Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Fantastiske Bali

Oplev Bali på 12 dage

Oplev det smukke Bali på bare 12 dage. Kom rundt og se forskellige byer - hvis du er heldig kan det være du kan spotte en delfin eller to.

PRIS PR. person
Fra 7.695,-
PRIS PR. person
Fra 7.695,-
Indonesia
Ubud, Lovina, Sanur
12 dage

Vores Fantastiske Bali tur tager dig på en vidunderlig 12 dages tur på den fortryllende ø, Bali, i Indonesien.

På denne tur oplever du roen i Ubud fuldendt med smukke ris-terrasser og arkitektonisk spændende templer og farverige landsbyer. Du vil også opleve strækninger af smukke, hvide sandstrande og flokke af delfiner ved Lovina. Sidst men ikke mindst vil du opleve det charmerende område ved Sanur.

Mødested: Bali Lufthavn
Fra
Dkk 7.695,-
Fantastiske Bali

Dagsprogram

Fold alle ud
Dag 1: Ankomst Bali – Ubud

Ved ankomst henter vi dig i lufthavnen og kører dig til dit hotel i Ubud, som ligger centralt på Bali.

Bali er også kendt som Gudernes ø. Den balinesiske kultur er helt unik og størstedelen af befolkningen på Bali er hinduister

Inkluderet
Lufthavnstransfer • Overnatning i Ubud

dag-1
Dag 2: Gåtur I Ubud

Efter morgenmaden går vi på en let trekkingtur gennem rismarkerne, blot få hundrede meter fra Ubuds store marked.

Oplev en helt ny verden når vi går forbi skoler, forsamlingshuse, økologiske landbrug og nyd det landlige Bali. Vi stopper ved Sari Organic for at få frokost. Her nyder vi deres sunde, økologiske mad mens vi nyder den fantastiske udsigt fra terassen.

Resten af dagen er til fri disposition. Vi kan køre dig til hotellet, eller i centrum af Ubud hvor du kan udforske Ubud på egen hånd. Du kan også besøge kunst museet, Puri Lukisan, eller slentre rundt på Ubuds kunst marked

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

Forplejning
Morgenmad • Frokost

dag-2
Dag 3: Ubud Og Dagligt Liv Ved Rumah Desa

Bali’s naturlige skønhed vil stopper aldrig med at forbløffe sine besøgende, og denne tur udforsker nogle af Balis mest uberørte landskaber.

Udforsk Taman Ayun, et kongeligt hinduistisk tempel beliggende midt i det frodige landskab, efterfulgt af en tur til Rumah Desa, hvor vi oplever håndlæsning af de lokale samt en gåtur gennem det bakkede landskab.

Bagefter kan tilbringe lidt tid i hjertet af en balinesisk rismark, høste afgrøder sammen med lokale landmænd og vandbøfler (hvis sæsonen tillader). Nyd en lækker frokost efter denne oplevelse efterfulgt af en afslappende eftermiddag med at udforske de smukke omgivelser.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

Forplejning
Morgenmad • Frokost

dag-3
Dag 4: Ubud

Dagen er til fri disposition. Du kan udforske Ubud på egen hånd, finde en lille lokal restaurant og smag lokale retter, få en god massage eller deltag i en yoga-klasse.

Inkluderet
Overnatning i Ubud

Forplejning
Morgenmad

dag-4
Dag 5: Ubud – Kintamani – Lovina

Vi opstår tidligt og kører fra hotellet om morgenen til Tegalalang – et område berømt for sine smukke ris-terrasser. Vi besøger det smukke Gunung Kawi-tempel i Sebatu, som er berømt for sine fantastiske hellige kilder. Vi fortsætter turen mod Kintamani gennem små landsbyer spækket med kaffe og nellikeplantager. Frokost serveres i en lokal restaurant i Kintamani, med udsigt over den fantastiske udsigt over Mount Batur og dens kratersø.

