Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Den komplette Irlandstur, 13 dage.

Oplev hele Irland på én skøn kør-selv rundrejse

En rundrejse for dig, der gerne vil se hele Irland på een rejse.

PRIS PR. person
Fra 9.595,-
PRIS PR. person
Fra 9.595,-
Irland
Dublin, Cork, Killarney, Kerryringen, Dingle Peninsula, Galway, Connemara, Sligo, Donegal, Derry, Belfast
13 dage

Oplev hele Irland på bare 13 dage.
Tag med Stay Local på tur til Irland. Du starter i Dublin, hvor du kan opleve Guinness bryggeriet og Trinity College samt mange andre historiske og spændende attraktioner. Videre til Cork, Killarney, Kerryringen, Dingle Peninsula, Galway, Connemara, Sligo, Donegal, Derry, Belfast og så tilbage til Dublin. Du kører selv i lejet bil, og du bestemmer selv farten eller hvor mange stop du vil have. Denne tur er for dem der gerne vil se hele Irland. Du kommer fra syd til nord og tilbage, så du kommer hele vejen rundt. Husk de har venstre-kørsel i Irland; når først lige du har prøvet det lidt er det faktisk ret nemt.

Mødested: Dublin Lufthavn
Fra
Dkk 9.595,-
Den komplette Irlandstur, 13 dage.

Dagsprogram

Fold alle ud
Dag 1: Ankomst I Dublin/dublin City

Velkommen til Dublin Lufthavn. Når du har hentet din lejebil og tjekket ind på dit hotel, kan du, alt efter tidspunktet du ankommer på, udforske denne historiske og interessante hovedstad. For eksempel kan du tage ind og se Trinity College, hvor du finder den famøse Kells bog, eller måske tage en tur på Guinness Bryggeriet.

Inkluderet
Lejebil fra lufthavnen • Overnatning i Dublin

Forplejning
Morgenmad

dublin-1
Dag 2: Cork

På vej til Cork, kan du besøge Kilkenny. Denne lille by i sydøst Irland har en lang og spændende historie, hvilket du kan se hvorend du går hen. Du kan besøge historiske bygninger som Kilkenny Slot, St. Canice’s Katedral og dettes runde tårn, Rothe House, Shee Alms House, Black Abbey og St. Mary’s Katedral.

Inkluderet
Overnatning i Cork området

Forplejning
Morgenmad

county-cork
Dag 3: Killarney

Før du forlader Cork, burde du besøge det engelske marked; det engelske marked er et tagbelagt madmarked. Det har eksisteret siden 1788 og ligger i hjertet af Cork by.

Du kan også besøge The Titanic Experience i Cobh. Dette er stedet Titanic afgik med de sidste 123 passagere på hendes skæbnesvangre jomfrurejse til Amerika.

Fortsæt videre til “Kongeriget” Kerry amt.

Inkluderet
Overnatning i Kerry området

Forplejning
Morgenmad

killarney
Dag 4: Ring Of Kerry

Tag i dag afsted mod byen Killarney og besøg Killarney National Park og videre til Kerryringen. Kerryringen fører dig langs den atlantiske kyst og er et af højdepunkterne ved en tur til Irland. Skønheden af halvøen og landskabet vil tage pusten fra dig.

Inkluderet
Overnatning i Kerry området

Forplejning
Morgenmad

Rundrejser Irland, Ring of Kerry
Dag 5: Dingle Peninsula – Limerick

Nyd denne morgen endnu en naturskøn rute; Dingle halvøen har noget at tilbyde alle. Blandt andet: sandede strande du kan svømme ved, vandreruter til alles evner, et blomstrende irsk sprofællesskab, en rig musisk tradition, fine restauranter, havfiskeri, kunst- og filmfestivaler, talentfulde håndværkere og kunstnere og noget af det bedste surfing du finder i Irland.

Inkluderet
Overnatning i Limerick

Forplejning
Morgenmad

dingle-peninsula
Dag 6: Galway

På vej til Galway, krydser du Burren regionen, som ofte minder folk om et månelandskab, grundet den manglende bevoksning. Kort efter når du til Cliffs of Moher – majstætiske klipper der når 215 meter op i luften fra Atlanterhavet og strækker sig over mere end 7 kilometer.

Fortsæt til Galway by. Byens centrum er bekvemt og kompakt nok til at du kan vandre rundt på en behagelig måde.

Inkluderet
Overnatning i Galway området

Forplejning
Morgenmad

galway
Dag 7: Connemara

Opdag Connemaras vildmarker i dag. Connemara, hvis indbyggere stadig taler Gælisk, is uden tvivl den vildeste og mest romantiske del af Irland.

Fortryllende gemt mellem bjerge og søer og omringet af Rhododendron; her ligger Kylemore Kloster opført i gotisk stil.

Besøg derefter Connemara National Park; denne imponerende park ligger ved foden af Diamond Mountain, som er 727 meter højt.

Inkluderet
Overnatning i Galway

Forplejning
Morgenmad

connemara
Dag 8: Sligo

På vej gennem Sligo kan du besøge Carrowmore Megalithic Cemetery, der har over 60 stencirkler og gennemgangsgrave, hvilket gør det til den største stenalderkirkegård i Europa.

Dette er et must for turister der interesserer sig for arkæologi. Efter dit besøg, kan du tage videre til byen Donegal.

Inkluderet
Overnatning i Galway

Forplejning
Morgenmad

sligo
Dag 9: Donegal

Hvorfor ikke besøge Slieve League Cliffs i dag? Europas højeste havklipper, dog mindre kendte end Cliffs of Moher i Clare amt, Slieve League Cliffs når næsten tre gange længere op i luften, dog opdager du det ikke rigtig.

