Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Det bedste af Malaysia, 15 dage

Du får det bedste af Malaysia

Start i Kuala Lumpur, videre til Borneo og slutter på den smukke ø Redang ud for Malaysias kyst.

pris pr. person
Fra 10995,-
pris pr. person
Fra 10995,-
Inkluderede måltider
Mange måltider
Ophold
4 stjernede hoteller
Sværhedsgrad
Let
Transport
Transfer

Beskrivelse

Denne 15 dags tur begynder i Kuala Lumpur, hvor du vil opleve den malaysiske kultur på en tur gennem China Town og Little India og et besøg ved de store huler, Batu Caves.

Efter oplevelserne i storbyen fortsætter du til naturbyen Sandakan på Borneo – hjemstedet for den ikoniske orangutang og langnæsede næseabe. Ved Sandakan og Kinabatangan-floden har du mulighed for at komme helt tæt på regnskoven og dens dyreliv. Er du heldig, kan det være, du møder de vilde orangutanger og sjældne pygmæelefanter. Fra Sandakan fortsætter din rejse til Kota Kinabalu – Sabahs blomstrende hovedstad. Har du mod på eventyr, har du her mulighed for at komme med på spændende Mountain Bike tur i Borneos natur. På turens sidste del vil du nyde et magisk ophold, på den smukke ø, Redang. Med de vidunderlige hvide sandstrande og funklende, turkisblåt vand, er Redang et fantastisk sted for strandbadning, snorkling og dykning.

Destination: Malaysia, Kuala Lumpur, Borneo, Sandakan, Sabah, Redang Island

Afrejsedatoer:

Afrejser dagligt – vi arrangerer din rejse efter dine ferieplaner

Priser:

Fra 10.995 kr. pr. person ved to personer der deler dobbeltværelse (forhør på pris)

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig. Du kan sagtens redigere i turen i samarbejde med os, fx ved at forlænge turen med en badeferie eller fokusere på andre områder.

Dag 1: ANKOMST TIL KUALA LUMPUR
Dag 2: BYRUNDTUR I KUALA LUMPUR
Dag 3: KUALA LUMPUR TIL SANDAKAN
Dag 4: SEPILOK ORANGUTANG CENTRE OG SUKAU RAINFOREST LODGE
Dag 5: SUKAU RAINFOREST LODGE
Dag 6: SUKAU TIL KOTA KINABALU
Dag 7: MOUNTAIN BIKE TUR
Dag 8: KOTA KINABALU
Dag 9: KOTA KINABALU TIL KUALA TERENGGANU
Dag 10: REDANG ISLAND
Dag 11: REDANG ISLAND
Dag 12: REDANG ISLAND
Dag 13: REDANG ISLAND
Dag 14: REDANG TIL KUALA LUMPUR
Dag 15: AFREJSE FRA MALAYSIA

Inkluderet i prisen

Hotelovernatninger som specificeret i dag til dag programmet
Måltider som angivet i dag til dag programmet
Engelsktalende guide
Udflugter
Mange måltider (se dag til dag programmet)
Transfers

Ikke inkluderet

Flybilletter retur Danmark – Malaysia
Indenrigsflybilletter
Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Eventuelle helligdagstillæg på hotellerne
Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
Drikkepenge
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Skriv for pris på børn, solo rejsende eller andet

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller fortsætte til en anden destination.

Dag til Dag program

DAG 1: ANKOMST TIL KUALA LUMPUR

Vi tager imod dig ved ankomst til Kuala Lumpurs Internationale Lufthavn (KLIA) og sørger for, at du bliver kørt til dit hotel. Du skal bo på et hotel centralt beliggende i Kuala Lumpur. Herfra vil du opleve den travle storby, kendt som “Garden city of lights” og berømt for sine mange indkøbsmuligheder, spændende natteliv og lækre mad. Du bliver vidne til den moderne, den historiske og den kulturelle side af Kuala Lumpur. Sørg for at udnytte chancen til at shoppe til gode priser og spise nogle af de mange lokale delikatesser!

Inkluderet
Transfers • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur (Deluxe værelse)

DAG 2: BYRUNDTUR I KUALA LUMPUR

I dag skal vi på opdagelse i Kuala Lumpur, og den bedste måde at gå gøre det på er via undergrundstog og gåben. Vi starter dagen med en gåtur i de gamle bydele og kommer bl.a. forbi Jamek moskéen, det koloniale centrum, det centrale marked, Sin Sze Si Ya templet, Sri Maha Mariamman templet samt de indiske og kinesiske bydele. Undervejs smager vi også lidt på den lokale mad.