Vi fortsætter mod højlandet til det højeste tempel beliggende 1.745 meter over havets overflade. Der er nogle trapper, der skal overvindes. Men når man når toppen, afsløres en fantastisk udsigt fra Penulisan-templet. Templet blev bygget i det 9. århundrede og er arkitektonisk og historisk en perle på Bali.

På en højland plateau 1.200 meter over havets overflade, går vi op og nyder den spektakulære udsigt over Lake Batur og den majestætiske vulkan med samme navn i baggrunden. Derefter kører vi ned til Singaraja by. På vejen stopper vi ved Pura Bejis tempel i landsbyen Sangsit, der er berømt for sin unikke nordlige Bali-arkitektur.

Sidst på eftermiddagen kører vi dig til dit hotel i Lovina.

Inkluderet
Transport • Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Lovina

Forplejning
Morgenmad • Frokost

dag-5
Dag 6: Lovina Og Delfin Tur

Vi står tidligt op og tager afsted for at lede efter de vilde delfiner, som lever ud for Lovinas kyst.

Hvis vi er heldige, så ser vi op til 5 forskellige delfin-arter, som springer op af vandet imod den fantastiske orangerøde solopgang i baggrunden.

Vi er tilbage til morgenmaden på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Inkluderet
Delfin-tur • Overnatning i Lovina

Forplejning
Morgenmad

dag-6
Dag 7: Lovina – Bedugul – Sanur

Efter morgenmaden tjekker ud vi ud fra hotellet og kører op til Munduk bjerglandsby for at starte dagen med en smuk tur gennem kaffe-, nellike-, kakao- og andre eksotiske tropiske plantager omkring landsbyen.

Din guide giver dig indsigt i bjerglandskabet og vigtigheden af ​​plantagerne, der engang tiltrak europæernes ankomst til Bali.

Herefter besøger vi et dejligt vandfald og nyder den forfriskende brise. Vi fortsætter med at køre op til højlandet Bedugul for at besøge et farverigt lokalt frugt- og blomstermarked samt det 17. århundrede Ulun Danu-tempel ved kysten af ​​søen Beratan.

Dedikeret til gudinden af ​​søen, er dette tempel af særlig betydning for rislandbrugernes organisationer, da dets vand udgør en vigtig kilde til vanding. Vi får frokost på lokal restaurant.

Efter frokost fortsætter vi mod Jatiluwih som med sine fantastiske terrasser med rismarker anses for at være en af ​​de smukkeste steder på øen. Det sidste stop er det spektakulære Tanah Lot tempel, som uden tvivl er en af ​​de mest besøgte på Bali.

Templet er bygget på en vulkansk sten, som er isoleret fra fastlandet ved højvande, hvilket giver sit navn, som betyder ‘ø på havet’. Hvis vejret tillader er et ideelt sted at se solnedgangen, mens du lytter til det indiske oceans bølger, der slår mod klipperne!

Inkluderet
Transport • Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Sanur

Forplejning
Morgenmad • Frokost

dag-7
Dag 8: Sanur

Dagen er til fri disposition. Nyd stemningen i Sanur og find små steder, hvor du kan prøve de lokale retter.

Inkluderet
Overnatning i Sanur

Forplejning
Morgenmad

dag-8
Dag 9: Sanur – Uluwatu Sunset – Kecak Dance – Aftensmad Ved Jimbaran Bay

I dag skal vi udforske Pura Luhur, Today, you will explore Pura Luhur, det hæderkronede temple I Uluwatu som ligger på kanten af klipperne.

Bygget i det 11. århundrede giver templet et glimt af det gamle liv i denne fortryllende badeby. Nyd en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean fra 70 meter over havets overflade, og brug tid på at udforske naturen og se aberne, der lever omkring sig i templet.

