAG 6: GALWAY

På vej til Galway, krydser du Burren regionen, som ofte minder folk om et månelandskab, grundet den manglende bevoksning. Kort efter når du til Cliffs of Moher – majstætiske klipper der når 215 meter op i luften fra Atlanterhavet og strækker sig over mere end 7 kilometer.

Fortsæt til Galway by. Byens centrum er bekvemt og kompakt nok til at du kan vandre rundt på en behagelig måde.

Inkluderet
Overnatning i Galway området

Forplejning
Morgenmad

DAG 7: CONNEMARA

Opdag Connemaras vildmarker i dag. Connemara, hvis indbyggere stadig taler Gælisk, is uden tvivl den vildeste og mest romantiske del af Irland.

Fortryllende gemt mellem bjerge og søer og omringet af Rhododendron; her ligger Kylemore Kloster opført i gotisk stil.

Besøg derefter Connemara National Park; denne imponerende park ligger ved foden af Diamond Mountain, som er 727 meter højt.

Inkluderet
Overnatning i Galway

Forplejning
Morgenmad

DAG 8: SLIGO

På vej gennem Sligo kan du besøge Carrowmore Megalithic Cemetery, der har over 60 stencirkler og gennemgangsgrave, hvilket gør det til den største stenalderkirkegård i Europa.

Dette er et must for turister der interesserer sig for arkæologi. Efter dit besøg, kan du tage videre til byen Donegal.

Inkluderet
Overnatning i Galway

Forplejning
Morgenmad

DAG 9: DONEGAL

Hvorfor ikke besøge Slieve League Cliffs i dag? Europas højeste havklipper, dog mindre kendte end Cliffs of Moher i Clare amt, Slieve League Cliffs når næsten tre gange længere op i luften, dog opdager du det ikke rigtig.

Dette sted er, ligesom størstedelen af Donegal amt, stort set urørt af turismen og vandreture gennem et, i det store og hele, uspoleret landskab giver dig en spektakulær udsigt over kysten og klippesiderne.

Du kan også besøge Glenveagh National Park. En storslående 16.500 hektar af billedskønne bjerge, søer, dale og skove, med en flok af røde hjorte. Glenveagh er en af Irlands beskyttede naturparker, der bliver drevet af staten.Velkomstcenteret huser udstillinger og har et audio-visuelt show omhandlende området.

Inkluderet
Overnatning i Donegal området

Forplejning
Morgenmad

DAG 10: DERRY

Rejs mod Derry. Derry har en tung historisk fortid og har huset rigtig meget vold. Derry var en af byerne der var hårdt ramt, både under uafhængighedskrigen og menneskerettighedskampene i Irland.

I dag nyder Derry fordelene ved den nye fredsfyldte atmosfære i Nordirlands politik og dens bycentrum er livligt og behageligt at være i.

Du vil sætte pris på en gåtur i denne farverige historiske by, der bliver passet godt på, som praler med god shopping, pubs og cafér.

Inkluderet
Overnatning i Derry

Forplejning
Morgenmad

DAG 11: BELFAST

Du kan på vej til Belfast besøge Giant’s Causeway. Det nye velkomstcenter udforsker store temaer som; mytologi, geologi, landskab, økologi, kultur og social historie. Stedet der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, består af 40.000 basalt mangeformede søjler, der blev formet for 60 millioner år siden efter et vulkanudbrud.

I 2015 inkluderede Conde Nast Traveler magasinet at hoppe på stenene på Giant’s Causeway, som en af “50 ting du skal nå i Europa før du dør”.

Du kan også besøge Old Bushmills Distillery. Et guidet besøg begynder med en fantastisk kortfilm omkring historien og distillationen af irsk whiskey, efterfulgt af en 20 minutters rundtur på distilleriet. Besøget slutter i distilleri pubben med en whiskey smagning.

Inkluderet
Overnatning i Belfast

Forplejning
Morgenmad

DAG 12: DUBLIN

Tag mod Dublin og besøg Boyne Valley på vejen. Boyne Valley er, uden tvivl, den mest historiske region af hele øen. Derfor er det ikke overraskende at finde de vigtigeste irske monumenter, såsom Newgrange, Knowth eller Loughcrew Cairns. Disse er megalitiske gravsteder, der stammer fra 2500 f.kr. og er lokaliseret langs dalen ved Boyne floden.

Inkluderet
Overnatning i Dublin

Forplejning
Morgenmad

DAG 13: AFGANG FRA DUBLIN

Hop på dit fly og nyd din tur hjem.

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

    Andre kiggede også disse turer