Efter frokost fortsætter turen med tog mod Batu hulerne. Der er i alt tre huler og ud over at være fantastisk flotte, er de også et hinduistisk tempel og flere flotte statuer pryder indgangen. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Det er muligt at vælge et besøg i Twin Towers om eftermiddagen. Herved falder besøget i Batu hulerne ud. Besøget i Twin Towers koster DKK 195 pr person ekstra.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur Stripes (Deluxe)

Forplejning
Morgenmad • Frokost

DAG 3: KUALA LUMPUR TIL SANDAKAN

Du tjekker ud fra hotellet om morgenen, og vi sørger for at du kommer til lufthavnen, hvor du flyver til Sandakan på Borneo. Ved ankomst bliver du kørt til et resort i Sepilok, hvor du skal bo for natten. Her har du tid til afslapning resten af dagen. Udforsk eksempelvis det nærliggende Rainforest Discovery Centre eller tag en tur til Sandakan by og prøv nogle af deres mange gastronomiske tilbud!

NB: Morgenmad er ikke inkluderet her, da det er billigere for jer at betale direkte på resortet næste morgen.

Inkluderet
Transfers • Overnatning i Sepilok (dobbeltværelse)

Forplejning
Ingen

DAG 4: SEPILOK ORANGUTANG CENTRE OG SUKAU RAINFOREST LODGE

Efter morgenmad besøger du Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter. Her får du en unik mulighed for at se og opleve orangutangerne i deres naturlige miljø.

Herefter besøger vi solbjørne centret, som ligger lige ved siden af inden vi får frokost. Efter frokost kører vi jer til Sukau, hvor vi efter en kort sejltur over floden kommer til det prisvindede Sukau Rainforest Resort.

Kinabatangan-floden er Sabahs længste flod og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. Vi vil få mulighed for at se fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven. Efter check-in og en lille forfriskning tager vi på flodcruise for at se nogle af de 10 forskellige abearter, der findes i Sukau. Du vender tilbage til et dejligt solopvarmet bad, aftensmad med stearinlys og udsigt over floden. Du skal overnatte på Sukau Rainforest Lodge, der i 2015 blev udnævnt af National Geographic som en af få udvalgte ”Unique Lodges of the World”.

Inkluderet
Transport til Sukau Rainforest Lodge • Besøg til Sepilok Orangutang Center • Eftermiddags flodcruise • Engelsktalende guide • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge, Superior

Forplejning
Frokost • Aftensmad

Borneo Sukau rainforest lodge
Borneo Sukau rainforest lodge

DAG 5: SUKAU RAINFOREST LODGE

Tidligt om morgenen tager vi ud på dagens første tur. Du skal sejle op ad floden og besøge Ox Bow-søen. Om eftermiddagen skal du med på endnu en flodtur. Borneo byder på et rigt dyreliv med unikke arter, og er du heldig, oplever du både næseaber, pygmæelefanter, orangutanger, krokodiller og mange forskellige fugle heriblandt næsehornsfuglene.

Inkluderet
Engelsktalende guide • Morgen- og eftermiddags flodcruise • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge (Superior)

Forplejning
Morgenmad • Frokost • Aftensmad

Borneo Sukau rainforest lodge

DAG 6: SUKAU TIL KOTA KINABALU

Efter tidligt check-out kører vi tilbage til Sandakan og får frokost her, inden vi kører jer til lufthavnen for at flyve til Kota Kinabalu. Ved ankomst bliver du kørt til et hotel midt i Kota Kinabalu. Resten af dagen har du fri til egne aktiviteter. Tag eksempelvis på shopping i det nærliggende indkøbscenter, se nogle af byens mange attraktioner eller brug resten af dagen på spa. Nyd den formidable, lokale mad mens du er her.

Inkluderet
Transfers • Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

Forplejning
Morgenmad • Frokost

DAG 7: MOUNTAIN BIKE TUR

Oplev Borneo fra et nyt, spændende perspektiv. Denne tur giver dig mulighed for at komme tæt på det venlige Dusun samfund. Oplev deres dagligdag og deres kultur, når du passerer gennem landsbyer på din mountain bike. Selv om alle landsbyer tilhører Dusun samfundet, har hver landsby sin egen unikke identitet. Denne tur er langt fra andre tures destinationer, og det er ret sandsynligt, at du ikke ser nogen andre turister.