Hold fast på din hat og solbriller, da disse aber er berygtede for deres frækhed og stjæle evner! Før vi får aftensmad bestående af frisk seafood på det bløde sand i Jimbaran, nyder vi en fortryllende Kecak Fire Dance-præstation ved Uluwatu Temple mens solen går ned.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Sanur

Forplejning
Morgenmad • Aftensmad

dag-9
Dag 10: Sanur

Dagen er til fri disposition. Slap af og nyd omgivelserne eller tag på en af de mange dagsture rundt på øen, hvis du gerne vil se mere.

Inkluderet
Overnatning i Sanur

Forplejning
Morgenmad

dag-10
Dag 11: Sanur

Sidste dag på Bali. Slap af ved stranden og nyd varmen og vejret. Sanur er kendt for at have nogle af de bedste strande på Bali.

Inkluderet
Overnatning i Sanur

Forplejning
Morgenmad

dag-11
Dag 12: Afrejse

Det er den sidste morgen på Bali. Efter 11 spændende dage er det tid til at sige på gensyn. Vi henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen.

Hvis du ønsker at forlænge opholdet eller fortsætte til en anden destination, så kontakt os for flere muligheder.

Inkluderet
Transport til lufthavnen

Forplejning
Morgenmad

dag-12
Inkluderet
Fly
 • Velkomst i lufthavnen
Transport
 • Transport i privat bil med A/C
Hotel
 • Overnatning i dobbeltværelser
Udflugter
 • Sightseeing i henhold til rejseplanen
Drikkepenge / gebyrer
 • Alle offentlige skatter
Måltider
 • Morgenmad, frokost og aftensmad
Ikke inkluderet
Drikkepenge / gebyrer
 • Adgangsbilletter til besøgssteder
 • Kørsels- og guidedrikkepenge
Måltider
 • Mineral- og alkoholiske drikke
Generelt
 • Personlige udgifter
 • Alle andre udgifter udover de specificerede
 • Vandsport
 • Ayurveda-behandlinger
 • Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Tider & priser

Se ankomstdato, hjemrejsedato og prisen på din drømmerejse

Oplevelser er til for at dele, se hvad vores kunder siger og viser

Gør din rejse uforglemmelig

Villa Ca di Vestro, Toscana

For det første havde huset en helt vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt ud over dalen, den lille by, olivenlunde og viadukter i det fjerne. Huset og det store område omkring huset var utroligt velplejet, vedligeholdt og rent.

Store værelser med den flotteste udsigt på 1. sal. Toscansk stil med højt til loftet og udsmykket med flotte skabe og porcelænsopsatser. Ejerne har indrettet alle rummene med stor omhu.

Et meget velfungerende køkken. Masser af potter, pander, glas og køkkenbestik / redskaber. Dejlig stor terrasse med masser af møbler at slænge sig i og nyde udsigten.. Dejligt poolområde – perfekt størrelse pool, som passer til både voksne og børn. Masser af liggestole. Igen var alt i perfekt stand.

Værterne var utroligt venlige (datteren talte godt engelsk), meget hjælpsomme og meget lette at komme i kontakt med.
Som du kan høre, har vi nydt vores to uger i fulde drag. Et sted vi varmt kan anbefale.

Samtidig vil jeg også gerne rose dig og jeres lille specialrejsebureau for super støtte på alle områder – gode rejsetips og altid lette at komme i kontakt med – vi har følt os i gode hænder hele vejen !

Susanne og Niels

Har benyttet Stay Local flere gange. Service og lokalkendskab er i top.

Rigtig god rådgivning – Man mærker tydeligt at de brænder for det.

Lars Blumensaadt

Villa Panorama, Marche

Vi har lejet en villa i Marche gennem Stay-local i sommeren 2022.

Flemming fra Stay-locals råd og vejledning før og under opholdet var meget kompetent og værdsat! Flemming skrev endda til os for at sikre sig at indtjekning i var gået godt!

Jeg vil klart anbefale Stay-local til andre, og vil også benytte dem i forbindelse med fremtidige eventyr

Niclas