Dette sted er, ligesom størstedelen af Donegal amt, stort set urørt af turismen og vandreture gennem et, i det store og hele, uspoleret landskab giver dig en spektakulær udsigt over kysten og klippesiderne.

Du kan også besøge Glenveagh National Park. En storslående 16.500 hektar af billedskønne bjerge, søer, dale og skove, med en flok af røde hjorte. Glenveagh er en af Irlands beskyttede naturparker, der bliver drevet af staten.Velkomstcenteret huser udstillinger og har et audio-visuelt show omhandlende området.

Inkluderet
Overnatning i Donegal området

Forplejning
Morgenmad

donegal
Dag 10: Derry

Rejs mod Derry. Derry har en tung historisk fortid og har huset rigtig meget vold. Derry var en af byerne der var hårdt ramt, både under uafhængighedskrigen og menneskerettighedskampene i Irland.

I dag nyder Derry fordelene ved den nye fredsfyldte atmosfære i Nordirlands politik og dens bycentrum er livligt og behageligt at være i.

Du vil sætte pris på en gåtur i denne farverige historiske by, der bliver passet godt på, som praler med god shopping, pubs og cafér.

Inkluderet
Overnatning i Derry

Forplejning
Morgenmad

derry-1
Dag 11: Belfast

Du kan på vej til Belfast besøge Giant’s Causeway. Det nye velkomstcenter udforsker store temaer som; mytologi, geologi, landskab, økologi, kultur og social historie. Stedet der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, består af 40.000 basalt mangeformede søjler, der blev formet for 60 millioner år siden efter et vulkanudbrud.

I 2015 inkluderede Conde Nast Traveler magasinet at hoppe på stenene på Giant’s Causeway, som en af “50 ting du skal nå i Europa før du dør”.

Du kan også besøge Old Bushmills Distillery. Et guidet besøg begynder med en fantastisk kortfilm omkring historien og distillationen af irsk whiskey, efterfulgt af en 20 minutters rundtur på distilleriet. Besøget slutter i distilleri pubben med en whiskey smagning.

Inkluderet
Overnatning i Belfast

Forplejning
Morgenmad

belfast-1
Dag 12: Dublin

Tag mod Dublin og besøg Boyne Valley på vejen. Boyne Valley er, uden tvivl, den mest historiske region af hele øen. Derfor er det ikke overraskende at finde de vigtigeste irske monumenter, såsom Newgrange, Knowth eller Loughcrew Cairns. Disse er megalitiske gravsteder, der stammer fra 2500 f.kr. og er lokaliseret langs dalen ved Boyne floden.

Inkluderet
Overnatning i Dublin

Forplejning
Morgenmad

dublin-2
Dag 13: Afgang Fra Dublin

Hop på dit fly og nyd din tur hjem.

irland-dublin
Inkluderet
Transport
 • Lejebil i 13 dage (lille bil, kan opgraderes)
Hotel
 • 12 nætter på hoteller i de forskellige byer.
Måltider
 • 12 morgenmad
Generelt
 • Obligatoriske bilforsikringer (med selvrisiko)
Ikke inkluderet
Drikkepenge / gebyrer
 • Entrebilletter til diverse attraktioner
 • Færgebilletter
 • Evt. drikkepenge
 • Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Måltider
 • Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Generelt
 • Benzin til bilen
 • Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
 • Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Tider & priser

Se ankomstdato, hjemrejsedato og prisen på din drømmerejse

Oplevelser er til for at dele, se hvad vores kunder siger og viser

Gør din rejse uforglemmelig

Villa Ca di Vestro, Toscana

For det første havde huset en helt vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt ud over dalen, den lille by, olivenlunde og viadukter i det fjerne. Huset og det store område omkring huset var utroligt velplejet, vedligeholdt og rent.

Store værelser med den flotteste udsigt på 1. sal. Toscansk stil med højt til loftet og udsmykket med flotte skabe og porcelænsopsatser. Ejerne har indrettet alle rummene med stor omhu.

Et meget velfungerende køkken. Masser af potter, pander, glas og køkkenbestik / redskaber. Dejlig stor terrasse med masser af møbler at slænge sig i og nyde udsigten.. Dejligt poolområde – perfekt størrelse pool, som passer til både voksne og børn. Masser af liggestole. Igen var alt i perfekt stand.

Værterne var utroligt venlige (datteren talte godt engelsk), meget hjælpsomme og meget lette at komme i kontakt med.
Som du kan høre, har vi nydt vores to uger i fulde drag. Et sted vi varmt kan anbefale.

Samtidig vil jeg også gerne rose dig og jeres lille specialrejsebureau for super støtte på alle områder – gode rejsetips og altid lette at komme i kontakt med – vi har følt os i gode hænder hele vejen !

Susanne og Niels

Har benyttet Stay Local flere gange. Service og lokalkendskab er i top.

Rigtig god rådgivning – Man mærker tydeligt at de brænder for det.

Lars Blumensaadt

Villa Panorama, Marche

Vi har lejet en villa i Marche gennem Stay-local i sommeren 2022.

Flemming fra Stay-locals råd og vejledning før og under opholdet var meget kompetent og værdsat! Flemming skrev endda til os for at sikre sig at indtjekning i var gået godt!

Jeg vil klart anbefale Stay-local til andre, og vil også benytte dem i forbindelse med fremtidige eventyr

Niclas