Vi henter jer på jeres hotel og kører ca 1 time og 15 min til Kiulu området. Her får vi en sikkerheds briefing og tips og tricks til cyklen og turen. Vi cykler gennem landsbyer og flotte landskaber. Undervejs kommer vi over 4 hængebroer. Vi holder en pause ved et lokalt Dusun hus i Tombung landsbyen. Her vil den venlige vært byde velkommen og servere en let forfriskning. Vi får set deres gummi-plantage og lærer hvordan man tapper gummi fra gummitræerne. Vi ender turen ved en flodbred hvor vi får frokost og der er mulighed for at få en dukkert i den kølige flod. Hefter kører vi jer tilbage til hotellet.

En service bil er i nærheden hele tiden, hvis der opstår et problem.

Bemærk: Turen er uden store stigninger eller fald. Der er mulighed for på forhånd at bede om ekstra 6-7 km, hvor pulsen kommer op i et mere bakket terræn. Det vil starte fra Tamparuli, et underdistrikt i Tuaran. Forhør nærmere for pris for denne.

Velgørenhed:
En del af turens pris går til Tombong Village velgørenhedsfond. Fondens formål er at støtte den begrænsede indtægt hos de lokale familier og børnenes uddannelse. På vegne af Tombong lnadsbyen, takker vi for at I deltager i denne tur.

Inkluderet
Transport • Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

Forplejning
Morgenmad • Frokost

DAG 8: KOTA KINABALU

Efter en dag fuld af eventyr har du fri i dag og du kan slappe af og udforske byen i dit eget tempo. Hvis du har lyst til at bestille en dagstur, kan du altid kontakte os for anbefalinger.

Inkluderet
Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

Forplejning
Morgenmad

DAG 9: KOTA KINABALU TIL KUALA TERENGGANU

Dagen er til fri disposition, til vi henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen, herfra skal I flyve til Kuala Terengganu via Kuala Lumpur. Når I kommer til lufthavnen, tager I en taxa til hotellet, som ligger tæt ved lufthavnen.

Bemærk: Hotellet er meget simpelt. Der findes en restaurant samt room service, hvis man ikke ønsker at køre ind til byen med en taxa for at spise aftensmad.

Inkluderet
Lufthavnstransfer i Kota Kinabalu • Overnatning på hotel nær lufthavnen, dobbeltværelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 10: REDANG ISLAND

 

I dag her henter vi jer på hotellet efter morgenmaden og kører jer til havnen. Herfra skal I sejle til Redang Island, en tur på ca 50 minutter. Efter ankomst er resten af dagen er til fri disposition.

Inkluderet
Transfers • Overnatning strand resort på Redang, standard værelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 11: REDANG ISLAND

Lær øen bedre at kende og lær en ting eller to om verdenen under havet. Tag dig tid til at dykke, snorkle, eller deltag i vandsportsaktiviteter.

Inkluderet
Overnatning på resort på Redang Island, standard værelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 12: REDANG ISLAND

Slap fuldstændigt af ved stranden eller eller lej jeres egen båd til at sejle jer rundt om øen for at finde spændende steder at snorkle.

Inkluderet
Overnatning på strand resort på Redang, standard værelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 13: REDANG ISLAND

Nyd endnu en dag på den lækre strand eller ved poolen mens du sipper en drink netop skænket i baren. Tag et sidste dyp i det krystalklare vand og husk nu at gemme en masse skønne ferieminder på kameraet!

Inkluderet
Overnatning på strand resort på Redang, standard værelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 14: REDANG TIL KUALA LUMPUR

I dag sejler I tilbage til fastlandet og herfra kører vi jer til lufthavnen. Her flyver I til Kuala Lumpur, hvor vi henter jer og kører jer til jeres hotel. Aftenen er til fri disposition og kan bruges til at nyde en middag på en af byens fantastiske restauranter.

Inkluderet
Transfers • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur, deluxe værelse

Forplejning
Morgenmad

DAG 15: AFREJSE FRA MALAYSIA

Dagen er til fri disposition til vi henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen.

Inkluderet
Transport til lufthavn

Forplejning
Morgenmad

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

    Andre kiggede også disse turer

    Retreat -Levanto Italien 29. september til 2. oktober Vi skal til Levanto. Levanto er en lille by beliggende i Ligurien-regionen